0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραια!!Ο κινητηρας θα ειναι σε κοινη θεα(βλεπω τον εφτιαξες) η κλειστο καπο??Καλα βαψιματα!!!
Να αυτές τις χαζομάρες που κάνουν οι αρματάδες πάς και κάνεις, να σε δώ τώρα που τα κόλλησες όλα πως θα βάψεις το κόκπιτ : Δε νομίζω πως υπάρχει μοντελιστής που στα μικράτα του (sic), να μην έχει φτιάξει ένα τζίπ. Καλή συνέχεια και καλή διασκέδαση, Αλέξανδρε ΜΦΧ
Ίσως και να κάνω χαζή ερώτηση αλλά θα ρωτήσω:Προσκίαση κάνουμε εδώ στα αρματικά-οχήματα;
Δεν ξέρω για το weathering άλλα η μπλε ποδιά του μοντελιστή τα σπάει, αφού ζήλεψα θα πάρω και εγώ μια. Αλέξανδρε παραδίδεις μαθήματα πρακτικότητας και styling.
Χάρη @montelakias , η ποδιά είναι IPMS. Έχω κι εγώ και είναι πολύ πρακτική. Ειδικά όταν χειρίζεσαι πολλά ψιλά κομμάτια στη συναρμολόγηση, ή για στοκοτριψίματα και βρωμοδουλειές γενικότερα. Μίλα με τα παιδιά του ΔΣ (πχ @HARTMANN7 aka Γιώργος Γιαννόπουλος), μήπως έχουν ακόμα διαθέσιμες ΜΦΧ
Ωραίος ως εδώ αλλά το σκόνισμα στην ρεζέρβα δεν κολλάει, είναι το κλασσικό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι. Αν έχει σκονιστεί πρέπει να σκονίσεις και τα πέλματα, μιας και δεν έχει πατήσει στο δρόμο. Γενικά πολλοί την πατάνε με το σκόνισμα της ρεζέρβας. Για ψάξε καμιά φωτογραφία να δεις... Επίσης δοκίμασε το τελικό σκόνισμα χωρίς να βάλεις κάποιο φίξερ για τις σκόνες, απαλά με ένα πινέλο πέρνα στα σημεία που θες να έχουν σκονισμένη επιφάνεια.
Πολυ καλυτερο!!Μου αρεσουν τα βαψιματα του οπλισμου(ιδιαιτερα του bren).Επισης ειδα και την μπαρα προσδεσης των σακκιδιων(ειναι σκρατσια ετσι??).Μηπως φωναζει και για μια βασουλα???
Δηλαδή να ενοχλήσω τον πρόεδρο για μια ποδιά μεσώ προσωπικού μηνύματος? Δεν θα ενοχληθεί?Αν αρχίσει βρε με κράζει θα πω ότι εσύ με έβαλες... Αλέξανδρε με εντυπωσιάζεις, έμενα μου φαίνεται πάρα πολύ κάλο. Με τι το σκόνισες μου αρέσει όπως το έχεις κάνει!!!