Είμαι ο Κωνσταντίνος και μένω στην Ξάνθη...
Πρόσφατα αποφάσισα να συνεχίσω τη μεγάλη αγάπη των νεανικών μου χρόνων, την κατασκευή πλαστικών μοντέλων αεροπλάνων. Η αλήθεια είναι ότι με ξεσήκωσε ο μεγάλος μου γυιός ο Γιώργος 11 ετών, όταν ανακάλυψε τα "θαμμένα" κουτιά με τα μοντελιστικά μου εργαλεία καθώς και ένα f-15 της χασεγκάβα που δεν τελείωσε ποτέ (ήμουν 16-17 αν θυμάμαι καλά, τώρα είμαι 40 και αυτό το θυμάμαι κάθε μέρα!!!

)
Ο αερογράφος μου, ένας badger 200, με περίμενε υπομονετικά. Όχι όμως και το δοχείο του χρώματος με τον προσαρμογέα του το οποίο δεν ξέρω τί απέγινε. Αυτό βέβαια είναι μεγάλο προβλημα. Να δώ τι θα κάνω.
Οπότε...
Αγορές!! Επιτέλους αγόρασα ένα κομπρεσέρ, όνειρο θερινής νυκτός εκείνα τα χρόνια που βάφαμε με τις μπουκάλες, βουτηγμένες στο χριαρό νερό.
Ένα σωρό άλλα μπουκαλάκια και σωληνάρια ήταν φυσική συνέχεια των αγορών. Φυσική συνέχεια βέβαια είναι και το στραβό βλέμμα της συζύγου για όλα αυτά!

Αγοράστηκαν δύο φτηνά μοντέλα για τον μικρό, για να κάνει τα πρώτα του βήματα.
Εγώ αποφάσισα να τελειώσω επιτέλους το f-15 (1/72).
Ελπίζω στη βοήθειά σας, πιό πολύ για να γνωρίσω τα νέα υλικά. Διαβάζω εδώ και μέρες (ακόμη και πριν να κάνω την εγγραφή στο φόρουμ) και μόλις σήμερα αποφάσισα να γράψω το πρώτο μου μήνυμα, μιας και έχω μείνει έκθαμβος με την ποιότητα και τον ρεαλισμό των κατασκευών σας.
Καλή (νέα) αρχή λοιπόν, και καλώς σας βρήκα!!!