Αποστολέας Θέμα: ΥΛΙΚΑ-HELP  (Αναγνώστηκε 6132 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: ΥΛΙΚΑ-HELP
« Απάντηση #25 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 09:18:56 πμ »
για αρχη εκανα αυτο. μου πηρε μια βδομαδα να το κανω. δεκα λεπτα εδω δεκα λεπτα εκει, καθοτιν μαμα με δυο γιους και εργαζομενη.η photo ειναι τραβηγμενη απο κινητο γιατι η μηχανη μου επεσε και εσπασε. τελικα εχω να κανω αρκετα ψωνια σημερα το απογευμα :lol:
Πες μου τώρα πως το έβαψες και στο χέρι με πινέλο να με πιάσει η βαριά κατάθλιψη... Προβλέπω παλλαϊκή απαίτηση για καλύτερες φωτογραφίες και σίγουρα περισσότερες. Και το επόμενο βήμα-βήμα παρακαλώ!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος stella

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΚΑΤΕΡΙΝΗ
« Απάντηση #26 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 10:59:16 πμ »
για αρχη εκανα αυτο. μου πηρε μια βδομαδα να το κανω. δεκα λεπτα εδω δεκα λεπτα εκει, καθοτιν μαμα με δυο γιους και εργαζομενη.η photo ειναι τραβηγμενη απο κινητο γιατι η μηχανη μου επεσε και εσπασε. τελικα εχω να κανω αρκετα ψωνια σημερα το απογευμα :lol:
Πες μου τώρα πως το έβαψες και στο χέρι με πινέλο να με πιάσει η βαριά κατάθλιψη... Προβλέπω παλλαϊκή απαίτηση για καλύτερες φωτογραφίες και σίγουρα περισσότερες. Και το επόμενο βήμα-βήμα παρακαλώ!

οχι μακαρι να το εκανα αλλα δεν φημιζομαι και για την ζωγραφικη μου. :lol: το σχεδιο ηταν ετοιμο χωρισμενο σε καμια 30 τριγωνακια. το εκτυπωσα σε σκληρο χαρτονι , εκοψα το καθε τριγωνο μετα τσακισα την καθε πλευρα του και το ξαναεβαψα με τους μαρκαδορους του γιου μου. το τι τραβηξα ομως για να κολλησω αυτα τα τριγωνακια δεν λεγεται..

Αποσυνδεδεμένος Spartan375

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #27 στις: Φεβρουαρίου 03, 2011, 06:47:50 μμ »
Δηλαδή χρησιμοποιείς μοντέλα Papercraft, σωστά;

Αρχικά αποφάσισε τι θες να φτιάξεις από τν Radiato Springs καθώς και τον βαθμό λεπτομέρειας που θελεις να έχει το διόραμα. Μετά δες για ποια πράγματα έχεις σχέδια, και για όσα δεν έχεις θα τα φτιάξεις εσύ βλέποντας τα screenshots και συγκρίνοντας με κάτι που είναι  γνωστό, όπως για παράδειγμα ένα αυτοκινητάκι.

Μην "κολλάς" στο να τα βγάλεις όλα από το μακετόχαρτο. Χρησιμοποίησε ότι βρεις. Αν ψάξεις λίγο στο σπίτι σίγουρα θα βρεις πολλά πράγματα να χρησιμοποιήσεις. :wink:

Και μια που θα είναι για παιδιά η όλη κατασκευή, φρόντισε να είναι όσο το δυνατόν ποιό γερή. Επίσης αν είναι μικρά η έχουν συνήθειες που μπορεί να τα φέρουν σε κίνδυνο σε επαφή με μικροαντικείμενα, απέφυγε τέτοιες λεπτομέρειες. Θέλει προσεκτική κρίση αυτό το σημείο μην τρέχουμε μετά...

Αποσυνδεδεμένος stella

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #28 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 08:51:25 πμ »
Δηλαδή χρησιμοποιείς μοντέλα Papercraft, σωστά;

Αρχικά αποφάσισε τι θες να φτιάξεις από τν Radiato Springs καθώς και τον βαθμό λεπτομέρειας που θελεις να έχει το διόραμα. Μετά δες για ποια πράγματα έχεις σχέδια, και για όσα δεν έχεις θα τα φτιάξεις εσύ βλέποντας τα screenshots και συγκρίνοντας με κάτι που είναι  γνωστό, όπως για παράδειγμα ένα αυτοκινητάκι.

