0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...εγω μεχρι και πολωνικο ηξερα..(που πλησιαζει αρκετα στο ελληνικο)...αλλα καπου πηρε το ματι μου και δεν θυμαμαι που, οτι προγραμματιζεται και η ελληνικη εκδοση...
ισα ισα που δεν προτεινει να χρησημοποιουνται lacquer based ο ανθρωπος !!!I would discourage λεει !!!
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Απριλίου 05, 2009, 09:29:10 πμισα ισα που δεν προτεινει να χρησημοποιουνται lacquer based ο ανθρωπος !!!I would discourage λεει !!! ...και μιλάει συγκεκριμένα για διαφανή κομμάτια της Kinetic.Το γράφω αυτό επειδή χρησιμοποιώ κυρίως lacquer χρώματα της Gunze και δεν μου έχουν δημιουργήσει αντίστοιχα προβλήματα σε διαφανή κομμάτια έως τώρα. Σε Κinetic δεν έχω δοκιμάσει, ενώ επίσης δεν χρησιμοποιώ παρκετίνη ή future πριν βάψω...
trela το Πολωνικό είναι απο τα καλούπια του πρώτου διθέσιου της Kinetic : Και το Sufa :Εδώ μια σύγκριση Hasegawa και Kinetic Sufa http://www.arcforums.com/forums/air/lofiversion/index.php?t181852.html
αυτες οι ρωγμες γινονται απο πιεση στην καλυπτρα,και αυτες φαινονται οταν πεσει βερνικι και οχι απο προσβολη απο το Laquer!!!!αν ηταν απο το διαλυτικο θα θαμπωνε η θα ασπριζε!!!