0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρά είναι τα links απλά δεν αφήνει το dropbox να φανούν.Δοκίμασε το imageshack.us.
ενα τόσο ωραίο θέμα κ η HAS το έχει ακομα με υπεριψωμένη γράμμωση?Να μην γκρινιάζουν τα τζαπωνια άμα οι γειτωνες κινέζοι τους βάζουν γυαλιά...αν και βέβαια νομιζω ότι το καλυτερο S-3 το βγάζει Ιταλερι για την 1/72.καποιος ου γνωρίζει περισσότερα ας επιβεβαιώσειΗ κατασκευή σου μια χαρα προχωράει... καλη συνέχεια φίλε κ χρόνια πολλα.
Ιταλερι = Esci 1/48
Οι πυλώνες των φορτίων φαίνεται να έχουν κολληθεί στραβά.Προλαβαίνεις να τους ισιώσεις.
Δεν ξέρω τί ακριβώς έχεις κάνει με τα μικρά παραθυράκια ακριβώς πίσω από το κόκπιτ, αλλά αυτά υπάρχουν μόνο σε συγκεκριμένους τύπους του αεροπλάνου (αυτή την στιγμή δεν έχω πρόσβαση). Το κιτ δίνει και τάπες αντί των διαφανών.
Θέλω να μου δείξεις το ακροβατικό που θα κάνεις για να βάλεις τα προειδοποιητικά τρίγωνα στις εσωτερικές πλευρές των κινητήρων......... Εγώ πάντως τους ξεκόλλησα για να μπορέσω να τα τοποθετήσω.
Ακόμα ένα αεροσκάφος που έχει γράψεις πρακτικά εκατομμύρια ώρες αλλά πολύ σπάνια το βλέπουμε σε μοντέλο. Εχω διαβάσει πολύ κόσμο να σιχτιρίζει το συγκεκριμένο αλλά μάλλον το δάμασες. Καλά βαψίματα!
Για το thumbnail θα κάνεις τα εξής:Αφού ανεβάζεις με postimage θα κάνεις αντιγραφή το δεύτερο λινκ 'ʼμεσος Σύνδεσμος' και θα το βάζεις στην απάντησή σου μέσα σε thumb (είναι το εικονίδιο με τα τέσσερα βελάκια ) και είσαι έτοιμος.Καλή συνέχεια
Πολύ όμορφο το βάψιμο Δημήτρη!