Να μαι κ εγώ!
Ξέρω τεμπέλιαζα.....αυτά τα τριήμερα με εφαγαν

Το κιτ προχωράει με ρυθμούς χελώνας...
Αυτή την βδομάδα ασχολήθηκα με το πριτσίνωμα..μου βγηκαν τα μάτια δηλαδή (στο πάνω μέρος βασίστηκα αποκλειστικά σε φωτό κ στο κάτω χρησιμοποίησα κυρίως τα σχέδια) αλλά αυτή την φορά έμεινα αρκετά ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα κ νομίζω-πιστεύω πως είναι εντός κλιμακας..
Έγιναν κ τα στοκοτρίψιματα που είχα αναφέρει παραπάνω...κ μετά ασχολήθηκα με επαναχάραξη των γραμμωσεων στο κάτω μέρος που είχαν χαθεί λόγω τριψίματος αλλά χαράκτηκαν κ καποιες που δεν είχε το κιτ..
Με τον αεραγωγό στο κάτω μερος, τελικά με ζεστή βελόνα καταφερα να τον ανοίξω κ να του δώσω το κωνικό ας πούμε σχήμα..Το κιτ τρίφτηκε με 6000 για να ομαλοποιηθούν τα πριτσίνια κ πλύθηκε κυριολεκτικά....
Τέλος βάφτηκαν οι φωλιές με το λευκό της χαμπρολ (34) κ το σύστημα προσγείωσης για να το έχω ετοιμο..
Η εξαγωγή δεν μου αρέσει καθόλου, σίγουρα μια ρητινένια θα ήταν πολύ καλύτερη αλλά δυστυχώς η αξία της φθανει την τιμη του κιτ....

θα μου πείτε αυτη είναι η χαρά του μοντελιστή..να το κάνει οσο πιο κοντα στο πραγματικο γίνεται αλλά μας έφαγε η κρίση

).

Ξέχασα να αναφέρω...τα αεροδυναμικά πτερύγια που δίνει το κιτ (πίσω απο τα canards) ειναι πολύ μεγάλα..τα έκοψα στο μισό περίπου κ τα κομμένα κομμάτια τα έβαλα στο κάθετο σταθερό προκειμένου για την εκδοση -D.

Αυτά για σήμερα!