Αποστολέας Θέμα: ΛΟΛΙΤΑ 1/10 "ιδιοκατασκευη"  (Αναγνώστηκε 1429 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
ΛΟΛΙΤΑ 1/10 "ιδιοκατασκευη"
« στις: Μαρτίου 17, 2012, 12:18:49 πμ »
Καλησπερα παιδια μολις τελειωσα μια φιγουριτσα ολοσωμη που παλευω  2 -3 βδομαδες.το υλικο κλασικα super sculpey και εποξικος στοκος για τη τσαντα τα δακτυλα τα μαλλια και το καπελο και βαφτηκε με ακρυλικα vajeho η βαση αγοραστηκε απο αθηναικες μινιατουρες.η ιδεα μου ηταν να κανω μια γυναικεια φιγουρα μιας και ειχα φαει σκαλωμα με το βαψιμο της pepa saavendra.Ηθελα  να τη βαψω με αερογραφο στο μεγαλητερο μερος της πραγμα που δεν εγινε γιατι ο αερογραφος βγηκε off και περιμενω ανταλλακτικα.το πατωμα αποφασισα να το κανω και αυτο με super sculpey για να την πιεσω ελαφρα προς τα μεσα και με κυανοακριλικη να κολλησει μπας και κατσει ορθια.εν μερη στεκεται μια χαρα αλλα νομιζω με ενα σεισμο 2 ριχτερ θα κανει φτερα :P
κανονικα ξερω οτι χρειαζεται πυρους στα ποδια αλλα ο πηλος μπορει να θρυματιστει αν προσπαθησω να ανοιξω μεχρι το μπουτι οποτε αν εχετε καμια ιδεα για το  πως να μεινει ορθια για πολλα χρονια πειτε μου και εσεις 8)  σχολια εντυπωσεις και παρατηρησεις ολα δεκτα.Ελπιζω να σας αρεσει 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
Απ: ΛΟΛΙΤΑ 1/10 "ιδιοκατασκευη"
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 17, 2012, 03:29:18 μμ »
ρε αρχηγέ αφού το έχεις, αγόρασε  magic sculp,Duro,A+B τί φοβάσαι; αυτός ο super sculpey αφήνει γραμμές και φαίνονται πχ. στην φωτό απο πίσω της κοπέλας ή μπροστά στο μπλουζάκι, ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ απλά πράγματα.
Η Pepa Saavendra είναι κορυφαία, οι πιο ωραίες βαμμένες γυναικείες φιγούρες (μπούστα κυρίως) που έχω δεί
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Νίκος Συρίγος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Απ: ΛΟΛΙΤΑ 1/10 "ιδιοκατασκευη"
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 17, 2012, 09:47:33 μμ »
Θεοφιλε εχεις δικιο απλα με τον εποξικο δεν μπορω να λυσω το προβλημα του χρονου.σε μια μερα και ουτε σε κατι ωρες πετρωνει και πρπει να ειμαι ταχυτατος στο σκαλισμα πραγμα που ακομα δεν εχω.οι φιγουραδες το ξερω οτι δουλευουν μονο με εποξικο σε 54 και 75 mm εχω δει πολλα βιντεο αλλα δεν ξερω αν την τελειωνουν παντα με τη μια και οσο εχω ψαξει δεν βρισκω τροπο να τον διατηρω ευπλαστο για μερες. 

Tags: