0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να έρθω και εγώ για πρώτη φορά...αλλά νιώθω κάπως άβολα που δεν ξέρω κανέναν.... Και που ακριβώς είναι?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παίδες...θα χαρώ να σας γνωρίσω και να ανταλλάξουμε ιδέες για τα μοντέλα!!!είδα και που είναι...και πάλι ευχαριστώ !!!!
Παράθεση από: MicaGR στις Οκτωβρίου 29, 2007, 06:08:29 μμΘέλω να έρθω και εγώ για πρώτη φορά...αλλά νιώθω κάπως άβολα που δεν ξέρω κανέναν.... Και που ακριβώς είναι? Εάν πάς κάπου,όπου,συναντήσεις λίγους κύριους γραβατωμένους ,να συζητούν χαμηλόφωνα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό καί την οικονομία ,ενώ παράλληλα ρίχνουν καί κλεφτές ματιές στο laptop τους ................. Ε τότε......................... Είσαι σε εντελώς λάθος μέρος.............
Κι εγώ μέσα, γιατί θα έχουμε και παράδοση
Παράθεση από: nino1969 στις Οκτωβρίου 29, 2007, 06:55:39 μμΚι εγώ μέσα, γιατί θα έχουμε και παράδοση εσυ μου εφαγες το τ-55 εεε???
Και εγώ μέσα γιατί έχω και παράδοση και παραλαβές Παράθεση από: arcadios στις Οκτωβρίου 29, 2007, 06:58:20 μμΠαράθεση από: nino1969 στις Οκτωβρίου 29, 2007, 06:55:39 μμΚι εγώ μέσα, γιατί θα έχουμε και παράδοση εσυ μου εφαγες το τ-55 εεε??? Απο 'μένα το 'φαγε!Να του τη στήσουμε στη γωνιά?