0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην Ιταλία! Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Ελέφαντα του Νίνο!
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιουνίου 23, 2007, 01:26:15 πμΣτην Ιταλία! Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Ελέφαντα του Νίνο! Περίμενε και σου'ρχεται βολή από το 88άρι μου Πολύ καλό δες το όμως τώρα, να το ευχαριστηθείς ... γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει Στοχεύσατεεεεεε ... ΠΥΡΡΡΡΡΡΡ
Παράθεση από: nino1969 στις Ιουλίου 03, 2007, 09:09:12 πμΠαράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιουνίου 23, 2007, 01:26:15 πμΣτην Ιταλία! Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Ελέφαντα του Νίνο! Περίμενε και σου'ρχεται βολή από το 88άρι μου Πολύ καλό δες το όμως τώρα, να το ευχαριστηθείς ... γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει Στοχεύσατεεεεεε ... ΠΥΡΡΡΡΡΡΡ Καλά, θα σπαταλήσεις ολόκληρο 88άρι βλήμα για να δυαλίσεις ένα (1) DUKW?????? Αφού και το ομοαξωνικό 34άρι από το Tiger το κάνει σουρωτήρι!
Παράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιουλίου 03, 2007, 11:27:50 πμΠαράθεση από: nino1969 στις Ιουλίου 03, 2007, 09:09:12 πμΠαράθεση από: ALEX_SSGTi στις Ιουνίου 23, 2007, 01:26:15 πμΣτην Ιταλία! Λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Ελέφαντα του Νίνο! Περίμενε και σου'ρχεται βολή από το 88άρι μου Πολύ καλό δες το όμως τώρα, να το ευχαριστηθείς ... γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει Στοχεύσατεεεεεε ... ΠΥΡΡΡΡΡΡΡ Καλά, θα σπαταλήσεις ολόκληρο 88άρι βλήμα για να δυαλίσεις ένα (1) DUKW?????? Αφού και το ομοαξωνικό 34άρι από το Tiger το κάνει σουρωτήρι! Άστον να λέει... Τετοια σούρα που έχουν κάνει αυτοί στην φάρμα ούτε ελέφαντα με μπαζούκας στα 5 μετρα δεν χτυπάνε.... Κανε πικ-νικ Αλεξ μην μασάς
Ε τι ειναι αυτό? Δεν βλέπω κανα 88αρι, σε κορμό πάτησε και εσπασε το DUCKW.. Και η σκονη απο πίσω αμμοθύελα είναι..
Πάντως και εγώ δε νομίζω να είναι το πλήγμα από 88άρι. Αν ήταν διατριτικό τότε θα άνοιγε μία ωραία τρύπα, θα έβγαινε από την άλλη και θα συνέχιζε. Αν ήταν εκρηκτικό θα είχε κάνει το DUKW πολλά μικρά κομματάκια. Μάλλον από νάρξη έγινε η ζημιά και ο nino αφού κατέβασε το μισό κελάρι της φάρμας, όλα 88άρια τα βλέπει
Παράθεση από: gkontog στις Ιουλίου 03, 2007, 02:23:51 μμΠάντως και εγώ δε νομίζω να είναι το πλήγμα από 88άρι. Αν ήταν διατριτικό τότε θα άνοιγε μία ωραία τρύπα, θα έβγαινε από την άλλη και θα συνέχιζε. Αν ήταν εκρηκτικό θα είχε κάνει το DUKW πολλά μικρά κομματάκια. Μάλλον από νάρξη έγινε η ζημιά και ο nino αφού κατέβασε το μισό κελάρι της φάρμας, όλα 88άρια τα βλέπει ΧΙΚ, εγώ κατέβασα το μισό κελάρι άλλος μέθυσε και δεν ξέρει τι γράφει, ΧΙΚ
...Alex, μην τον ακούς, ποτέ δε θα χάλαγαν βλήμα από 88άρι για DUKW. Είναι σα να σκοτώνεις σκνίπες με 15κιλη βαριοπούλα...
Παράθεση από: nino1969 στις Ιουλίου 03, 2007, 02:28:29 μμΠαράθεση από: gkontog στις Ιουλίου 03, 2007, 02:23:51 μμΠάντως και εγώ δε νομίζω να είναι το πλήγμα από 88άρι. Αν ήταν διατριτικό τότε θα άνοιγε μία ωραία τρύπα, θα έβγαινε από την άλλη και θα συνέχιζε. Αν ήταν εκρηκτικό θα είχε κάνει το DUKW πολλά μικρά κομματάκια. Μάλλον από νάρξη έγινε η ζημιά και ο nino αφού κατέβασε το μισό κελάρι της φάρμας, όλα 88άρια τα βλέπει ΧΙΚ, εγώ κατέβασα το μισό κελάρι άλλος μέθυσε και δεν ξέρει τι γράφει, ΧΙΚ Φτού! Μου ξέφυγε. Τέλος πάντων το νόημα δεν αλλάζει. Ισως όμως να μη φταίει το κρασί, ίσως δεν κοιμάται καλά τα βράδια. Μήπως έχετε μωρό στο σπίτι;