Αποστολέας Θέμα: Ferrari 355 GTS - Fujimi (1/24)  (Αναγνώστηκε 1073 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Ελλαδιστάν
Ferrari 355 GTS - Fujimi (1/24)
« στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 03:58:49 πμ »
Φτιαγμένη πριν αρκετό καιρό, ελάχιστα θυμάμαι για τα χρώματα που είχα χρησιμοποιήσει. Θυμάμαι όμως λεπτομερώς τα "γαλλικά" που είχα ρίξει όταν προσπαθούσα να βελτιώσω το εσωτερικό...

Οι σημαντικότερες αλλαγές στο σαλόνι είχαν να κάνουν με την κατασκευή των ανάγλυφων λεπτομερειών στις πλαϊνές ταπετσαρίες, τον διαχωρισμό των προσκέφαλων των καθισμάτων, και την προσθήκη ζωνών ασφαλείας από αλουμινόχαρτο.

Υ.Γ. Το ποστάκι αυτό είναι ειδικά για τον Γιώργο, αν και φαντάζομαι ότι το συγκεκριμένο θέμα σε κάποιους ( ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::) θα τους χαλάσει το ιξώδες...  :evil:
      Όμως δεν πειράζει, ας αλλάξουν λάδια νωρίτερα (ρε τι έχουμε να ακούσουμε...).  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Albert83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Lay down your souls to the gods rock n' roll!
Απ: Ferrari 355 GTS - Fujimi (1/24)
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 08:05:04 πμ »
Πολύ όμορφη και αυτή η κατασκευή σου Απόστολε! ::salut:: Μήπως το συγκεκριμένο μοντέλο το έχεις παρουσιάσει σε μοντελιστικό περιοδικό πολλά χρόνια πρίν?

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 11:49:42 πμ »
Πολύ όμορφη και αυτή η κατασκευή σου Απόστολε! ::salut:: Μήπως το συγκεκριμένο μοντέλο το έχεις παρουσιάσει σε μοντελιστικό περιοδικό πολλά χρόνια πρίν?

Όντως είχε μπει πριν από πολλά χρόνια νομίζω στον Μοντελιστή. Η μνήμη σου πάντως είναι εντυπωσιακή  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Albert83

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Lay down your souls to the gods rock n' roll!
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 02:44:17 μμ »
Ναι η αλήθεια είναι πως απο μνήμη πάω καλά! Το όνομα του περιοδικού είχα ξεχάσει, το οποίο το έχω ακόμα κάπου στην συλλογή! Νομίζω το εξώφυλλο είχε ένα 48άρι Buffalo αν δεν κάνω λάθος.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 09:00:42 μμ »
Πολύ ωραία δουλειά φίλε μου... Όπως πάντα άλλωστε...

Υ.Γ. Το ποστάκι αυτό είναι ειδικά για τον Γιώργο, αν και φαντάζομαι ότι το συγκεκριμένο θέμα σε κάποιους ( ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle:: ::eusa_whistle::) θα τους χαλάσει το ιξώδες...  :evil:
      Όμως δεν πειράζει, ας αλλάξουν λάδια νωρίτερα (ρε τι έχουμε να ακούσουμε...).  :mrgreen:
Σε ευχαριστώ επίσης για την αφιέρωση...
Το κιτ όντως έχει πολλές ελλείψεις αλλα όμορφο και σωστό, γενικά, σχήμα. Την targa δεν την έχω στοκ (έφτιαξα την sdyder και με περιμένει μια berlinetta), αλλα μου αρέσει πολύ αισθητικά...
Τις γρίλιες πισω τις άνοιξες ή είναι βάψιμο? Για το εσωτερικό, εγω το είχα κάνει κάπως έτσι :
[imgt]http://i547.photobucket.com/albums/hh451/gtziaf/F355%20Spider/WIP_F355_Spider_023.jpg[/imgt] [imgt]http://i547.photobucket.com/albums/hh451/gtziaf/F355%20Spider/WIP_F355_Spider_031.jpg[/imgt]

ΥΓ. Αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο τεύχος και μπορει να σκανάρει το άρθρο του Απόστολου, θα του ήμουν ευγνώμων. Το θέλω απλά για το αρχείο μου  :wink:
 ::salut:: ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 14, 2011, 09:15:54 μμ »
Πολύ ωραία δουλειά φίλε μου... Όπως πάντα άλλωστε...

Σε ευχαριστώ επίσης για την αφιέρωση...
Το κιτ όντως έχει πολλές ελλείψεις αλλα όμορφο και σωστό, γενικά, σχήμα. Την targa δεν την έχω στοκ (έφτιαξα την sdyder και με περιμένει μια berlinetta), αλλα μου αρέσει πολύ αισθητικά...
Τις γρίλιες πισω τις άνοιξες ή είναι βάψιμο? Για το εσωτερικό, εγω το είχα κάνει κάπως έτσι :
[imgt]http://i547.photobucket.com/albums/hh451/gtziaf/F355%20Spider/WIP_F355_Spider_023.jpg[/imgt] [imgt]http://i547.photobucket.com/albums/hh451/gtziaf/F355%20Spider/WIP_F355_Spider_031.jpg[/imgt]

ΥΓ. Αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο τεύχος και μπορει να σκανάρει το άρθρο του Απόστολου, θα του ήμουν ευγνώμων. Το θέλω απλά για το αρχείο μου  :wink:
 ::salut:: ::salut::

Καλησπέρα Γιώργο,

Οι γρίλιες είναι βαμμένες. Έχω άλλη μία GTS που ήρθε στα χέρια μου κατά λάθος (τη Spider ήθελα, και targa μου βγήκε...). Αν σε ενδιαφέρει πες μου.
Για το τεύχος θα σε καλύψω εγώ.
Τώρα ανεβάζω υλικό για την 275 N.A.R.T.

Φιλικά

Απόστολος

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 15, 2011, 11:29:25 πμ »
Πολυ καλη δουλεια οπως παντα!! ::salut::

Tags: