Αποστολέας Θέμα: Μακέτα τρένων 2010 41 τ.μ μένει η μισή  (Αναγνώστηκε 1133 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος johnkeys

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Athens
  • modelclub.gr
Μακέτα τρένων 2010 41 τ.μ μένει η μισή
« στις: Μαΐου 25, 2016, 03:41:28 πμ »
Kαλησπερίζω τους φίλους των τρένων και πάλι με την συνέχεια της νουβέλας μου...
μόλις ανακτώ τα χαμένα αρχίζω το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων με μηχανικούς και αρχιτέκτονες,πήρα 10 διαφορετικές γνώμες.Μπερδεύτηκα περισσότερο,
αρχίζω να αγοράζω υγρόμετρα,σιλικόνες,αφυγραντήρες...κ.λ.π/..μετά από κάποιο χρονικό διάστημα εφαρμογής ,αισθάνθηκα κάποια διαφορά,τα υγρόμετρα το ίδιο..
Λέω λοιπόν,μάλλον καλά πάμε προς το παρόν,ας φτιάξουμε και τίποτα καινούριο να ανανεωθούμε και λίγο...μην μένουμε πίσω...Wintrack ? που είσαι?έλα εδώ.
σε 10 μέρες έχω φτιάξει κάτι φοβερό σε 3 είπεδα και μόνο 41 τετραγωνικά οικονομικά.(Βλέπεις έμεινα καιρό χωρίς κατασκευές και ξεσάλωσα τρομάρα μου).Διορθώνω κάποια τραπέζια και φτιάχνω 8 μεγάλα 2χ1.60 Modular Stein type...of thing :lol:
Πλακώνομαι και κάνω ρεκόρ χρόνου σε 135 μέρες λείπει μόνο σκύρωση και φώτα και είμαι έτοιμος.το τηλέφωνο χτύπησε  όμως ξανά γιά δουλειά,αυτή την φορά γιά
Ηπειρο Ιωάννινα.4 μήνες μετά γυρίζοντας αντίκρυσα χειρότερο θέαμα από το προηγούμενο.τα υλικά διαλυόντουσαν ακουμπόντας τα από την υγρασία.η μακέτα που ήμουν υπερήφανος
γιά την ομορφιά της μύριζε όλη μούχλα και διαλυόταν σε μικρά κομματάκια.πολλαπλά εγκεφαλικά και διάσωση τουλάχιστον των κτιρίων και κάποιων μεμονομένων πολυδουλεμένων περιοχών
από ξύλο και εξηλασμένη...κ.λ.π.χειρουργείο στα τραπέζια ,πέταγμα τα σάπια,κόψιμο στην μέση και εφαρμογή στον τοίχο με βαριές μεταλλικές γωνίες,έτσι ώστε να σωθεί κάποιο μέρος των τραπεζιών.
Δημιουργώντας 20 τετραγωνικά γύρω από το δωμάτιο και ίσως με μικρότερο ποσοστό στρέβλωσης ή 'οπως διάολο τα λένε γαμώτο μου,Πιανίστας είμαι...(η συνέχεια στο επόμενο...)

Δυστυχώς δεν έχω ολοκληρωμένες φωτογραφίες από την 40ρα (όχι γκόμενα..την μακέτα εννοώ!)
Απλά χύμα ότι βρήκα γύρω στις 60 μέρες δουλειάς.(Θέματα...τα πάντα εκτός από Νεκροταφείο...)
Παιδιά προσοχή το σκληρο μακετόχαρτο που μου συστησαν κάποιοι ειδικοί γιά την υγρασία....πφφφ δεν κάνει τίποτα,...όμως απολύτως τίποτα. :evil:

Tags: