Αποστολέας Θέμα: Vought F4U-4 Corsair Revell 1/72  (Αναγνώστηκε 1382 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος The Saint

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κορυδαλλός
  • modelclub.gr
Vought F4U-4 Corsair Revell 1/72
« στις: Δεκεμβρίου 26, 2017, 06:27:46 μμ »

"...ούτως εξ ιστορίας αναιρεθείσης της αληθείας το καταλειπόμενον αυτής ανωφελές γίνεται διήγημα".
Πολύβιος, Ιστορίαι 1.14.4-7

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
Απ: Vought F4U-4 Corsair Revell 1/72
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 27, 2017, 12:14:06 μμ »
Πολύ όμορφο έγινε! ::thumbleft::
Ερωτήσεις, ποιος είναι ο κωδικός του κιτ και ποιά απόχρωση χρησιμοποίησες για το σκούρο μπλέ;

::salut::

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 27, 2017, 12:37:27 μμ »
Πολύ όμορφο! Και πρέπει να είναι και απροβλημάτιστο σαν κιτ. Έχω και τα 2 που έχει βγάλει η Revell και ελπίζω μια μέρα να τα ξεκινήσω.
Ερώτηση: Το πορτοκαλί είναι από τις χαλκομανίες του κιτ ή το έβαψες? Δεν μου έκανε πολύ καλή εντύπωση στο φύλλο  χαλκομανιών αλλά βλέπω ότι έχει κάτσει πολύ καλά.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 27, 2017, 12:39:44 μμ »
Πολύ όμορφο έγινε! ::thumbleft::
Ερωτήσεις, ποιος είναι ο κωδικός του κιτ και ποιά απόχρωση χρησιμοποίησες για το σκούρο μπλέ;

::salut::
Ευχαριστώ, ο κωδικός είναι 03955 κσι το χρωμα H 55 midnight blue της gunze.
"...ούτως εξ ιστορίας αναιρεθείσης της αληθείας το καταλειπόμενον αυτής ανωφελές γίνεται διήγημα".

• Scale 1/48
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 27, 2017, 12:42:50 μμ »
Πολύ όμορφο! Και πρέπει να είναι και απροβλημάτιστο σαν κιτ. Έχω και τα 2 που έχει βγάλει η Revell και ελπίζω μια μέρα να τα ξεκινήσω.
Ερώτηση: Το πορτοκαλί είναι από τις χαλκομανίες του κιτ ή το έβαψες? Δεν μου έκανε πολύ καλή εντύπωση στο φύλλο  χαλκομανιών αλλά βλέπω ότι έχει κάτσει πολύ καλά.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Είναι ενα απολαυστικο κιτ, αλλά χρειάζεται κάποια προσοχή στην εφαρμογή. Όχι κάτι τραγικό πάντως.
Οντως έκατσε καλά η πορτοκαλί χαλκομανια. Είχα σκεφτεί να το βαψω, αλλά .....βαρέθηκα.....
Πάντως με τα βελτιωτικά της gunze όλες οι χαλκομανιες εκατσαν πολύ καλά.

Αποσυνδεδεμένος Hunter1978

• http://nik-rc-aeromodelling.blogspot.gr/
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ολυμπιακός, Μοντελισμός και Heavy Metal
    • Aces High
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 19, 2018, 12:55:07 μμ »
Πολύ καλό κιτ. Είχα ένα θεματάκι στο κλείσιμο των μερών της ατράκτου, έβρισκε λίγο το κοκπιτ, κυριως στο σημείο του καθίσματος. Ίσως να έφταιγα εγώ. Τελικά κούμπωσε.

Επίσης η γράμμωση είναι κάπως ρηχή και δεν μου καθόντουσαν καλά τα λάδια. Θα πρότεινα pre-shading με αερογράφο ή post-shading πάλι με αερογράφο για καλύτερα αποτελέσματα.

Επίσης οι χαλκομανίες είναι ίσως οι καλύτερες που έχω δει (γενικά αυτό ισχύει σε όλα τα Revell). Πολύ καλή εφαρμογή και καθόλου silvering. Ότι καλύτερο έχω δει σε χαλκομανίες

Tags: