Όχι καθόλου δεν με στενοχώρησες, είμαι από αυτούς που προτιμούν τα αρνητικά σχόλια πρώτα.
Ναι, είναι η πρώτη μου παραλλαγή και είναι το πρώτο μου άρμα. Από μοντέλα έχω φτιάξει και ένα αντιαρματικό πυροβόλο, ένα 251/1 και ένα αντιαεροπορικό.
Εν ολίγης είμαι εντελώς αρχάριος και Απ'' ότι αντιλαμβάνομαι κάποιες από τις μεθόδους που χρησιμοποιώ είναι και κάπως αντισυμβατικές. Δηλαδή για να πετύχω την παραλλαγή έκανα προσχέδιο πάνω στο άρμα με μολύβι και μετά το χρωμάτισα free hand.
Τώρα αναφορικά με τα σχόλια:
1)αν μπορείς κρέμασε τις ερπύστριες κατακόρυφα -φροντίζοντας να φαίνονται κάπως τα άγκιστρα κρεμάσματος-όπως ήταν ο συνηθέστερος τρόπος αν τις παραλείψεις & τελείως ,καλά βαμμένος δείχνει ο πύργος
Τις έχω κρεμασει με βαση την εισήγηση των οδηγιών. Φοβάμαι αν τις ξεκολλήσω μην κάνω ζημιά στο zimmerit διότι τις κόλλησα με CA
2)κάνε κάτι με τα συρματόσχοινα, παραμόρφωση με θερμότητα ή ακόμα καλλίτερα αντικατάσταση τους με μεταλλικά
Έχεις καμιά τεχνική εισήγηση? Ούτε σε μένα άρεσαν.
3)τους τροχούς τους άφησες ακόλλητους; αν όχι θα κάνεις δύσκολη πολύ τη ζωή σου για να βάψεις τα ελαστικά μέρη, όπως &την απόδοση του ατσαλιού στο δακτύλιο του πρώτου εσωτερικά τροχού εκεί που τρίβεται με το δόντι της ερπύστριας.
Είπαμε είμαι νέος...

θα κάνω τη ζωή μου δύσκολη. ʼσε που ούτε οι ερπύστριες βγαίνουν χωρίς να ξεκολλήσω στις φούστες.