Αποστολέας Θέμα: Στοκο-ερώτηση  (Αναγνώστηκε 1326 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
Στοκο-ερώτηση
« στις: Δεκεμβρίου 23, 2016, 08:38:30 μμ »
Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με υγεία σε όλους !

Η ραφή στη δεξιά πλευρά του μιράζ , μπορεί να διορθωθεί με τον στόκο που βλέπετε στη φωτό  ; (να σημειωθεί ότι είναι πολύ-πολυκαιρισμένος ο στόκος, ένα στάδιο πριν το μπετόν)

Δυστυχώς όσα dry-fit και να κάνω, μόνο η αριστερή πλευρά έρχεται πρόσωπο με την άτρακτο..

ΕΚ των προτέρων ευχαριστώ !

::salut::

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • I'll be back soon......I hope
Απ: Στοκο-ερώτηση
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 24, 2016, 10:09:05 πμ »
Νομίζω ότι αρχικά είναι καλύτερα να κολλήσεις στο κενό φύλλο πλαστικού κατάλληλου πάχους. Να τρίψεις και μετά να στοκάρεις. Θα σου πάρει πιο λίγο χρόνο και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο... Τώρα για το στόκο δες αν διαλύεται με levelling thinner.. Αν δεν έχεις στόκο τότε βάλε κυανοακρυλική και πασπαλισε με μαγειρική σόδα. Θα μπετόσει αμέσως αλλά θέλει τρίψιμο κατευθείαν  :wink:

Αποσυνδεδεμένος dsk

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ελλάδα
Απ: Στοκο-ερώτηση
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 24, 2016, 12:46:27 μμ »
Νομίζω ότι αρχικά είναι καλύτερα να κολλήσεις στο κενό φύλλο πλαστικού κατάλληλου πάχους. Να τρίψεις και μετά να στοκάρεις. Θα σου πάρει πιο λίγο χρόνο και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο... Τώρα για το στόκο δες αν διαλύεται με levelling thinner.. Αν δεν έχεις στόκο τότε βάλε κυανοακρυλική και πασπαλισε με μαγειρική σόδα. Θα μπετόσει αμέσως αλλά θέλει τρίψιμο κατευθείαν  :wink:

φυλο πλαστικού δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ στη ζωή μου και μού φαινεται εξωτικό και μόνο που το ακούω.. Το ίδιο και η μαγειρική σόδα .. :o
Αλλά λέω να τα δοκιμάσω με τη σειρά που τα είπες... Πάμε για αγορά φύλου πλαστικού και βλέπουμε..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
 ::salut::

Tags: