0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο Δευτερα μπαινουμε βαφειο.Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο που διαθετετε
το αλλο ειναι η προσθετη θωρακηση εμπρος απο την θεση του οδηγου...απο φωτο και σχηματα (Tankograd) βλεπω οτι ειταν πιο ψηλη στην πραγματικοτητα.... θα κοιταξω να σου κανω κοπιες,,....Ορεστη εσυ τι λες?
Αυτά που μου αρέσουν πάρα πολύ είναι τα τρεξίματα με τον αερογράφο!!!Γιώργο, γενικά τον αερογράφο το χειρίζεσαι άψογα.Εύχομαι να πετύχει εξίσου και η διαδικασία με τη λακ.
Απλά υπέροχο!!!!!!!!Τρομερή δουλειά, που θα αναδείξει το whitewash!!!!!!Συνέχισε ακάθεκτος Γιώργη!!!!!
Μου αρέσει επίσης η "περιποίηση" του πίσω μέρους!!!!
Νέε μου έχεις κάνει φοβερή δουλίτσα εκεί πέρα!!! Για να δούμε και τα γλέντια με το λευκό.
Εξαιρετικό! Μάλλον πρέπει να πάω να θάψω τα δικά μυο στον κήπο...
Γιώργο ένα έχω να πω, παρόλο το τάμα, δεν το συνεχίζεις πράσινο. Όπως και να έχει καλή επιτυχία με τα άσπρα.
Γιωργο και απο μενα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!!! καταπληκτικη εργασια με τον αερογρ.! εχω ομως δυο σημια να σου πω να προσεξεις...το ενα ειναι τα δυο πρητσινια κατω και στο πλαι του πυργου ...αυτα ειταν 3D δηλαδη εξωγκομενα προς τα εξωτο αλλο ειναι η προσθετη θωρακηση εμπρος απο την θεση του οδηγου...απο φωτο και σχηματα (Tankograd) βλεπω οτι ειταν πιο ψηλη στην πραγματικοτητα.... θα κοιταξω να σου κανω κοπιες,,....Ορεστη εσυ τι λες?παντα τετοια....
Μενέλαε, όχι απαραίτητα!!!!Το μέγεθος της πλάκας δεν ήταν στάνταρτ... οπότε δεν είναι και λάθος...Το μυστικό με την θωράκιση του οδηγού, είναι όχι στο μέγεθος, αλλά στην τοποθέτησή του μαζί με την θωράκιση του μπροστινού χαμηλού μέρους!!! Και εδώ ο Γιώργης την έχει τοποθετήσει σωστά...
πολύ ωραία δουλειά με τον αερογραφοwash-pin wash πριν τη λακ και το άσπρο
Γιωργο εξαιρετικο το βαψιμο σου φιλε μου!!! Παρα πολυ ωραιο! Βλεπω οτι στις γωνιες ολου του αρματος εχει σκουροτερη αποχρωση... Εχεις κανει preshading σε αυτα τα σημεια?
Χρηστο σε ευχαριστω φιλε μου.Ναι εχει γινει preshading και μετα φωτισματα στο κεντρο των πανελ
Δεν υπάρχει λόγος να κρίνει κανείς την μέχρι τώρα δουλειά διότι θα πέσει από επανω το λευκό και λίγα πράγματα θα φαίνονται.καλή συνέχεια με την λακ γιώργο! ...
Μενελαε απο οσο καταλαβα αυτες πρεπει να γινουν οβαλ.Νομιζω οτι μπορω να το καταφερω εστω και τωρα.Σε ευχαριστω φιλε
Οσο για τα wash,εχω κι εγω σκεψεις.Και για chipping επισης.Αλλα αφου αυτα θα πρεπει να γινουν και μετα το ασπρο,εχει νοημα να γινουν 2 φορες?