0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
(σε πλήρη σύνθεση)
Κανονιστε κανίβαλοι να μας χαλασεται την πιάτσα στην Αργυρούπολη με τα καμώματα σας
Θα έρθουμε βρε βικιντέϊτε και θα σου κάνουμε την πλάτη αεροδιάδρομο...
Πως ακριβώς? Θα του πετάξεις την πλάτη στα 30.000ft?
όοοοοοοοοχι... θα του προσγειώσω στην πλάτη την παλάμη μου που είναι σαν βικιντέιτορ... (vindicator για τους μη μυημένους)...Και δεν έγραψα αεροπλάνο αλλά αεροδιάδρομο, στραβούλιακα... Αλλά έτσι είναι... περιπτε-rayban μου ήθελες...
τελικά που θα βρεθούμε... ?? για δώστε στίγμα οι γνώστες της περιοχής
εγώ πάντως θα πάω Ιπποκράτους, και άμα είναι να φάω και καμία, θα ρίξω κιόλας
Μα το έγραψα παραπάνω Αρκάδιε! Τόπος συνάντησης το G.E. Hobbies και ο σβέρκος του Σωτήρης!
Μικρέ άσχετε, ο αεροδιάδρομος βρίσκεται στα 30Κ-40Κ πόδια, μία πλάτη θα μπορούσες να την κάνεις διάδρομο προσγείωσης, ή απογείωσης, αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά ο ναύαρχος της μπανιέρας!
Τελικα για να καταλαβω...θα υπαρχουν συμμετοχες ΚΑΙ στο τριγωνο?Τωρα βρηκαμε να αλλαξουμε στεκι, που ελεγα να φερω το γερανο-Τ34 μια βολτα,να παρει κι αυτο το αμοιρο λιγο αερα...
Κοίτα να δεις, στην Αθήνα, κάθε 17 του Νοέμβρη έχουμε ένα έθιμο. Ρίχνουν τα ΜΑΤ καπνογόνα και δακρυγόνα στο κέντρο και υπάρχουν κάτι άλλα παλικάρια με κράνη, που πετάνε πέτρες, δοκάρια, καδρόνια και γενικά ότι βρουν μπροστά τους, έτσι για το καλό!Οπότε σε αυτή την περίπτωση είναι καλό να μην βρισκόμαστε κάπου εκεί κοντά.
Εγω παντως κατεβαινω Ιπποκρατους.Ετσι και αλλιως η πορεια ειναι στις 3.00 μμ.Και δεν εχει σχεση η περιοχη.Επεισοδια γινονται παντα στη ληξη στην Αμερικανικη Πρεσβεια.Και στα Εξαρχεια μετα τις 21.00.Οποτε οι κοτουλες μπορουν να κατεβουν προς παραλια μερια
... όταν αντιστεκόταν ο κακόμοιρος ο θεσμικός ενάντια σε τρεις διμοιρίες κι ένα όχημα...
Μη λες πολλά γιατί έχω ράμματα για την γούνα σου... δε σε είδα να σηκώνεσαι όταν αντιστεκόταν ο κακόμοιρος ο θεσμικός ενάντια σε τρεις διμοιρίες κι ένα όχημα...