Συνιστώ ψυχραιμία κύριοι.. Επ' ουδενί ο χώρος αυτός δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει πεδίο αντιπαραθέσεων και e-καβγάδων...
Γιώργο ο καθένας εδώ έχει δικαίωμα να πει τη γνώμη του όσο και υποκειμενική να είναι, ή ρηξικέλευστη ή και αρνητική απέναντι σε κάτι... Εννοείται φυσικά χωρίς να θίγεται η προσωπικότητα κανενός...
Κε Καλφάκη, και θα μου επιτρέψετε τον πληθυντικό καθώς δε σας γνωρίζω προσωπικά ώστε να σας μιλησω στον ενικό ή σε πιο φιλικό επίπεδο, ο χώρος αυτός είναι για κάποιους από εμάς πολύ σημαντικός καθ' ότι από εδώ μαθαίνουμε να κάνουμε καλύτερες τις δουλειές μας και να ευχαριστιώμαστε περισσότερο το χόμπυ μας, και φυσικά θα ήταν ευχής έργο από εδώ να βρουν την αρχή και να ασχοληθούν και ακόμη νεότεροι με το "άθλημα", καθώς νέο αίμα δε βλέπω να εμφανίζεται... Είναι μια ευκαιρία εδώ εσείς, και φυσικά και όποιος άλλος επαγγελματίας ή έμπορος ειδών που μας αφορούν, να έχει ένα πολυτιμότατο feedback, για την αγορά που τον ενδιαφέρει... Όλοι εδώ μαθαίνουμε από τα λάθη μας, και είναι ο καλύτερος τρόπος για την απόκτηση γνώσης... Και πιστέψτε με αξιολογούμε τα πάντα γιατί εδώ πρόκειται για τα ΧΡΗΜΑΤΑ μας, και για το χρόνο μας που ξοδεύεται... Θα δεχόμουν χωρίς σκέψη, μια άποψη στηριγμένη στο τι δεν καλύπτει η συγκεκριμένη μάρκα χρωμάτων, από κάποιον που δοκίμασε και δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Δεν θα κρίνω όμως εξ' αρχής από την τιμή. Φυσικά, παντού και πάντοτε ότι πληρώνεις παίρνεις... Μην ξεχνάτε όμως και το value for money... Αν κάποιος πιτσιρικάς με το χαρτζιλίκι του μπορεί να αγοράσει 10 "μπογιές" αντί για 5, τότε αυτό και θα πρέπει να κάνει. Εγώ που θέλω να έχω ένα "Α" αποτέλεσμα και ξέρω ότι θα το πετύχω με τη χρήση συγκεκριμένων προϊόντων, και έχω τη δυνατότητα να αγοράσω, θα επιλέξω το καλύτερο, είτε το θεωρώ εγώ ως τέτοιο, είτε είναι γενικώς παραδεκτό...
Θα δείτε και θα διαβάσετε επικρητικές απόψεις για τις επαγγελματικές σας κινήσεις, αλλά και μπράβο ή επαίνους για κάτι καλό(το ίδιο φυσικά ισχύει για όλους τους εισαγωγείς και καταστήματα μοντελισμού). Θα ακούσετε πράγματα που μπορεί να μη σας αρέσουν ή και να σας στεναχωρούν, αλλά είναι στο χέρι σας να τα αλλάξετε με την πειθώ και την επιχειρηματολογία σας... Ή ακόμα καλύτερα με τις πράξεις σας...
Είμαστε πρώτα απ' όλα χομπίστες, και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε... Καλώς ήλθατε στην παρέα μας...
ΥΓ: Τα όσα γράφω παραπάνω αντιπροσωπεύουν την δική μου άποψη και μόνο...