Τό παρακάτω ὄχημα τό ἔκανα γιατί μοῦ θυμίζει τήν στρατιωτική μου θητεία.Εἶναι ἀγορασμένο πρίν 25 περίπου χρόνια καί εἶναι τό πρῶτο πού ἔφτιαξα σάν μοντελιστής.Βέβαια αὐτό πού ἔφτιαξα τότε μέ αὐτό πού βλέπετε ἐδῶ δέν ἔχει καμία ὁμοιότητα.Γιατί ἀπλούστατα τότε δέν ἤξερα τίποτε.Μόνο 4 χρώματα εἴχα ἀγοράσει καί τήν κόλλα.Ἔμεινε λοιπόν παρατημένο ὅλα αὐτά τά χρόνια μέχρι πού ὁ μικρός μου τό ἔδωσε μιά καί τοῦ φυγαν κάποια κομμάτια.Αὐτό στάθηκε ἀφορμή γιά νά ἀσχοληθῶ ξανά μαζί του καί νά πάρει τήν σημερινή του μορφή.Βέβαι στό στρατό εἴχαμε τά Μ-37 ενῶ αὐτό εἶναι τό προηγούμενο μοντέλο μέ τήν φαρδιά καρότσα νομίζω τό κουτί τῆς ΙΤΑΛΕΡΙ τό ὀνόμαζε ΒΕΕP.Δέν πειράζει ὅμως γιά μένα ἦταν μιά εὐκαιρία νά δοκιμάσω μετά τόσα χρόνια τήν τεχνική κάπως πιό βελτιωμένος.

ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ. ΕΚΑΝΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΒΡΟΧΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΗΛΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.
ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ= ΟΙ ΓΑΝΤΖΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΝΤΑΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ, ΤΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ,ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΧΑΡΤΗΣ, ΤΑΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. ΤΑΠΑ ΝΕΡΟΥ, ΠΕΝΤΑΛ,ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΡΟΤΣΑΣ, ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΙ ΧΑΛΚΑΔΕΣ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΥΤΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ,Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ,ΣΦΙΓΚΤΗΡΑΣ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΥ.
ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ= Η ΕΚΤΥΛΙΚΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ,Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΥΛΙΚΤΡΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ, ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ,ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΚΙΒΩΤΙΟ,ΤΑ ΦΥΛΛΑ, ΟΙ ΘΑΜΝΟΙ Κ.Τ.Λ.
ΥΠὈΨΗΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟ. ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.