Αποστολέας Θέμα: The Pendulums Calm - Warrior Queen 1/16 (Περιεχόμενο για ενήλικες)  (Αναγνώστηκε 1650 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
The Pendulums Calm - Warrior Queen 1/16 (Περιεχόμενο για ενήλικες)
« στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 10:21:45 μμ »
Το παρακάτω μοντέλο ονομάζεται Warrior Queen και είναι από την Live Resin. Η κλίμακά του είναι 1/16, κατασκευασμένο από ρητίνη. Εμπνευσμένο από έργο του Luis Royo και το αλμπουμ Malefic.

Η ποιότητα κατασκευής ήταν χάλια μαύρα. Για καιρό αποτέλεσε μοντέλο για τεστ μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσησα να το βάψω ολοκληρωτηκά και να σταματήσω να το ταλαιπωρώ. Χρώματα χρησιμοποίησα της Vallejo και της Citadel. Για τα χρυσά χρησιμοποίησα τα Liquid Gold της Vallejo. Πολύ καλά χρώματα αλλά δύσκολα στη χρήση και στη συντήρηση (χαλούν πολύ εύκολα).

Απολαύστε.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Απ: The Pendulums Calm - Warrior Queen 1/16 (Περιεχόμενο για ενήλικες)
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 10:37:24 μμ »
Πριν αρχίσω να σχολιάζω να αναφέρω ότι από φιγούρες είμαι άσχετος.
Θα σχολιάσω μόνο όπως τα βλέπω εγώ και αφορούν καθαρά προσωπική άποψη.  Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
Καταρχάς θα συμφωνήσω ότι η ποιότητα της φιγούρας είναι επιεικώς χάλια μαύρα!  Έτσι όπως είναι χαραγμένη μου δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι μεταξύ... hobbit και ερμαφρόδιτου πολεμιστή.  Εντάξει, πρόκειται Βασίλισσα πολεμίστρια αλλά λίγο πιο θηλυκό βρε παιδάκι μου.  Γυναίκα είναι στο κάτω κάτω.  Δεν συγκρίνω με κάτι Ιαπωνικές φιγούρες γιατί οι άνθρωποι εκεί είναι λίγο... παράξενοι. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Στο βάψιμο τώρα.  Μου αρέσει η μεταλλική υφή της πανοπλίας και έχεις πετύχει πολύ όμορφα το μέταλλο στο τσεκούρι.
Τα δερμάτινα λουριά ίσως ήθελαν ακόμα λίγη δουλειά καθώς φαίνονται κάπως.. (πως να το περιγράψω;)
Επίσης και τα μαλλιά φαίνονται λίγο σαν περούκα.  Ίσως λιγότερες αντιθέσεις;
Μου αρέσει η απόχρωση του δέρματος.  Ίσως λίγες φωτοσκιάσεις σε μερικά σημεία να έδειχνε ακόμα καλύτερα.
Το θύμα υποθέτω δεν είναι άνθρωπος οπότε εκεί παίζει η φαντασία. Και εδώ τα μαλλιά μόνο μου χαλάνε την εικόνα.
Όλα αυτά προσωπική γνώμη που με κανένα τρόπο δεν μειώνει τη δουλειά σου.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος Nuclear

• He exists in a world beyond your world. What we only fantasize... he does. He lives a life where nothing is beyond him... nothing is beyond him...
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Λευκωσία - Κύπρος (Καταγωγή - Πύργος Ηλείας - Ελλάδα)
  • Afterlife Computer Graphics
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 10:54:16 μμ »
Σ'ευχαριστώ για τα σχόλιά σου.

Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη εταιρεία βεβήλωσε τη δουλεία του Luis Royo. Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλό μοντέλο. Το αποτέλεσμα της χύτευσης όμως μου θυμίζει κάτι σε μόγκολο.

Τα λουριά όντως τα έκανα πολύ βιαστικά, στη φάση του άντε να τελειώνουμε. Με το δέρμα, επειδή έιναι η πρώτη φορά που βάφω γυναικείο δέρμα σε τέτοια κλίμακα είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Σε επόμενα μοντέλα θα είμαι καλύτερος. Για τα μαλλία της κοπελιάς νόμιζω ότι φαίνονται έτσι λόγο του chain mail που βρίσκεται εκεί. Για τα μαλλιά του αποκεφαλισμένου ακολούθησα το Luis Royo.

Με τους Ιάπωνες θα συμφωνήσω, είναι μισωγύνεις, γι'αυτό παρουσιάζουν τις γυναίκες σαν που.@νες. Και καλά ότι όπου βρεθούν και όπου σταθούν δε χάνουν ευκαιρία να αρπάξουν ένα... υπνάκο...  :wink:

Hraklis_Poumaro

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 18, 2013, 11:21:10 μμ »

Με τους Ιάπωνες θα συμφωνήσω, είναι μισωγύνεις, γι'αυτό παρουσιάζουν τις γυναίκες σαν που.@νες. Και καλά ότι όπου βρεθούν και όπου σταθούν δε χάνουν ευκαιρία να αρπάξουν ένα... υπνάκο...  :wink:

Για τη φιγουρα δε μπορω να εχω αποψη αλλα σχετικα με αυτο εχω διαφορετικη...
Οι Ιαπωνικες φιγουρες  δε βασιζονται στο μισογυνισμο,αλλα σε συμπλεγματισμο.Αν προσεξεις ολα τους τα hendai εχουν ακριβως οσα δεν εχουν σαν φυλη..Ζυζαρουδες γυναικες,ψηλους ογκωδεις αντρες,μεγαλα ματια κ.ο.κ...Ακομα και οι σαμουραι παρουσιαζονται σε μεγεθη βικινγκ,αλλα μη ξεχναμε πως ηταν ιαπωνες ( στουμποι).
Η ευκολια με την οποια οι γυναικες τους παιρνουν τον...υπνακο ειναι επειδη ειδικα στη συγχρονη ιαπωνια το επιπεδο του πραματικου ερωτισμου εχει χαθει ( εχουν λιωσει στο cyber ) οποτε μια real γυναικα να κανει sex ειναι super φαντασιωση γι αυτους..
 8)

Tags: