Μιας και ειμαι αρκετα στεναχωρημενος που δεν θα κατεβασω τιποτα φετος στην εκθεση....

...ειπα να ξεθαψω αυτα που...χρονισανε!

Δεν ηθελα να τελειωσω κατι ψυχαναγκαστηκα και προχειρα ετσι ωστε να κατεβει στην εκθεση οποτε ειπα να πιασω (χαλαρα) αυτο που το λυπομουνα να παει χαμενο...
Ο λογος που ειχε μπει στο χρονοντουλαπο ηταν η λαθος κουρμπα της οροφης που δεν ειχα το κουραγιο να ξαναφτιαξω.
Ετσι μετα απο το προσφατο θεμα που ανοιχτηκε περι πληροφοριων για το Οπελ...μπηκα στον πειρασμο.
Αρχικα λοιπον ξηλωθηκαν τα δυο τοιχωματα(μπροστα και πισω) και φτιαχτηκαν καινουργια με αλλη κουρμπα.
Ξυρισα και ολα τα αναγλυφα των πλαινων εξωτερικα και εβαλα επιπροσθετο ενα 0.30 φυλλο πλαστικου απο πανω για να μεγαλωσει σε υψος και να φτασει στα ορια των νεων κομματιων
Ξαναγινανε τα ντουλαπακια(λιγο διαφορετικα αυτη την φορα)και επεσε το προβλεπομενο μπουλονι,χερουλακια,πλαισια τζαμιων....

Οι μεντεσεδες ειναι copy(paste) με ρητινη απο το το sd.kfz.251
Mετα επιασα το εσωτερικο.Προσεθεσα μερικα κομματακια(καποιες απο τις καλωδιωσεις,διακοπτες,συρταρακια κλπ)και αρχισα τα πειραμματα!!!!
Μιας και θα ειναι κλειστο το πανω μερος και θα φαινονται πολυ λιγα πραγματα,ειπα να δοκιμασω να το βαψω ολο
μονο με λαδιακαι σκονες!
Το αποτελεσμα (αν και πολυ εντονο)μου αρεσει αρκετα.
Το εντονο βρωμισμα στα τοιχωματα εγινε κατα λαθος πανω στις δοκιμες αλλα βολευει για να φαινεται και τιποτα μεσα,οποτε θα μεινει ετσι!
Οφειλω να ομολογησω πως τα λαδια εχουν τελειως διαφορετικο τροπο βαψιματος (που τωρα μαθαινω

)αλλα εμεινα πολυ ενθουσιασμενος!!
Αν και δεν ειναι και οτι καλυτερο οι φωτο...here we go...

Tα γραφεια και τα ραφια θα ειναι γεματα ασυρματους,πορτατιφ,ακουστικα,χαρτουρα κλπ.
Περισσοτερα close up οταν εχω φιγουρες για το εσωτερικο.
Τωρα ειναι η ωρα της καμπινας του οδηγου...

Αυτα προς το παρον.
Ελπιζω να σας αρεσει!!