Ποσες φορες εχετε πει "να κανω κατι out of the box" να το χαρω βρε αδερφε?
Ε,αλλες τοσες το εχω πει κι εγω και ΠΟΤΕ δεν το κανω.....
Το παρακατω Sd.kfz.223 ειναι απο τα παλια μου μοντελα που πηρα την αποφαση να αναβιωσω.

Μετα την προβλεπομενη επισκεψη στο fornet και αφου αποφασισα τι θα το κανω,ηρθε και η ωρα της αληθειας...
Στοκος και πραιμερ και στοκος και πραιμερ κλπ κλπ

Σε αντιθεση με το 222 εδω λογω αδειου πυργου θα φαινεται το εσωτερικο(ιδιως αν δεν βαλω καποια φιγουρα)οποτε ΠΡΕΠΕΙ να συμπληρωθει με καποια στοιχειωδη αντικειμενα(για τους κακοηθεις που θα κοιταξουν μεσα

)
Το προβλημα τωρα ειναι οτι αυτο πρεπει να γινει μεσα απο την τρυπα του πυργισκου (διαμετρου 3 εκ.

)
Οποτε αρχικα το firewall(ωωωωωρες ατελειωτες να μπουνε 7 κομματια πλαστικου να καθησουν σωστα!!)
Δεν πολυφαινεται σε αυτην την φωτο οποτε στην επομενη φουρνια...

Καποια απο τα αντικειμενα που θα μπουνε μεσα.(σε αρχικο σταδιο βαψιματος...)
Η πορτα του οδηγου θα ειναι ανοιχτη οποτε καθισμα και τιμονι απαραιτητα

Αναμεσα στα αντικειμενα που θα φαινονται απο τον πυργισκο ειναι ο ασυρματος που ηδη δινει το κιτ,αρκετα κουτια πυρομαχικων(αναμενω τις κοπιες τους...),μια βαση με χειροβομβιδες(αναμενω τις κοπιες τους επισης...),τα κουτια με τις αντιασφυξιογονες μασκες,αρκετα φλασκια(αλα Αστεριξ

),spare κανες για το mg,οπλα κλπ.
(τα ασπρα φλατ κομματια ειναι οι λασπωτηρες,με ενα πρωτοτυπο με αλουμινοφυλλα και κοπια σε ρητινη...Σκεφτομαι να βαλω μονο τους 2 πισω μιας και σε ολες τις φωτο που βρηκα δεν υπηρχε ουτε ενας οποτε παμε για τον μεσο ορο!!

Του κιτ ηταν σαν θωρακιση αρματος!!)

Εξωτερικα οι παρεμβασεις ειναι ελαχιστες κυριως σε χοντροκομμενα κομματια οπως η βαση για το φτυαρι και οι βασεις για τον γρυλο(εσυ κι ο γρυλος σου..

)
Λογω ελλειψης των αντιστοιχων ηλιοκαμμενων κομματιων(ΡΕ) αυτες γινανε με φυλλο χαλκου.

Αυτα προς το παρον,συνεχεια με το εσωτερικο που πρεπει να φτιαξω μπακλαβαδωτο πατωμα χωρις ουτε ενα κομματι πρωτοτυπου να κοπιαρω!!!!!

Θα δειξει......