Αποστολέας Θέμα: AR-196 (1/48 ITALERI)....πινελατο ΟΟΒ  (Αναγνώστηκε 1425 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
AR-196 (1/48 ITALERI)....πινελατο ΟΟΒ
« στις: Μαρτίου 14, 2012, 08:55:48 μμ »
...το παρον αποτελει κατασκευη που ολοκληρωθηκε μολις χθες....
..παροτι δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα για το κιτ,προσωπικα δεν με απογοητευσε στα βασικα σημεια(εφαρμογη-ποιοτητα πλαστικου)...το αντθετο μαλιστα...
...μοναδικο μελανο σημειο που η ITALERI φαινεται αρνειται δογματικα να βελτιωσει ειναι οι χαλκομανιες
υγ...το πρασινο που χρησιμοποιηθηκε μετα απο αρκετο ψαξιμο ειναι το HU-149
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος nasos79

• Scale 1/35
  • *
  • Mind the wrench...
Απ: AR-196 (1/48 ITALERI)....πινελατο ΟΟΒ
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 14, 2012, 09:41:36 μμ »
Φίλε μου, η δουλειά σου μου αρέσει. Ωραίος και ο ανοιχτός κινητήρας, εγώ δεν προτίμησα αυτή την εναλλακτική, θα ήθελε περισσότερη δουλειά. Λίγο στις φθορές πιστεύω ότι έπρεπε να επιμείνεις ακόμα, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.
Η άποψή μου για το κιτ σε γενικές γραμμές είναι ότι είναι πολύ καλό, όπως λες κι εσύ.
Με τις χαλκομανίες δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, ίσα-ίσα μου φάνηκαν πολύ καλές.
Έκανα βέβαια κι εγώ τα λαθάκια μου όταν το έφτιαχνα, αλλά εντάξει, για να βελτιωνόμαστε μοντελίζουμε! :)

Αν θες να δεις και τη δική μου κατασκευή, που δεν έπαιξε στο MC, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ:
http://nasosmodelingcorner.blogspot.com/2010/12/arado-ar-196-3-148-italeri-2675.html
Έπρεπε να ποστάρεις νωρίτερα ότι το κατασκευάζεις, να τα λέγαμε και κατά τη διάρκεια.

Οι φωτογραφίες απ' το κινητό πιστεύω το χαντακώνουν το μοντέλο σου πάντως. Και είναι κρίμα!

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 14, 2012, 09:49:16 μμ »
Φίλε μου, η δουλειά σου μου αρέσει. Ωραίος και ο ανοιχτός κινητήρας, εγώ δεν προτίμησα αυτή την εναλλακτική, θα ήθελε περισσότερη δουλειά. Λίγο στις φθορές πιστεύω ότι έπρεπε να επιμείνεις ακόμα, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.
Η άποψή μου για το κιτ σε γενικές γραμμές είναι ότι είναι πολύ καλό, όπως λες κι εσύ.
Με τις χαλκομανίες δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, ίσα-ίσα μου φάνηκαν πολύ καλές.
Έκανα βέβαια κι εγώ τα λαθάκια μου όταν το έφτιαχνα, αλλά εντάξει, για να βελτιωνόμαστε μοντελίζουμε! :)

Αν θες να δεις και τη δική μου κατασκευή, που δεν έπαιξε στο MC, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ:
http://nasosmodelingcorner.blogspot.com/2010/12/arado-ar-196-3-148-italeri-2675.html
Έπρεπε να ποστάρεις νωρίτερα ότι το κατασκευάζεις, να τα λέγαμε και κατά τη διάρκεια.

Οι φωτογραφίες απ' το κινητό πιστεύω το χαντακώνουν το μοντέλο σου πάντως. Και είναι κρίμα!

...λοιπον...σε συγκριση με το δικο μου συναδελφε το δικο σου ειναι εργο τεχνης...speachless.... ::salut:: ::salut::
...οσον αφορα τις φωτο δεν εχω πλεον τον χρονο οπως παλιοτερα να φωτογραφιζω και κατα την διαρκεια της κατασκευης.. :( :(
...για τις φθορες ενω ειμαι γενικα λατρης τους και καθε φορα του δινω και καταλαβαινει,στην συγκεκριμενη κατασκευη προτιμησα μια πιο καθαρη προσεγγιση....δεν ξερω γιατι...ποιητικη αδεια.. :mrgreen: :mrgreen:
...οσον αφορα τις χαλκομανιες.....δεν ξερω μου φανηκε οτι μεταφερονταν πολυ δυσκολα..ισως να ηταν ιδεα μου
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 14, 2012, 10:12:34 μμ »
Πολυ ομορφη κατασκευη Γιαννη! ::salut:: ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 15, 2012, 12:32:54 πμ »
υγ.....τα ''αρρωστακια'' του φορουμ.. :mrgreen: :mrgreen:(ο χαρακτηρισμος ειναι με την καλη εννοια)...που ειδικευονται στην lutwaffe ...θα παρατηρησουν οτι ο κωδικος του α/φ που εδρασε πανω απο την Κρητη ειναι λανθασμένος κατα το ημισυ λογο καταστροφης των σωστων χαλκομανιων.. :? :?
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος silot5

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 15, 2012, 09:45:13 μμ »
Πολυ ..πολυ ωραιο... !!!! Μπραβο...!!! ::salut::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 15, 2012, 09:59:16 μμ »
Πολυ ..πολυ ωραιο... !!!! Μπραβο...!!! ::salut::
..φχαρστω φιλε μου...το σημαντικο ειναι πως μας επιασε η προκοπη και ξαναπιασαμε πινελο-κοπιδια.. :wink: :wink:
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος silot5

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΞΑΝΘΗ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 15, 2012, 10:02:30 μμ »
..φχαρστω φιλε μου...το σημαντικο ειναι πως μας επιασε η προκοπη και ξαναπιασαμε πινελο-κοπιδια.. :wink: :wink:
εγω εχω να τα πιασω κοντα τεσσερα χρονια... αλλα οπου να ναι...

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 17, 2012, 12:46:56 πμ »
Τι ομορφο που ειναι φιλε!  κανεις πολυ ωραιες δουλειες με το πινελο μπραβο σου  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Ktiniatros

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 22, 2012, 08:23:27 μμ »
Πολύ ωραίο είναι και
ωραίο βάψιμο με το πινέλο
σου.
Μπράβο  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *