Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες από την Ελληνική παραλλαγή GHOST  (Αναγνώστηκε 1607 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thkar

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αρμενία
    • Scale Modelling Info
Φωτογραφίες από την Ελληνική παραλλαγή GHOST
« στις: Ιουνίου 28, 2013, 08:29:42 μμ »
Καλησπέρα σε όλους,

Δεν ξέρω αν κάποιος από το φορουμ μπορεί να βοηθήσει αλλά οπως λέει και το θέμα ψάχνω για φωτογραφικό υλικό και συγκεκριμένα για την Ελληνική παραλλαγή GHOST. Εχω βρει αρκετές φωτο αλλά επειδή πρόκειται να τυπωθούν και να κυκλοφορήσουν (περίπου 6 χρειάζονται) το copyright είναι ένα από τα θέματα που δυσκολεύουν την κατάσταση. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη για να βρεθούν φωτο χωρίς να υπάρχει θέμα με το copyright η ακόμα αν χρειαστεί να ζητήσω γραπτώς την άδεια από αυτόν που τις έβγαλε, κανένα πρόβλημα. Τα παρακάτω μαχητικά είναι ιδανικά για τις φωτο που χρειάζετε το προτζεκτ.

F-16C/D block 30/50/52+, F-4E, F-5A/B , F-1CG και MIRAGE 2000

Ευχαριστώ ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
Απ: Φωτογραφίες από την Ελληνική παραλλαγή GHOST
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 28, 2013, 10:17:06 μμ »
Πάντως αν δεν βρεις κάτι εδώ (δύσκολο αλλά λέμε αν..) δες στα γνωστά airliners.net και airfighters.com και επικοινώνησε με τους φωτογράφους.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 28, 2013, 10:34:16 μμ »
Θωμά τα δίλιτρα δεν φόρεσαν ποτέ τη συγκεκριμένη παραλλαγή, και από τα F-1 μόνο 2 δοκιμαστικά.

Αποσυνδεδεμένος thkar

• Scale 1/72
  • *
    • Scale Modelling Info
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 28, 2013, 10:54:12 μμ »
Θωμά τα δίλιτρα δεν φόρεσαν ποτέ τη συγκεκριμένη παραλλαγή, και από τα F-1 μόνο 2 δοκιμαστικά.

Ευχαριστω για την πληροφορία  ::salut::

Πάντως αν δεν βρεις κάτι εδώ (δύσκολο αλλά λέμα αν..) δες στα γνωστά airliners.net και airfighters.com και επικοινώνησε με τους φωτογράφους.

Θα το κοιταξω αν και απο το airfighters.com προσπαθησα αλλα περιμενω ακομα απαντηση, ευχαριστω  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος thkar

• Scale 1/72
  • *
    • Scale Modelling Info
« Απάντηση #4 στις: Ιουνίου 30, 2013, 12:16:57 πμ »
Τελικα σημερα πηρα φωτογραφιες απο photographer ο οποιος μου παραχωρησε τα δικαιωματα να τις χρησιμοποιησω. Απλως μου ζητησε να βαλω το copyright και το ονομα του. Ευχαριστω για τις απαντησεις  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Tags: ghost