Αποστολέας Θέμα: Mercedes L6500  (Αναγνώστηκε 3366 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
Απ: Mercedes L6500
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 11, 2008, 01:38:15 μμ »
Αλέξη + Νίκο + Βαγγέλη  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 11, 2008, 01:46:16 μμ »

...  (πιο ψηλά από το τρίγωνο των Βερμούδων) και θα βρείς τα περισσότερα απο αυτά

... αν δεν σε έχει "ρουφήξει" το τρίγωνο πιο πριν  :mrgreen:  :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 11, 2008, 01:47:53 μμ »
The King of Ritinnnnnnn ξαναααχτηπαααααα ::icon_thumright::Παναγιωτη ασε που το Kübel ειναι φοβερο.Αλλα αυτο που με εκανε εντυπωση ειναι ο ρεαλιστηκος μουσαμας του. ::icon_thumright::
Τασος ::salut::

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 11, 2008, 01:51:07 μμ »
και ενα μικρό tip, να και είμαστε off topic  :mrgreen: , τότε που χρησιμοποιούσα τα air vallejo υπήρχε ενα προιόν "Heavy Gel" ή κάτι τέτοιο σε σωληνάριο.....Λοιπόν ο καταστηματάρχης μου έδειξε το εξής κόλπο. Ανακάτεψε το ivory και το white με το gel αλλά πρόχειρα (οχι καλό ανακάτεψα), και το "πασάλειψε" στο άρμα στις ερπύστριες. Μετά με "μυτερό" πινέλο ακουμπούσε τους λασπωτήρες και το τραβούσε προς τα κάτω (σαν να κολλούσε με uhu και επίτηδες άφηνε "κλωστές").....λοιπόν μόλις στέγνωσαν αυτά όλα ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΟΣ Μιλάμε πάγος ανάμεσα στις ερπύστριες και κρύσταλλα στους λασπωτήρες  :shock: :shock: :shock: :shock: Το πρόχειρο ανακάτεμα βοήθησε στο να αποδώσει αλλού το διαφανές και αλλού το λευκό του πάγου  :!: :!: :!: Με την ίδια τεχνική έκανε λάσπες στο άρμα (ακόμα δεν υπήρχαν τα pigments του Mig) καθώς και το νερό με τις διαβαθμίσεις του (βαθιά νερά - ρηχά νερά ή καθαρά νερά - θολωμένα νερά)  :wink:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 11, 2008, 01:59:20 μμ »
Που το βρίσκουμε αυτό το Heavy Gell??????

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 11, 2008, 02:50:44 μμ »
Φίλε Γιώργο ακρυλικά Testors έβρισκα στην Ιταλία όταν ήμουνα. Δεν ξέρω άμα άλλαξε η σύνθεση τους ή η συσκευασία τους, εγώ τα έβρισκα σε σακουλάκια, έτοιμα για χρήση, με ειιδικό στόμιο επάνω για προσαρμογή σε aztec αερογράφο. Έμοιαζαν με σακουλάκια αίμα ή πλάσμα  :mrgreen: :mrgreen: Απο γκάμα χρωμμάτων ήταν πολύ καλά αλλά ήταν πολύ "νερουλά" και είχαν σχεδόν μηδενική κάλλυψη.....για καλό αποτέλεσμα ήθελαν πολλά "χέρια" βαψίματος. Τώρα δεν μπορώ να τα βρώ, τουλάχιστον στην Θεσ/νίκη δεν τα έχω δεί  :roll: :roll: :roll: Κρίμα γιατί έχω εναν aztec 570 και "έρχόντουσαν κουτί" με το ειδικό στόμιο τους  ::icon_thumright::

Κυκλοφορούνε εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστο, τα έχει εδώ στα Γιάννενα ο Κύρος Ζιάγκας.  Είναι πλέον στο γυάλινο μπουκαλάκι, σαν τα enamel και από αραίωση για αερογράφο πάντα μου είναι ok, πινέλο δεν τα έχω δουλέψει ακόμα  ::salut::
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος CROW

• magWerVE
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: West side
    • Image
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 11, 2008, 03:03:48 μμ »
Εγω τα δουλευω εδω και 3 χρονια.Καποιες αποχρωσεις στρωνουν μια χαρα και καποια αλλα,συνηθως gloss, ειναι απλα για πεταμα!Ειναι λιγο μπελας στο καθαρισμα και καμια φορα εχουν προβλημα αντοχης στο μασκαρισμα.Πολυ καλα ειναι τα βερνικια τους αν και το ματ δεν ειναι και τοοοσο ματ που να κανει για αρματα.Το διαλυτικο τους ειναι πολυ καλο για ολες τις μαρκες ακρυλικων.Αν και εχω αρκετα θα ελεγα οτι τα Gunze ειναι πολυ καλυτερα.Με πινελο βαφονται αρκετα καλα αλλα μονο αυτα που ειναι ματ.

• Scale 1/35
  • *
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 11, 2008, 10:22:47 μμ »
 Αλέξη το Heavy gel θα το βρείς εκεί που πουλάνε και χρώμματα Air Vallejo, εφόσον "φέρνει" όλη την γκάμα της εταιρείας.
Γιώργο άρα άλλαξαν οι συσκευασίες........θα τηλ. του Κύρου για καμμιά παραγγελία  ::icon_thumright:: Θέλω να τα δοκιμάσω  :wink:
Δημήτρη σε ποιάς εταιρείας χρώμματα αναφέρεσαι  :?: Γιατί "ανακατέψαμε" πολλές μάρκες  :mrgreen:

Tags: