0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ καλή δουλειά Δημήτρη. Έχεις γίνει καλός καραβομαραγκός!!! Καλή συνέχεια!!!
αν και μη γνώστης...... εξαιρετική εργασία και σιγουρα την θαυμάζω.μπραβο σου...καλή συνέχεια στα επομενα βήματα που θα αρχισει να περνει σχήμα η όλη ιδεα.
Γεια σου Δημητρη!...καπου εκει σε αυτο το σημειο εχω σταματησει και το δικο μου (η κατασκευη τρεχει πιο αργα και απο το μελι )Θα σου ελεγα να τριψεις εξωτερικα τους νομεις οσους και οσο χρειαζεται για να πατησουν καλα οι σανιδες του πετσωματος. Καλη συνεχεια!
Αξιόλογη εργασία καθώς και παρουσία, περιμένουμε την συνέχεια.Βασίλης και Μαρία-Φρεντερίκα
Δημήτρη χαιρετώ...Ετσι σε καποιους νομεις αλλαξα τη θεση τους για να μην συμπέσει με το καταρτι ....Ελπίζω να μην έχεις πειράξει μεσαίο-ους (όμοιους) νομείς ή τουλάχιστον η μετακίνηση να είναι κάτω απο 1cm ...Ο μεσαίος-οι νομείς με τους ακραίους πλώρης & πρύμνης καθορίζουν-τηρούν το σχέδιο-σχήμα του σκαριού...Καλή συνέχειαThx
Πολύ ωραία προχωράς Δημήτρη!!! Καλή συνέχεια!!!
Δημήτρη προχωράς καλά. Μπράβο. Οι προβληματισμοί και οι διαφοροποιήσεις σε μία κατασκευή, είναι πράγμα αναπόφεκτο.Προχώρει αργά... (όχι όπως εγώ που πάω μπουσουλώντας με το Γατζάο ) και σταθερά. Για τις οδηγίες του naftotopos, τα μπράβο πρέπει να πάνε κυρίως στους φίλους που διέθεσαν χρόνο να τις στοιχειοθετήσουν αλλά και να τις προσφέρουν απλόχερα. Καλή συνέχεια!
Δημήτρη, πολύ όμορφο, καλή συνέχεια και από μένα.
Δημήτρη καλησπέρα και από μένα , πολύ καλό το αποτέλεσμα με την κόντρα καρίνα και πολύ καλή εφαρμογή , εύγε . Όσο για το κόψιμο μια παλιά παροιμία λέει : " Ζόρι θέλει το πριόνι κι απού δε το ξέρει δρώνει " Καλή συνέχεια Αντώνης
Έχοντας καιρό να μπω δεν είχα προσέξει την πολύ όμορφη δουλειά σου. Συγχαρητήρια και από εμένα. Καλή συνέχεια.Υ.Γ. Καλή ιδέα για το μέλλον.
Καλή αρχή και απο εμένα Μια χαρά πάει μην το ματιάσω...φτου φτου
Προχωράς καλά! Καλή συνέχεια!Ποιο είναι το "γνωστό" κατάστημα στο Παγκράτι; Ενδιαφέρομαι για περισσότερες λεπτομερειες.