Kαι που λετε λοιπον μου προτεινει το σπιτφαιαρ στην 1/72 ως αλλος Kostis Pap
, ελα ομως που εγω ηθελα κατι πιο..βαρβατο, πιο μπελαλιδικο. Προσεξα λοιπον καπου σε ενα ραφι στο μαγαζι-πρεπει να ταν στου Καλφακη στην Αιολου(?) ενα μεγαλο κουτι με ενα...... που ειχε ενα καρχαρια μπροστα στην ατρακτο και μια νεκροκεφαλη στην πισω μερια..Αυτο ηταν! Μου ειχε κανει το κλικ.. Μην εισαι ..μαβλακας,μου ειπε ο Κωστας Κ., ο κολλητος μου κ μυστης μου στο χομπυ, να ναι καλα το παλληκαρι,..αυτο ειναι για προχωρημενους, θα το παρατησεις και θα πανε τσαμπα τα χρηματα σου..Εγω το εβαλα πεισμα ομως, καποια στιγμη το ξεκινησα κ καποια αλλη στιγμη το τελειωσα με πινελο κ με κολλα σωληναριου κ οτι φτωχο διεθετα στον παγκο μου την εποχη αυτη.. Το ευχαριστηθηκα παντως, η μυρωδια της κολλας κ του πλαστικου κ ολα τα παρεμφερή μπολιαστηκαν μεσα στο μυαλο κ το υπεροχο μοντελιστικο ταξιδι ειχε ηδη ξεκινησει..
Τωρα, μετα απο τρεις δεκαετιες εχω παρει την αποφαση να κλεισω την ενασχοληση μου με την κατασκευη του ιδιου αεροπλανου στην ιδια κλιμακα αλλα φυσικα ΟΧΙ ΟΟΒ!
οπως τοτε..το αντιθετο μαλιστα..
Το κιτ -το ιδιο κιτ- το εχω στο ραφι ξανα κ προς το παρον κανω εξονυχιστικη ερευνα για να εξοικειωθω οσο γινεται περισσοτερο...