Καλησπέρα στην παρέα.
Αν και βασικά "αεροπλανάκιας" και μάλιστα περισσότερο στα πολιτικά, ομολογώ ότι και τα υπόλοιπα είδη δεν με βρίσκουν αδιάφορο.
Μάλιστα έχω πιάσει τον εαυτό μου να γλυκοκοιτάζει και άρματα και κάτι πλοία... Μπορεί να είναι περαστική κρίση. Θα δείξει.
Το ωραίο είναι ότι μάλλον κόλλησα τον γιο μου και ένα φίλο του και άρχισαν να ψιλοασχολούνται με τον πλαστικό μοντελισμό.
Τους συναρπάζει λοιπόν κυρίως το 2ος παγκόσμιος, και περισσότερο τα γερμανικά άρματα και στρατιωτικά οχήματα (πρέπει να ανησυχώ;) και όχι τόσο τα αεροπορικά.
Καθώς λοιπόν πρέπει να τους δείξω μερικά βασικά πριν αρχίσουν, ξέρετε τώρα, συμβουλές κτλ... και επειδή δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με άρματα (ακόμα) εκτός από ένα Τ62Α (το οποίο ήταν απλό), θα ήθελα τις συμβουλές σας και καθοδήγηση σας στην κατασκευή αρμάτων.
Π.Χ.
Ακολουθούμε πάντα πιστά τις οδηγίες;
Οι τροχοί βάφονται πάντα πριν κολληθούν; Έχω δει φωτογραφίες από κατασκευές που οι τροχοί είναι ήδη πάνω στο άρμα όταν βάφετε το
βασικό χρώμα και η παραλλαγή.
Πως βάφουμε τις ερπύστριες; Πάνω στο άρμα; Σε τι χρώμα; Πως τις "κρεμάμε" ώστε να μην φαίνονται ότι πετάνε;
Και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει 3 αρχάριους στα άρματα.
Ευχαριστώ.
Γιώργος.