Για τον Infinity έχω άριστες εντυπώσεις, ειδικά με ακρυλικά. Πάντως αν πας για "δύσκολα" ακρυλικά πάρε το μεγαλύτερο δυνατό συνδιασμό μπεκ/βελόνας, πχ 0.5mm για να μην έχεις σοβαρά προβλήματα.
Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σου δώσουν μία εικόνα του τι καταφέρνει (εγώ τουλάχιστον με τις μέτριες επιδόσεις μου) ο Infinity με ακρυλικά Gunze σε 48άρι άρμα και την βελόνα των 0.2mm. Με την 0.15mm το παρακάτω αποτέλεσμα δεν μου έβγαινε με τίποτα, κάθε ψεκασιά και μπούκωμα.

Πάντως συμφωνώ με αυτό που ρωτάει παραπάνω ο Δημήτρης για εμπειρία και κομπρεσέρ. Εμπειρία θα αποκτήσεις, κομπρεσέρ αν δεν έχεις δεν προχωράς.
Δεν κάνει για μοντελισμό αυτή η διάμετρος 0.15...
Υπαρχει αλλα ρωτησα (σε γνωστο καταστημα) και δεν το εχουν διαθεσιμο. Θα παρω αυτο που μου πρότεινες. 
Ο eclipse αν πάρεις τη .35 έκδοση, με άλλα 35 ευρώ να πάρεις μπεκ .5 και βελόνα και να έχεις δύο αερογράφους σε 1.
http://www.hobbygallery.gr/Αυτός έχει iwata, αν θέλεις κάποιον που δεν έχει στον κατάλογο στον φέρνει (για την περίπτωσή σου eclipse hp-bs) και φυσικά έχει ανταλλακτικά στο μαγαζί που είναι το σημαντικότερο.