Η μεγάλη μου αγάπη για το α/φος Pitts Special εκδηλώθηκε από τα πρώτα κιόλας βήματα της μοντελιστικής μου καριέρας και διατηρείται μέχρι σήμερα.
Μέχρι στιγμής -στο ράφι περιμένουν άλλα 5- έχω φτιάξει 3 μοντέλα στην 1/72 τα οποία και σας παρουσιάζω εδώ.
Πρoέρχονται από το κιτ της LS που αποτελείται από 22 κομμάτια σε λευκό πλαστικό και 2 σε διαφανές.
Το συνολικό μήκος του κάθε μοντέλου δεν ξεπερνά τα 7,8 cm και το εκπέτασμα τα 8,5cm.
Pitts Special S-2A RothmansΚατασκευάστηκε το 1991 κατευθείαν από το κουτί, με τα συρματόσχοινα και τον pitot να είναι οι μοναδικές προσθήκες.
Προσέξτε ότι από τις εισαγωγές ψύξης του κινητήρα φαίνεται... το απόλυτο κενό.
Κέρδισε το βραβείο Ν στην έκθεση/διαγωνισμό της IPMS το 1992.
Τα σήματα είναι του κιτ.
Pitts Special S-2A Air-BOSSΚατασκευάστηκε το1992 κατευθείαν από το κουτί, εντός 30 ημερών και εκτός από τα συρματόσχοινα και τον pitot σημείο επέμβασης αποτελούν και τα σκέλη που μετασκευάστηκαν.
Κέρδισε το βραβείο Ε στην έκθεση/διαγωνισμό της IPMS το 1993.
Το βάψιμο και η επιλογή των σημάτων (από το spares box) είναι του γράφοντα.
Pitts Special S-2A Active Sports BΚατασκευάστηκε το 2000 κατευθείαν από το κουτί, εντός 60 ημερών και εκτός από τα συρματόσχοινα και τον pitot σημεία επέμβασης αποτελούν η έλικα που αναπαρίσταται εν κινήσει, η προσθήκη πιλότου και το πριτσίνωμα.
Κέρδισε το βραβείο Π στην έκθεση/διαγωνισμό της IPMS το 2000.
Το βάψιμο και η επιλογή των σημάτων (από το spares box) είναι του γράφοντα.