Αποστολέας Θέμα: F-16C Block52 HAF Kinetic  (Αναγνώστηκε 1197 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος valantis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • mess with the best, die with the best...
F-16C Block52 HAF Kinetic
« στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 05:19:48 μμ »
Λοιπον εχω στα χερια μου το γνωστο κιτ της κινετικ με τα σηματα για το ελληνικο το κιτ απο λεπτομερειες μου φενεται αρκετα καλο για τα μετρα μου απο την αλλη ομως η εφαρμογη ειναι ::mastigoma:: ::mastigoma:: προς το παρων το κιτ εκτος του dry fit που εγινε θα παραμεινει στο κουτι του για αρκετο καιρου λογω στρατου και δεν εχουν ερθει ακομα τα photoetched της eduard για το κοκπιτ και θα παρθει και ενα καθισμα η eduard η quickboost!! :lol: για την ωρα οι πρωτες φωτογραφιες και αμα προσε3ετε η εισαγωγη ειναι ριτηνενια γιατι μου δωθηκε μαζι με το κιτ απο το παιδι που το πηρα!(3ερει ο ιδιος)

Αποσυνδεδεμένος Sernak

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Που είπες;;
Απ: f16c blk52 HAF kinetic
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 05:41:27 μμ »
Καλησπέρα Βαλάντη και Χρόνια Πολλά.

Ενδιαφέρον μοντέλο (παρ' όλα τα προβληματα που αναφέρεις) και σίγουρα θα βρείς αρκετες κατασκευες στο φόρουμ που θα σε βοηθησουν.

Πάνω απ' όλα χρειάζεται υπομονη και επιμονή, όταν με το καλο κιολας ξεκινησεις να το φτιάχνεις συστηματικά.

Καί καλός φανταρος!!!
There are only two types of aircraft, fighters and targets.

Αποσυνδεδεμένος valantis

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • mess with the best, die with the best...
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 29, 2013, 06:00:34 μμ »
οντως εχει πολλες κατασκευες στο φορουμ και πληροφοριες αλλα και σε 3ενα φορουμ και απειρες φωτογραφιες!εχω συγκεντρωσει καμια 500αρα φωτογραφιες!

Αποσυνδεδεμένος mixalis

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ (ΚΑΛΑΜΑΚΙ)
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 04, 2014, 05:52:45 πμ »
Καλησπέρα Βαλάντη και Χρόνια Πολλά.

Ενδιαφέρον μοντέλο (παρ' όλα τα προβληματα που αναφέρεις) και σίγουρα θα βρείς αρκετες κατασκευες στο φόρουμ που θα σε βοηθησουν.

Πάνω απ' όλα χρειάζεται υπομονη και επιμονή, όταν με το καλο κιολας ξεκινησεις να το φτιάχνεις συστηματικά.

Καί καλός φανταρος!!!
χ2

Tags: f16c kinetic