Γιάννη σε ευχαριστώ φίλε,οσο για την τεχνική ,δεν κάνει τίποτα.Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτάσεις σε ωραίο αποτέλεσμα ,αυτός είναι ένας.

Σπύρο ,ευχαριστώ πολύ.Απλά πραγματάκια φίλε ,πάνω από όλα η διασκέδαση.Χαίρομαι που μπορώ και τη μεταδίδω ,τουλάχιστον σε κάποιους.

Μαρία και Βασίλη.Σας ευχαριστώ και τους δύο πολύ.Εχω φτιάξει μόλις δύο ξύλινα.Πιστευω με καλά αποτελέσματα που μόλις αγγίζουν τα δικά σας.Υπάρχει μια γνώση ,που έχει γίνει μεγαλύτερη από τις δικές σας κατασκευές.Ισως κάποια στιγμή ,καταφέρω να'' παντρέψω'' θάλασσα ξύλο και φιγούρες.Μάρέσουν τα μουσειακά ξύλινα ,αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ταξιδεψουν και αυτά ,και μαζί τους και εμείς .......στην Ιστορία.

::salut::Μεταξύ μας ε;
Μιχάλη μου σε ευχαριστώ .Κοίτα φίλε μετά από αρκετό ψάξιμο ΄και με τις ελάχιστες ένχρωμες φωτο που υπάρχουν κατέληξα σε δύο συμπεράσματα.Το πρώτο είναι οτι το κατάστρωμα το Σάρνι είναι πολύ μπέζ,ουτε κιτρινίζει πολύ αλλά ουτε κοκκινίζει .Πίστευω καθόλου.Δευτερο τα ξύλα του καταστρώματος είναι ελάχιστα ορατά,εννοώ το σανίδωμα.Τώρα για χάρι του μοντέλου ,απο΄ολα αυτά είμαι κάπου στη μέση.
Ποια παραλλαγή θα κάνεις τη πρωτελευταία με τα δύο γκρι;Η την τελευταία με ΤΗΝ παραλλαγή .Πές μου να βρόυμε τους κωδικούς αυτουσιους από White ensign.
Ποιό σπάμ φίλε ,οτι θέλεις γράφε ,χαρά μου.
Καλή αρχή με το θερίο φίλε και καλά τελειώματα.Καταπληκτικό κιτ.

Φίλε Νίκο ποιό σεμινάριο ,με κολακευεις φίλε ,εμείς χρειάζομαστε σεμινάρι από εσένα.