0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι να μην πέσεις στο λακαμά, που το παίζει Πωρθυπουργός... ʼσε που δε νομίζω ότι παίζει να μην επιτρέψουν...
ΤΣΑ!!! ΕΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟ 110 ΠΜ!!!! Πλήθος κόσμου συνέρευσε στην 110 ΠΜ, μεγάλη εντύπωση μου κάνει πάντα που οι γονείς σπεύδουν με τα πιτσιρίκια τους στην Πτέρυγα να δουν τα μαχητικά και να μιλήσουν με το προσωπικό της ΠΑ! Επιτρέψτε μου να επισημάνω μια ηλιθιότητα (κατ' εμέ) που μου έτυχε σήμερα... Πήγα με ένα φίλο μου να δούμε το μουσείο της Πτέρυγας και ένας της ασφάλειας πήγε να μου βάλει χέρι ότι και καλά απαγορεύεται να παμε στο μουσείο και να τραβήξουμε φωτό!!!!!!!!! Ο απαράδεκτος αυτός "τυπάκος" ευτυχώς σταμάτησε εκεί αλλιώς... ήδη είχα ανεβάσει στροφές! Και με ρώταγε ο φίλος μου, "μα καλά, επίσημη γιορτή της ΠΑ και δεν αφήνουν τον κόσμο να πάει στο μουσείο να δει τι υπηρέτησε εδώ? " (εγώ ήμουν κομπλέ με την καρτέλα μου κρεμασμένη στον λαιμό ως μέλος της αερολέσχης.) Το γνωστό πρόβλημα... καταλαβαίνετε πιστεύω τι παίχτηκε... Τέλοσπάντων, μια χαρά ήταν και κάποια στιγμή θα βάλω και περισσότερες φωτό. Επίσης τα χαιρετίσματα μου στην πολύ όμορφη παρουσία δίπλα στο F-16C block52+!! (Μια τεχνικός άλλο πράμα.. )
Παιδια εχει παρη κανενας φωτος απο το Tiger Moth :
και εγώ και εγώ .....έχω πάρε ..... πάρε.......
Παράθεση από: ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ στις Νοεμβρίου 08, 2006, 11:29:43 μμΤΣΑ!!! ΕΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΜΑ ΑΠΟ 110 ΠΜ!!!! Πλήθος κόσμου συνέρευσε στην 110 ΠΜ, μεγάλη εντύπωση μου κάνει πάντα που οι γονείς σπεύδουν με τα πιτσιρίκια τους στην Πτέρυγα να δουν τα μαχητικά και να μιλήσουν με το προσωπικό της ΠΑ! Επιτρέψτε μου να επισημάνω μια ηλιθιότητα (κατ' εμέ) που μου έτυχε σήμερα... Πήγα με ένα φίλο μου να δούμε το μουσείο της Πτέρυγας και ένας της ασφάλειας πήγε να μου βάλει χέρι ότι και καλά απαγορεύεται να παμε στο μουσείο και να τραβήξουμε φωτό!!!!!!!!! Ο απαράδεκτος αυτός "τυπάκος" ευτυχώς σταμάτησε εκεί αλλιώς... ήδη είχα ανεβάσει στροφές! Και με ρώταγε ο φίλος μου, "μα καλά, επίσημη γιορτή της ΠΑ και δεν αφήνουν τον κόσμο να πάει στο μουσείο να δει τι υπηρέτησε εδώ? " (εγώ ήμουν κομπλέ με την καρτέλα μου κρεμασμένη στον λαιμό ως μέλος της αερολέσχης.) Το γνωστό πρόβλημα... καταλαβαίνετε πιστεύω τι παίχτηκε... Τέλοσπάντων, μια χαρά ήταν και κάποια στιγμή θα βάλω και περισσότερες φωτό. Επίσης τα χαιρετίσματα μου στην πολύ όμορφη παρουσία δίπλα στο F-16C block52+!! (Μια τεχνικός άλλο πράμα.. )Που ειναι η τεχνικος ρε γκουσγκουνη, δεν την βλεπω?Ωραιες φωτογραφιες παντως,ειδικα αυτη που δειχνει το F-16 block 52 με της συμμορφες που ειναι διαφορετικο χρωμα απο το αεροσκαφος