Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια... Δεν θα απαντήσω σε κάθε έναν γιατί θα γίνω κουραστικός.... Να είστε καλά πάντως.
Για την κλίμακα... Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, ίσα ίσα που με βόλεψε μπορώ να πω, μιας και είναι πολύ καλό το κιτ. Ευχάριστη κατασκευή αλλά λόγω ότι το πάνω μέρος του πήγματος είχε πάρει ολίγον σασί στη συσκευασία αναγκάστηκα να το συναρμολογήσω. Αλλιώς ο πιο εύκολος τρόπος είναι κάτω μέρος - ερπύστριες - βάψιμο - πάνω μέρος και ποδιές - πύργος - βάψιμο. Η ερπύστρια είναι πολύ καλή κι εύκολη.
Για το πρασινάκι θα γίνει με humbrol 86.
Λάμπρο Ελληνικό νομίζω δεν γίνεται, θέλει κάνα δυο λεπτομέρειες αλλά όχι κάτι σημαντικό. Υπάρχει κάποια κατασκευή στο φόρουμ που δείχνει τι πρέπει να γίνει.
Με προβληματίζουν οι πλάκες που έχει στην οροφή στην θέση βολής το πυροβόλο, αλλά από ότι καταλαβαίνω μάλλον τις βάζουν όταν στην θέση αυτή. Επίσης δεν ξέρω αν προσέξατε, αλλά στην θέση υπάρχει και γεννήτρια που τροφοδοτεί το σύστημα, αν κάποιος θέλει να το φτιάξει σε διοραματάκι.
Χρήστο στις δυο πρώτες φωτογραφίες πρέπει να είναι Ολλανδικό το πυροβόλο γιατί έχει το καλάθι πίσω. Έχουν πάει κι αυτοί τα δικά τους παιχνίδια εκεί...
Αποφάσισα να βάψω πρώτα το πράσινο και μετά το κίτρινο για να έχω μικρότερη επιφάνεια να μασκάρω.