Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά!!
Καταπληκτικη δουλεια!!! Αναμενουμε το τελικο αποτελεσμα!!!
Φίλιππε, εγω να δεις!!! χαχαχαχα εχει πολύ δουλειά το ρημάδι...σιγα σιγά...
Αλήθεια πόσες χιλιάδες ώρες έχεις κάτσει σ' αυτή την καρέκλα
:
[/spoiler]
Καλή συνέχεια φίλε. Και μη το ξαναπαρατήσεις. Φτιάχνε να γουστάρουμε κι εμείς λιγάκι 

ΜΦΧ
Κοντα στις 1800 φίλε

Δεν θα το παρατήσω...Ίσως μια στάση το καλοκαιρι, γιατί να το παρω μαζί μου το βλέπω λίγο δυσκολο!! χαχα
Θα ήταν ωραία λεπτομέρεια αν έβαζες κλίση στον τεχνητό ορίζοντα.
ʼλεξ, ναι θα ηταν αλλά φίλε φοβηθηκα ότι θα χαλάσω την ζελατίνα!! Και ο χάρτης στο PMDS είναι ποιητική αδεία τοποθετημένος, κανονικά με το αφος σβηστό δεν φαίνονταν!! Ξέχασα να το γράψω αυτό!!!
Μπράβο Γιάννη. 
Ανέδειξες τις λεπτομέρειες του cockpit στα μέγιστα!
Η κλίμακα 1/32 σε βοηθάει να απολαύσεις λεπτομέρεια όσο καλύτερα γίνεται. Καλή συνέχεια...

Σε ευχαριστώ Γιάννη, η αλήθεια είναι ότι ξόδεψα πολλές ώρες συνολικά για το ''γραφείο''!!
Για άλλη μια φορά μπράβο σου Γιάννη.

Δημήτρη...

Γιάννη παρακολουθώ την πορεία της κατασκευής σου σχεδόν με δέος!!!
Δουλεύεις με φοβερή μεθοδικότητα και η λεπτομέρεια που έχεις βάλει στο μοντέλο είναι εκπληκτική σε ακρίβεια (για τα -H), πράγμα που κάνει την κατασκευή σου έναν πολύ κατατοπιστικό οδηγό για όλους μας.
Καλή συνέχεια λοιπόν και περιμένω τις επόμενες φώτο με αγωνία!!! 
Παναγιώτη...ήταν το ''κορίτσι μου'' για 13 χρόνια σχεδόν...του το οφείλω!!!!

Γιάννη Καλημέρα,
Δεν εκπλήσσομαι με αυτά που κάνης στην Θ/Χ διότι γνωρίζω ότι τον χώρο αυτό τον ξέρης καλύτερα από το σπίτι σου.
Εκπλήσσομαι με αυτά που κάνης στο υπόλοιπο Αφος που ορισμένα από αυτά ήταν γνωστά μόνο σε ανθρώπους που έχουν
εργασθή σε αυτό το Αφος, επίσης μου αρέσουν πολύ π.χ. οι διάτρητες σωληνώσεις του DEFOG στα πλαϊνές πλευρές του Αλεξηνέμου.
Και εγώ περιμένω εδώ και καιρό να το δώ ολοκληρωμένο.
Σε χαιρετώ φιλικά & συναδελφικά.
Γιάννης. 
Δημήτρη σε ευχαριστώ!! Το προσπαθώ!!! Για την ιστορία, οι διάτρητες σωληνώσεις του DEFOG στα πλαϊνές πλευρές του Αλεξηνέμου, ειναι λεπτομέρεια της ρητίνης!! Αυτά δεν τα έκανα εγω!!

Έκανα όμως άλλες διορώσεις στην ρητινη!!!

Γιάννης