Μην "κολλάς" στο να τα βγάλεις όλα από το μακετόχαρτο. Χρησιμοποίησε ότι βρεις. Αν ψάξεις λίγο στο σπίτι σίγουρα θα βρεις πολλά πράγματα να χρησιμοποιήσεις. :wink:

Και μια που θα είναι για παιδιά η όλη κατασκευή, φρόντισε να είναι όσο το δυνατόν ποιό γερή. Επίσης αν είναι μικρά η έχουν συνήθειες που μπορεί να τα φέρουν σε κίνδυνο σε επαφή με μικροαντικείμενα, απέφυγε τέτοιες λεπτομέρειες. Θέλει προσεκτική κρίση αυτό το σημείο μην τρέχουμε μετά...

το συγκεκριμενο μοντελο ναι ειναι papercraft. τα αλλα σχεδια που εχω ειναι ετοιμα προς εκτυπωση και αν παρω και ενα αυτοκολητο χαρτι εκτυπωσης τα εκτυπωνω τα κολω στο μακετοχαρτο και βουαλα ετοιμα τα κτιρια. αλλα θελω να προσπαθησω να τα σχεδιασω εγω πανω στο μακετοχαρτο ξερεις να κανω τοιχους , παραθυρα γιατι ετσι θα ειναι ομορφοτερα :wink:

Αποσυνδεδεμένος stella

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #29 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 08:58:57 πμ »
λιοπον παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο καταφερα τελικα να βρω μακετοχαρτο.αγορασα για αρχη ενα φυλο 1χ κατι και  ενα εργαλειακι για να μπορω να χαραζω πανω του. αυτο θα μου το φερουνε αυριο το πρωι. ανυπομονω να ξεκινησω. επισης αγορασα και φωτογραφικη μηχανη!

ps. να ανοιξω καινουργιο θεμα για την ολη κατασκευη? και αν μαι που? ή μπορω να συνεχισω εδω?

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #30 στις: Φεβρουαρίου 04, 2011, 09:47:14 πμ »
Στέλλα καλή αρχή, άνοιξε ενα θέμα στα "διοράματα" για να είσαι πιο σωστή ::salut::
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος stella

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 08, 2011, 08:50:05 πμ »
το μονο που προλαβα να κανω το σ/κ ηταν να ξεκολησω το μακετοχαρτο :lol:που θα βρω χρονο οεο . λεω να ξεκινησω σημερα το βραδυ μολισ κοιμηθουν τα παιδια.χθες καθως χαζευα στο internet ειδα αυτοhttp://www.lidl.gr/cps/rde/xchg//SID-445C5BC0-6D694DFA/lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=9479&ar2=. τι μου συμβουλευετε να αγορασω?

Αποσυνδεδεμένος dmoshid

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Stavanger- Κουφάλια
  • Don't fear death, fear time
« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 09, 2011, 08:09:35 μμ »
το μονο που προλαβα να κανω το σ/κ ηταν να ξεκολησω το μακετοχαρτο :lol:που θα βρω χρονο οεο . λεω να ξεκινησω σημερα το βραδυ μολισ κοιμηθουν τα παιδια.χθες καθως χαζευα στο internet ειδα αυτοhttp://www.lidl.gr/cps/rde/xchg//SID-445C5BC0-6D694DFA/lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=9479&ar2=. τι μου συμβουλευετε να αγορασω?
Αν αναφερεσαι στα χρωματα που εχει εγω τα χρησιμοποιω και νομιζω οτι ειναι αρκετα καλα για χρηση με πινελο!
Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τους πιθήκους αλλά απο τα ΒΑΜΠΙΡ!
Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου!

Αποσυνδεδεμένος stella

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 08:50:20 πμ »
οχι στα νηματα για πλεξιμο αναφερομαι. να πλεξω κανα μπλουζακι :D
πλακα κανω ναι στα χρωματα. αξιζουν για βαψιμο?

Tags: