Γίνεται να τα πηδάλια κλίσης στο Phantom να είναι και τα 2 κάτω ταυτόχρονα?

Η αλήθεια είναι ότι δεν το πρόσεξα και ούτε καν ήξερα

αν γίνεται

Απλά έπιασα τον κόφτη και "αυτενεργεισα".
Πάντος σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όλους και ιδιαίτερα τους συναδέλφους που με στήριξαν ψυχολογικά όταν διαπίστωσα τι μακακία είχα κάνει, βέβαια σιγά σιγά βλέπω ότί έκανα? και άλλες

με την βοήθειας σας.
ελευθερο χερι???
::eusa_clap::φαντασου να μασκαρεις παλλικαρι μου τι θα γινει!!!!!!!

Λευτέρη κάπου μπερδεύτηκες στο διάβασμα, μακάρι να μπορούσα να βάψω έτσι με ελεύθερο χέρι. Στην αρχή ξεκίνησα με αυτόν το σκοπό όμως στην πορεία μάσκαρα. Thanks anyway.
Τα formation lights στα ακροπτερύγια? Υπάρχουν κανονικά?
DIO
Θα απαντήσει κανένας γνώστης με ντοκουμέντα καθότι είμαι οπτικός τύπος

Proxora Kosta eimaste mazi sou 
Έλα χαρη που είσαι?

Κώστα έχει γίνει απίστευτα όμορφο... Όλα δείχνουν όπως πρέπει...
Ευχαριστώ συνονόματε.
Παναγιά Παρθένε!!!!!!
Αυτο ειναι....... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!
Μπραβο ρε Κωστα!!Δωσε πραμα!
Ούτε εγώ το πιστεύω πως το παλεύω ένα 6μηνο και τελειωμώ δεν έχει, σαν την Πηνελόπη κατήντησα. Ευχαριστώ φίλε.
Μπράβο Κώστα! Βγαίνει φοβερό!
Cross your fingers που λένε και οι σύμμαχοι, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Καλησπέρα σας κύριοι,καλά τα λέτε αλλά στο περίπου.Τα airlerons των φαντασμάτων έχουν και συνδιασμένη κίνηση σαν flap,ανεξάρτητα απο αυτά,αλλά ποτέ με την ίδια γωνία το δεξί με το αριστερό.Αυτό εξαρτάται από την κλίση που έχει το χειριστήριο.Έτσι όταν είναι τραβηγμένο πίσω και δεξιά,το δεξί airleron έχει μικρότερη γωνία με την θέση 0 από το αριστερό.Και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις η φώτο νομίζω να σας βοηθήσει καλύτερα.
Λοιπόν για λυθούν οι απορίες και να ξεκαθαριστεί το τοπίο:
Το Phantom στρίβει με συνδυασμό aileron και spoiler. Δηλαδή όταν π.χ. μπει το χειριστήριο αριστερά το αριστερό aileron θα ανέβει για να φθαρεί η άντωση της ημιπτέρυγας, ενώ το δεξί θα κατέβει για τον αντίθετο λόγο. Στην ημιπτέρυγα που θέλουμε να μείνει χαμηλότερα στη στροφή ανεβαίνει και το spoiler, ενώ στην άλλη όχι. Αυτό δεν έχει σχέση με τη θέση των flaps. Όταν πάντως τα flaps είναι κάτω η επίδραση στα κλίσεως ενεργοποιεί το σύστημα ARI (Ailerons - Rudder Interconnect) οπότε κινείται ανάλογα και το πηδάλιο διευθύνσεως.
Στα RF-4E τύπου USAF όπως και στα F-4E τα flaps κατεβαίνουν στις 30 μοίρες, ενώ τότε τα slats βγαίνουν έξω, εκτός αν έχει ενεργοποιηθεί ο διακόπτης override. Στην πτήση τα slats είναι αυτόματα, ανάλογα με την ΑΟΑ (Angle Off Attack) του αεροσκάφους. Στα RF-4E τύπου GAF τα flaps μπορούν να κατέβουν 30 ή 60 μοίρες ενώ τότε και μόνο τότε κατεβαίνουν και τα leading edge flaps, αποκαλύπτοντας και τις θυρίδες του συστήματος BLC (Boundary Layer Control). Τα λέω γιατί δεν ξέρω ποιο S/N φτιάχνεις Παναγιώτη.
Όταν οι κινητήρες είναι σβηστοί τότε δε λειτουργούν τα (3) ανεξάρτητα υδραυλικά του συστήματα, οπότε οι περίεργες θέσεις στα πηδάλια είναι δυνατό να παρατηρηθούν. Όταν όμως δουλεύουν τα πράγματα είναι έτσι. Αεροδυναμικά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να πετάει το αεροπλάνο και με τα δύο ailerons κάτω ή πάνω. Να σημειώσω ότι ειδικά σε μεγάλες ταχύτητες είναι πολύ δραστικά, ενώ σε μικρές από ελάχιστα δραστικά έως ... άχρηστα και επικίνδυνα αν δε συνδυάζονται με τα ποδωστήρια. Αυτό αφορά λίγο - πολύ όλα τα αεροσκάφη αυτής της γενιάς με οπισθοκλινή πτέρυγα και ευσταθή ισορροπία, αλλά στο "θηρίο" είναι νόμος....
Ελπίζω να μην τα ξέχασα, έχουν περάσει και τα χρόνια...
Που να ήξερα ο άσχετος ότι πιάνοντας τον κόφτη θα έδινα αφορμή για τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση, ευχαριστώ για τις επισημανσεις και τις γνώσεις που μοιράζεστε μαζί μας, αν και κατά 99,999% δεν θα βοηθήσουν το μοντελάκι μου να απογειωθεί παρά μόνο με την δική μου βοήθεια ή των παιδιών μου για την μοναδική του πτήση προς την αιωνιότητα

Formation lights σε πρώην γερμανικό RF-4E
: Εγώ δεν είδα τίποτα.... 
Μεταξύ μας τώρα, μόνο στα ακροπτερύγια σου έμειναν...
Τέλειο γίνεται και τέλειο θα τελειώσει... 
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,. αλλά τι γράφεις για τα ακροπτερύγια βάλε καμιά φωτο να καταλάβω και να γουστάρουμε κιόλας