Πριν πολλά χρόνια είχα διαβάσει για το εν λόγω μοντέλο ενα review του Τ.Μ στο Modeling,και για καποιο λογο το εν λογω φορτηγακι μου ειχε εντυπωθει .
Οπως επισης χαραγμενη μου εμεινε και η κατασκευη του Τσιτσου που ειχε κανει πριν αρκετα χρονια ,και η οποια ηταν ενας καλος οδηγος για την δικια μου κατασκευη
Αφου παρηλθαν περι τα 15 χρονια απο το review ,μου επεσε στα χερια το κιτ της JB σε εξευτελιστικη τιμη στοTelford !!!!!!
Το καλο του κιτ ,ειναι οτι δινει την καμπινα σε διαφανες πλαστικο και το μονο που χρειαζεται ειναι καλο μασκαρισμα,και σε γλυτωνει απο ματσακονιες στα διαφανα μερη.
Αφου συναρμολογηθηκε σε ελαχιστη ωρα ,ηρθε η ωρα του βαψιματος οπου χρησιμοποιηθηκε το λευκο ματ της Gunze,απο συρματακι σκρατσαριστικε η βαση του καθρεφτη

,ο ιδιος ο καθρεφτης φτιαχτηκε απο "sprue" photo etch οπου κοπηκε και λιμαριστικε για να παρει το καταλληλο σχημα
Για γυαλιστερο βερνικη χρησιμοποηθηκε Κlear ,και μπηκαν τα σηματα,τα οποια ομως επασχαν απο κιτρινιλες,δυστυχώς το σήμα του ΟΗΕ διαλυθηκε ,αλλα ευτυχως με προμηθευσε με ενα spare ο Μr.LMDecals

,τα U Ν μπηκαν απο χαλκομανιες της Italeri
Για τους προβολεις χρησιμοποιηθηκαν προβολακια κατασκευασμενα απο διαφανη ρητινη που με προμηθευσε ο αγαπητος Πατερ
Τα σηματα σφραγιστηκαν με αλλο ενα χερι Klear ,και ακολουθησε ενα καφετι φιλτρο ,το οποιο ομως ηταν αρκετα πηκτο το οποιο εκανε και ενα ελαφρυ λασπωμα,το wash εγινε με μαυρο λαδι
Το λασπωμα εγινε με σκονες CMK που φιξαριστικαν με white spirit,με τη βοηθεια του κυκλοκοφτη της OLFA εφτιαξα δυο ημικυκλια για να μασκαρω το παμπριζ και αν αναπαριστησω την σκονη που εχει κατακαθησει ,και ψεκασα ματ βερνίκι με μερικες σταγονες tan ,ισβς το διορθωσω το εφε με καποιο buff
Για το τελικο ματ βερνικη χρησιμοποιησα το ακρυλικο ματ της Model Master
Πιστευω οτι αν και λιλιπουτειο το μοντελακι ειναι πανεμορφο και αποζημιωνει τον κατασκευαστη του
Οι φωτογραφιες ειναι οι γνωστες αθλιες (αλλα καλυτερες απο του ΔΚ)θα προσπαθησω για καπως καλυτερες
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ!!!!