Αγαπητοί φίλοι
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και θα προσπαθήσω να απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ.
Η έλικα είναι φτιαγμένη από 7 στρώσεις ξύλο όπως η πραγματική,η μέθοδος που χρησιμοποιώ είναι να κολλήσω τα ξύλα με λεπτόρευστη κυανοκρυλική κατ αρχάς.Στην συνέχεια
φτιάχνω ένα παραλληλόγραμο και κολλάω πάνω και στα πλάγια προφιλ και κάτοψη της έλικας.Μετα σκαλίζω προσεκτικά.Περιττό να σας πώ ότι τις πρώτες έλικες της έφαγε ο σκουπιδοτενεκές.
Μετά από εκπαίδευση βρίσκω πιο εύκολο να τις σκαλίζω παρά να τις βάφω

Οι πτέρυγες είναι από πλαστικό με μεταλλικές ενισχύσεις κατά μήκος και η ανάγλυφη λεπτομέρεια ειναι απο πλαστικές λωρίδες και υγρό στόκο.Τα στυλίδια είναι Photoetched κολλημένα με καλαι και
διαμορφωμένα με λίμες και ντουκόχαρτο στο σωστό σχήμα.Το σύστημα προσγείωσης ειναι συνδυασμός με Photoetched και μεταλλικά στυλίδια της strutz .
Τα booms είναι εξ'ολοκλήρου ιδιοκατασκευή κολλημένα με καλαι και Photoetched γιά δέστρες
Δυστυχώς το φωτογραφικό υλικό που έχω είναι φτωχό καί υπάρχει μόνο χάρις στον Βαγγέλη που επέμενε να τραβάω φωτό.

Το α/φος γίνεται καί Ελληνικό,απ'όσο γνωρίζω είχαμε ένα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία.Βρήκα όμως πολύ καλό υλικό σε ένα καταπληκτικό βιβλίο για την Σερβική αεροπορία στον ΑΠΠ έτσι το δικό μου θα αναπαριστά α/φος ΓαλλοΣερβικής μοίρας.
Φίλε Σταύρο δεν νομίζω να το δούμε στην έκθεση,λόγω δουλειάς και κινητήρα που είναι διαολεμένα δύσκολος.Θα δείτε όμως 2 Fokker DVII

Φιλικά Neptun
Φιλικά Neptun