Αποστολέας Θέμα: Laverda 750 SFC by Heller 1/8  (Αναγνώστηκε 4920 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος KonstantinF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Κλίμακα 1/12 και άνω...
Απ: Laverda 750 SFC by Heller 1/8
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 12:19:28 πμ »
Ευχαριστώ κι εσένα Γιώργο για την γρήγορη ψήφο! Δυστυχώς (ή ευτυχώς...) η μηχανή έρχεται βαμμένη (και σε εξαιρετική ποιότητα!) οπότε μια αλλαγή αποκλείεται, όσο εντυπωσιακή κι αν είναι η εμφάνιση που προτείνεις  :(

Αποσυνδεδεμένος piaggio250

• Γιώργος Α.
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Modelling for fun not for passion.
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 12:32:16 πμ »
Εμ βέβαια με 540γιούρος : http://www.hiroboy.com/14_Ducati_Superbike_1299_Panigale_S_Pocher--product--9542.html και βαμμένη αλλά και σε εξαιρετική ποιότητα κατασκευής θα είναι, οπότε προχωράς ανεμπόδιστα  :wink:.

Αποσυνδεδεμένος Faethonas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens/Greece
  • modelclub.gr
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 06:09:29 πμ »
Panigale....δαγκωτο!

Η old lady (ΜΒ) είμαι σίγουρος μπορεί να περιμένει λίγους μήνες ακόμα, ύστερα από πολύχρονη αναμονή στο κουτί.
Για το τρίτο κιτ τι να πω, ήδη το ψάχνω στο ebay.   
Η τιμή της ιταλίδας πάντως περυσι ήταν περι τα 760Ε, δεν ξέρω αν επεσε τόσο πολύ λόγω λιρας, έχω παρατηρήσει πως οι παλιες Lampo πέσανε γύρω στα 460Ε, χωρις μεταφορικά.  Το site  πιο πριν πως και εχει τόσο πεσμένες τιμές, είναι έγκυρο?
Κωνσταντίνε, εύχομαι να πέρασω άλλον ένα ευχαριστο χειμερινό ταξίδι όπως και πέρυσι ::salut::

ΥΓ.
Αναφορικά με τα Humprol spray, πιστευω τα προμηθευομαστε απο το γνωστο τριγωνο στην Ιπποκρατους

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #28 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 07:41:01 πμ »
Καλημέρα κι ευχαριστώ για την ψήφο Κυριάκο!
Οι τιμές έπεσαν σημαντικά και με την πτώση της στερλίνας ήρθαν σχεδόν σε ισοτιμία με το ευρώ. Οι τιμές είναι επίσης καθαρές: Συμπεριλαμβάνουν μεταφορικά και φόρους (τελωνείο). Όσο για την αξιοπιστία, το (τεράστιο) πακέτο μου ήρθε 10 μέρες μετά την παραγγελία.
Τα σπρέι Humbrol τα βρίσκεις σίγουρα στην Ιπποκράτους, αλλά και αλλού. Εγώ συνήθως τα ψωνίζω στην Αργυρούπολη.

Αποσυνδεδεμένος Faethonas

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens/Greece
  • modelclub.gr
« Απάντηση #29 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 07:56:53 πμ »
Καλημέρα, έχει βγάλει ήδη και CD οδηγιών ο γνωστός κύριος από Αμερική, για την Panagale.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #30 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 10:42:58 πμ »
Καλημέρα, έχει βγάλει ήδη και CD οδηγιών ο γνωστός κύριος από Αμερική, για την Panagale.
Το ξέρω, το έχω παραγγείλει μαζί με κατι άλλα καλούδια και το παραλαμβάνω αύριο...

Αποσυνδεδεμένος Modeling Greek man

• Scale 1/144
  • *
  • Απόλλων Κωτούλας--Κλίμακα 1/24 & 1/16
« Απάντηση #31 στις: Οκτωβρίου 30, 2016, 06:38:51 μμ »
Γεια σου Κωνσταντινε. Εγώ ψηφίζω  Panigale s , να κανείς και κάτι το διαφορετικό από όλα τα αλλά  ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 01, 2016, 01:15:27 μμ »
Όλα τα καλά έχουν τέλος. Φτάσαμε έτσι αισίως και στο τέλος της κατασκευής της Laverda χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η μόνη βελτίωση που έκανα στο ΟΟΒ μοντέλο ήταν η αντικατάσταση των λαστιχένιων (που δίνει το κιτ) με διαφανή σωληνάκια βενζίνης από το ρεζερβουάρ στα καρμπιρατέρ. Το γυάλισμα των πορτοκαλί επιφανειών με micromesh και αλοιφές δείχνει να πέτυχε - η τελική κρίση είναι δική σας.

Για φωτογραφίες και συνολική αξιολόγηση του κιτ σας παραπέμπω στα τελειωμένα. Εδώ ας πω μόνο ότι η "επανασύνδεση" μου με τη Heller κύλισε ομαλά και ευχάριστα, πράγμα που με σπρώχνει στο να στοκάρω και τα υπόλοιπα κομμάτια μοτοσυκλετών στην 1/8 και να ασχοληθώ μαζί τους στο μέλλον.

Και μια και μιλάμε για το μέλλον, η ψηφοφορία για την επόμενη κατασκευή, όπως ίσως διαπιστώσατε, έδωσε μονοκούκι την Ducati. Δεν νομίζω ότι οιεσδήποτε επιπλέον ψήφοι θα τροποποιήσουν αυτό το αποτέλεσμα. Οπότε σας καλώ, εντός των προσεχών ημερών, να επισκεφθείτε το καινούργιο thread και να με συνοδέψετε στο χειμερινό μου ταξίδι στον κόσμο της 1/4...

ʼλλη μια φορά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και τη συμμετοχή σας!  ::salut::  ::thanx::

Tags: