Αποστολέας Θέμα: De Havilland DH-112 Venom - reset!  (Αναγνώστηκε 75 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος komhs

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΜΦΙΣΣΑ - ΦΩΚΙΔΑ
  • modelclub.gr
De Havilland DH-112 Venom - reset!
« στις: Μαΐου 21, 2026, 10:21:41 μμ »
Καλησπέρα,
ψάχνοντας στο υπόγειο για τα ψαρικά μου ανακάλυψα σε μία σακούλα ένα παλιό μου κιτ που όταν το είχα φτιάξει μάλλον στο γυμνάσιο ακόμα το είχα κολλήσει με ούχου!
Τότε βλέπεις δεν υπήρχε internet και στην επαρχεία δεν υπήρχε η παραμικρή πληροφόρηση, το μοντέλο δεν αποκλείεται να ήταν αγορασμένο από τον Κλαουδάτο που ήταν σε μια στοά στην Λάρισα!

Το κιτ κατά πάσα περίπτωση είναι της matchbox στην 1/32

ήταν σε αυτή την κατάσταση ...

ξεβάφτηκε με μπάνιο σε χλωρίνη, διαλύθηκε, καθαρίστηκε η κόλλα και έγινε έλεγχος του τι λείπει!

δυστυχώς έλειπε η μία ρόδα, όλο το μπροστινό σύστημα, το μπροστά μέρος από την καλύπτρα, τα καλύμματα των τροχών και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.
Τρίφτηκε όλη η επιφάνεια για να καθαρίσει από τις σκόνες, έγινε (πως έγινε τέλος πάντων θέλω επιείκεια) ο τροχός που έλειπε και το μπροστινό σύστημα από περισσέματα, με σκρατσαρίσματα έγιναν και όλες οι διορθώσεις που έπρεπε. Επίσης έγινε και σε πολλά σημεία χάραξη.

Έγινε το κοκπιτ και τα καθίσματα ...

Έγιναν τα καλύμματα των τροχών και βάφτηκε με χρώματα humbrol enamel και πινέλο (πάνω πράσινο149, γκρι σκούρο 164 και κάτω 148). Επίσης μπήκαν και χαλκομανίες.

για την συνέχεια wash με λάδια και προχωράμε!

Ηλίας

Tags: