0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η απόλυτη ΚΑΥΛΑ
Μπράβo ρε Doctor
Παράθεση από: kongrigo στις Νοεμβρίου 07, 2010, 06:13:41 μμΜπράβo ρε Doctor απο σενα καμια?
Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και από μέναΓια αρχή, 2 φωτο ενός θέματος που ΟΛΟΙ ξεχνάμε να βγάλουμε ... είναι λιγα μέτρα πιο πέρα και συμβαίνει σχεδόν πάντα, είναι στα "αζήτητα". Τουλάχιστον δεν θυμάμαι (εχω και κάποια ηλικία) να το εχω δει...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.) Μερικές άλλες αργότερα..., ραντεβού στο γνωστό σημείο για αύριο...!
Όσον αφορά για την προσέλευση του κόσμου, απλά θα αναφέρω πως αυτά είναι τα μηνύματα πολλών ελλήνων, ειδικά μια μέρα σαν την σημερινή, προς κάθε ανθέλληνα -θέλω να λέγομαι- πολιτικό... Ψήφο εμπιστοσύνης λοιπόν σε κάτι με Αξία, όπως η Π.Α.
Όπως στην είσοδό του ένα πράγμα (μαμάτη!!!!) Για sonic boom δεν το συζητάμε,ε?
leopard Spoiler (hover to show)[imgt]http://i274.photobucket.com/albums/jj256/bloomis87/IMG_5731.jpg[/imgt]
Ηταν μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ,ΥΠΕΡΟΧΗ επιδειξη που αφησε αφωνο το κοσμο !!!! Ρίγη συγκίνησης σκορπισε ο πιλοτος μας σημερα το πρωι σε χιλιαδες Ελληνων ,περνώντας ταυτοχρονα το μήνυμα οτι η Π.Α μας είναι ΕΔΩ για ΕΜΑΣ. ʼναυδο με αφησε και η προσελευση του κοσμου στη Ταναγρα σημερα,τα παρκινγκ γεμισαν ολα ασφυκτικα,ολοκληρα κονβοι αυτοκινητων και mini μποτιλιαρισμα τοσο εντος του αεροδρομιου οσο και εκτος στους γυρω δρομους και την Εθνικη! Πολλα τα νεα παιδια και τα πιτσιρικια κι αυτο δινει πολλες ελπιδες για το ΕΘΝΟΣ μας τετοιες ζοφερες μερες.Χαμος εντος της πιστας με πολυ κοσμο να συνωστιζετε ,ενω στο υποστεγο με τα αναμνηστικα των μοναδων γινοταν ΠΑΡΤΥ ! (στο οποιο συμμετειχα αγριως ) Ελπιζω να ξεπουλησαν και να ενισχυθουν οικονομικα κατ'αυτο το τροπο οι μοναδες αλλα και το DEMO TEAM. Μακαρι να υπηρχε τροπος να μπορεσουμε να ενισχυσουμε και με αλλους τροπους οικονομικα το DEMO TEAM για να αγορασουν ολα αυτα που χρειαζονται. Spoiler (hover to show)Προσωπικα με μεγαλη μου χαρα εκανα τα ψωνια μου απο ολους τους παγκους ξερωντας οτι τα χρηματα θα πανε για ιερο σκοπο κι οχι στις κοιλιες των Θρασυδειλων πολιτικων μας που θελουν και ψηφο τρομαρα τους ! Εξαιρετη και η συμπεριφορα του προσωπικου του Α/Δ με στρατιωτικους χαιρετισμους στη πυλη κανονικοτατα. Ευχαριστουμε ΟΛΟ το προσωπικο που κοπιασε κι αφιερωσε το χρονο του για να μας φιλοξενησουν αυτες τις μερες. Σημερα αγαπητοι φιλοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ειδαμε -για ακομη μια φορα- ποιοι τελικα ειναι οι "Αντιπαραγωγικοι" σε αυτη τη χωρα και το εμπεδωσαμε πολυ καλα ΟΛΟΙ ΜΑΣ !Καλα θα κανει λοιπον ο (Image removed from quote.) ΠΑΓΚΑΚΟΣ οταν μιλα για τις Ενοπλες Δυναμεις να πλενει πρωτα το βρωμοστομα του με BETADINE ,εξαλλου είναι γνωστό τοις πάσης οτι στο μονο που ειναι παραγωγικος ο (Image removed from quote.) ΠΑΓKΑΚΟΣ ειναι η ΤΟΥΑΛΕΤΑ της σπιταρωνας του.
Ο Viper τα είπε έξω από τα δόντια όπως πρέπει. Ο κόσμος σήμερα στην Τανάγρα "μίλησε"... Το θέμα είναι ίδρωσε το αυτί αυτών που έπρεπε :
Ακόμη και σήμερα ημέρα εκλογών, ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας έδειξε ότι αγαπά και σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις αυτού του τόπου.Η προσέλευση του κόσμου θύμισε πράγματι ημέρες Αρχάγγελου...Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι θα πάρουν το μήνυμά που τους στείλαμε σήμερα.
Ετοιμοιιιιιιιιι????? (που λεει κ ο Sakis). http://rapidshare.com/files/429438582/F-16_Demo_Team.wmvδικο σας με αγαπη