Φίλοι που σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας... Μπορείτε να τα θεωρείτε λίγο τυπικά - πρωτότυπα ή ότι άλλο, αλλά πραγματικά είναι δύναμη, ιδίως σε μια δύσκολη μέρα σαν τη σημερινή. Οπότε η συμπαράσταση σας είναι πολύτιμη.
Το καπάκι είχε βαφτεί κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών με το Mica Red (μεταλλικό κόκκινο) της Tamiya (TS-39), οπότε δυστυχώς αυτή τη φορά δεν υπάρχει επιλογή χρώματος. (-Sorry Παναγιώτη

- Οι μπλε Φερράρι μου αρέσουν κι εμένα και σίγουρα θα φτιάξω μια με το χρώμα που προτείνεις. Αν κατάλαβα καλά, είναι λίγο πιο σκούρο από αυτό που είχα βάψει την 550. Σωστά?).

Εκ' των υστέρων, αναλύοντας τη διαδικασία του βαψίματος και το μεταλλικό χρώμα, σκέφτηκα ότι ίσως να ήταν καλύτερο να έβαφα το αμάξωμα με ασήμι για υπόστρωμα και μετά το χρώμα. Την επόμενη φορά θα το δοκιμάσω...
Στη συνέχεια το αμάξωμα γυαλίστηκε (θέλει ένα χεράκι ακόμη τώρα που το βλέπω)... Το wax θα γίνει όταν βγει το μασκάρισμα για τα πλαίσια των θυρών. Η φωτογράφηση έγινε λίγο βιαστικά, οπότε ζητώ συγνώμη για την ποιότητα της...

Ελπίζω να σας αρέσει το βάψιμο και η συγκεκριμένη απόχρωση. Είναι και λίγο κόκκινη για να μην με κυνηγάει ο Απόστολος, ο Δημήτρης και να μην χρειάζεται να την ξαναβάψει με το photoshop ο Τάσος.

"κόλαση σκαρί" η Fiorano και μάλιστα η πιο high-tech των cavallino rampante
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου.. Για αυτό άλλωστε και οι επακόλουθες 599ΧΧ και GTO. Αλήθεια, πότε θα τις βγάλετε στην 1/24 κυρίες Fujimi ή Revell...
Είναι ωραίο κιτ, και πιστεύω ότι θα το απολαύσεις!!!
Αλήθεια, νομίζω οτι είναι το καλύτερο κιτ Φερράρι της Fujimi σε αυτη τη σειρά (εννοώ αυτά χωρις κινητήρα - και όχι τα enthusiast φυσικά)... Αν είχε πιο σωστά ψαλίδια και αμορτισέρ και ξεχωριστή εξάτμιση θα ήταν βέβαια πολύ καλύτερα. Σε έναν ιδεατό κόσμο

, θα ήθελα να συνδυασώ το κιτ της Revell (με κινητήρα- ανάρτηση) και αυτό της Fujimi... Στο μέλλον, φτιάχνωντας την GTO, ίσως...
Να είστε όλοι καλά...
Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς...