0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα κοψίματα φοβάμαι... είναι και η κλίμακα... οπότε θα μασκάρω...
Προς υπεράσπιση του Περικλέα, το ψάξαμε και στην 1/35 αλλά δεν το βρήκαμε... Οπότε κατέβηκα κλίμακα και με βλέπω να συνεχίζω και στις δύο...
Επειδή είσαι καλό παιδί και συνονόματος σε σχωρνάω οι λοιποί ... σεμνά να μην αρχίσω τα κλειδώματα ... και στο εξής "οι μικρούληδες" να παγαίνετε στου Φου ( http://www.modelclub.gr/forums/index.php/board,149.0.html ) ... άντε τα ισοπεδώσαμε όλα
.....Αλλά να δω τί θα πεις όταν θα φτιάξω το 72αρι διόραμα
Συμφωνώ οτι η καλύτερη λύση για το μασκάρισμα στο 72αρακι είναι το blue tack Καλή συνέχεια Νικόλα, στο βάψιμο Αν και μπορεί να το εχεις ...τελειώσει ηδη!!!
Να είσαι καλά Γιώργο. Δεν το έχω προχωρήσει καθόλου γιατί έχω μπλέξει με τα φωτοέτσια ενός καραβιού και έχω ρίξει πολλά πολλά σιχτίρια... Θα έρθω να με εξομολογήσεις στην έκθεση, αν αντέξεις...
Παλι καλα που το πηρε ο ανθρωπος στην '72 γιατι θα τρομαζε στην '35!!!Αψογο ως εδω,οποτε ασε τα ΡΕ κατα μερος και αρχισε τα φιδακια να ερθεις να καλμαρεις!!!Καλη συνεχεια φιλτατε!
Συγνώμη για το spam απλά θα ήθελα να ρωτήσω αν βγαίνει ελληνικό από το κουτί ή θέλει μετατροπές.