0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ζηλεύω!!!!Δώσε πληροφορίες για το κιτ,εφαρμογή και άλλα τέτοια.Με ποιο χρώμα το έβαψες?Πανέμορφο Κώστα!
Ευχαριστω Λαμπρο, εγγραψα λιγα λογια στο πρωτο ποστ.Ειναι κομματι που για σενα ειδικα πιστευω ειναι στην κατηγορια MUST HAVE. Κωστας
Ωραία δουλειά Κώστα απλά πιστεύω ότι έχεις κάνι έντονο το chipping για την κλίμακα καιμου φαίνεται κάπως. Από την άλλη βέβαια δεν είμαι καθόλου των προπέλων και μπορεί να κάνω και λάθος
Σε ευχαριστω πολυ για τα σχολια. Μηπως ειναι ωρα να πιασεις καμια προπελα? Ετσι για να αλλαζουμε καμια ιδεα... Κωστας
Κωστα καλησπερα και απο μενα, η δουλεια σου ειναι ομορφη και προσεγμενη με το ωραιο σου τσιπινγκ , μαλλον ομως η προσκιαση σου ξεφυγε λιγο και δειχνει εκτος κλιμακας, βγηκε καπως "παχια". Παντως λεω και παλι οτι το αποτελεσμα ειναι ομορφο και εντυπωσιακο στο εξαιρετικο κιτ της Eduard.Πρεπει να ειναι κλασης ανωτερο απο της Academy που εχω. Χρηστος
Κωστα ισος να ειναι ετσι εγω παντως εκανα ενα σχολιο (παντα σε φιλικο επιπεδο) πανω σε αυτο που ειδα.... Οπως και να χει παντως το μοντελακι ειναι ωραιο. Χρηστος
Θα με κανεις να φτιαχνω προπελες απο δω και περα μου φαινεται . Καταπληκτικο Κώστα . Φαίνεται μεγαλύτερης κλίμακας
Ενα πολυ ευχαριστο κιτ με πολυ λεπτομερεια και φωτοχαραγμενα.Το μοντελο βαφτηκε με εναμελς model master (blue angels) και εγιναν φθορες με λαδια peyns grey και μιγμα καφε μαυρου, σκονες ταμιγια για τις καπνιες. Αρχικα ειχε γινει προσκίαση με μαυρο και ασπρο χρωμα.Απο εφαρμογη αψογο, το κιτ ειναι dual combo και δινει δυνατοτητα να κατασκευαστει και με την κλασικη Αγγλικη διχρωμη παραλλαγη. Εσωτερικα στο κοκπιτ εδινε σχεδον τα παντα σε φωτοχαραγμενα.Το πρωτο μοντελο για το 2013.Παραθετω φωτο. Σχολιαστε ελευθερα.Φιλε μου το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο......πολλα μπραβο για το επιπεδο της δουλειας σου.... Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. Κωστας
Τελικα συνειδητοποιώ ότι δεν μου φταίει η μικρή κλίμακα, το ότι έχω ακόμη πολύ δρόμο για να φτάσω εκεί που θέλω μου φταίει.
Κώστα ήμουν σίγουρος οτι αυτό που έβλεπα ήταν 48αρι ,απίστευτο φινίρισμα φίλε .Δεν το ήξερα οτισου αρέσουν και οι προπέλες .Πολλά μπράβο και από εμένα για το άρτιο αποτέλεσμα!