Αποστολέας Θέμα: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία.-owari!!!- ΤΕΛΟΣ!!!  (Αναγνώστηκε 73169 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλια...
« Απάντηση #425 στις: Μαρτίου 12, 2013, 07:25:00 μμ »
Μμμμ. Seiran. Περιμένω το επόμενο διόραμά σου να είναι ένα Seiran έτοιμο για εκτόξευση από το I-400 ::salut:: ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Mουσείο Π.Α.,Τατόι
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...(λίγο απ όλα).
« Απάντηση #426 στις: Μαρτίου 18, 2013, 07:20:27 πμ »
Μμμμ. Seiran. Περιμένω το επόμενο διόραμά σου να είναι ένα Seiran έτοιμο για εκτόξευση από το I-400 ::salut:: ::salut:: ::salut::
Φιλε μου με το διοραμα των Ζερο στο αεροπλανοφορο κλεινει για μενα ο κυκλος της Αυτοκρατορικης Αεροποριας Ναυτικου..Οποτε Σε'ι'ραν γιοκ! :D
Kαλη Σαρακοστη σε ολους μας!
Συνεχεια του διοραματος με καποια εξελιξη σε ολους τους τομεις του..
1) Σε οτι αφορα τον πρωταγωνιστη του, προχωρησα σε ψεκασμο ολων των πανινων επιφανειων του με ενα ανοιχτο ματ πρασινο..Δεν θα τα αφησω ετσι βεβαια, αλλα εχω καποια πραγματα υπ οψιν..
Click to see the original size.

2) Απο dow 3 χιλ. αφαιρεσα ενα τμημα 40x60 εκ. που αντιστοιχει στην βαση..
Σε ενα παρακειμενο... τοιχο  8)  ετριψα την μια ακρη της, ενω στην απεναντι πλευρα της κολλησα χαρτι για να δωσω καποιο ελαχιστο υψος στην επιφανεια..Στην μεση της βασης περιπου, με αναπτηρα διαμορφωσα καποιες ανεπαισθητες λακουβιτσες..
Τωρα, για επιστρωση πριν την τοποθετηση της αμμου σκεφτομαι για λευκο ακρυλικο στοκο, Εχω βεβαια και papier mache της FABER σε μορφη νιφαδων αλλα δεν εχω δοκιμασει τί ακριβως ειναι κ το ψιλοφοβαμαι..Με το δεδομενο οτι για την απομιμηση του νερου αργοτερα θα χρησιμοποιησω realistic water πιστευω οτι ο ακρυλικος στοκος ειναι μια χαρα.. ::dontknow::

3) Ο φοινικας Νο 2 ειναι ετοιμος..Σε αντιθεση με τον 1ο χρησιμοποιησα για μισχο, τεντωμενο πλαστικο, αλλα τελικα πιστευω οτι ενα δυσκαμπτο χαλκοσυρμα ειναι η καλυτερη επιλογη..
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Και

4) Μπηκα σιγα-σιγα κ στην διαδικασια της ετοιμασιας των φιγουρων..Οι δυο..γιγαντες της Pegasus επρεπε να χασουν τα μαλλια τους, αρκετα απο τα μουσκουλα τους ::glossa::  καποια χα'ι'μαλια στο στηθος και φυσικα το ..σωβρακο τους να γινει μικροσκοπικο-πώς το ελεγε ο Αγριος Αετος δεν θυμαμαι την ονομασια του.. :lol:
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Τελος, εγινε ενα στησιματακι πανω στην βαση για την εκτιμηση της πορειας του προτζεκτ..
Click to see the original size. Click to see the original size.
 ::salut::

Η ιστοσελίδα μου..https://www.facebook.com/Pankoub22

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #427 στις: Μαρτίου 18, 2013, 08:44:56 πμ »
Πλέον δεν έχω λόγια για να εκφράσω τον θαυμασμό μου για το μεγαλείο σου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω να το δω τελειωμένο αλλά και από κοντά στην έκθεση ::salut:: ::salut:: ::salut::
 ::101:: ::101:: ::101:: ::101:: ::101:: ::101:: ::101:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::icon_antegeia:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie:: ::good_job_smilie::

Αποσυνδεδεμένος zaxos345

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #428 στις: Μαρτίου 18, 2013, 09:49:47 πμ »
Θα το ξαναματαπώ, απίστευτη σύλληψη και εκτέλεση Παναγιώτη, θεωρώ ότι όταν με το καλό τελειώσει θα είναι το καλλίτερο σου!!!

Γιάννης
FLY LOW HIT HARD....    S.L.U.F.F.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #429 στις: Μαρτίου 18, 2013, 09:51:30 πμ »
Χμ! νομίζω ότι όλα βαίνουν τέλεια.
Ο φοίνικας, για πολλά μπράβο!

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #430 στις: Μαρτίου 18, 2013, 09:52:08 πμ »
Φιλαρακι εχεις ξεφυγει τελειως.............

Εκπληκτικο :!: :!: :!: :!:
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #431 στις: Μαρτίου 18, 2013, 11:26:09 πμ »
Τα συγχαρητήριά μου για το σύνολο μέχρι τώρα,...ο φοίνικας είναι  ::icon_antegeia::
καλή συνέχεια...

Αποσυνδεδεμένος repetan

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΚΡΗΤΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ
« Απάντηση #432 στις: Μαρτίου 18, 2013, 01:37:29 μμ »
 Παναγιώτη καλημέρα και από μένα και καλή Σαρακοστή
 Πολύ όμορφα μέχρι τώρα , αν μη τι άλλο μέσα από αυτό το project έμαθες να φτιάχνεις φοίνικες  :D , οπότε μετά από τον Πετράκη αναμένουμε ένα ξεχωριστό post για την βήμα βήμα κατασκευή ενός φοίνικα , σαν βοήθεια για όποιον ενδιαφέρεται .
  Καλή συνέχεια  ::salut:: ::salut::
  Αντώνης .

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #433 στις: Μαρτίου 19, 2013, 12:29:15 πμ »
Σας ευχαριστω παιδια, ναστε καλα! ::salut::
Γιαννη, θα το θελα πολυ, το τελος θα δειξει.. ::dontknow::
Αντωνη, πολυ ευχαριστως..Πιστευω οτι μεχρι τον τεταρτο κ τελευταιο φοινικα θα χω βγαλει τα συμπερασματα μου...Παντα  για κοκοφοινικες Ειρηνικου βεβαια.. :wink:

Αποσυνδεδεμένος s-mat

• Scale 1/35
  • *
  • I'll be back soon......I hope
« Απάντηση #434 στις: Μαρτίου 19, 2013, 12:56:28 πμ »
Αν και έχω πει ότι στα δικά σου θέματα θα απαντώ στο τέλος γιατι μοιάζουν με σεμινάρια τώρα δεν κρατήθηκα...τι έχεις κανείς ρε άνθρωπε;
Δεν υπάρχουν λόγια ειδικά για τον φοινικά..τον χαζεύω πόση ώρα τώρα και πάλι δεν πιστεύω στα ματιά μου.

Παναγιώτη άλλο ένα ρεσιτάλ μοντελισμού απο τα χεράκια σου  :wink:

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...
« Απάντηση #435 στις: Μαρτίου 22, 2013, 04:27:02 πμ »
Αν και έχω πει ότι στα δικά σου θέματα θα απαντώ στο τέλος γιατι μοιάζουν με σεμινάρια τώρα δεν κρατήθηκα...τι έχεις κανείς ρε άνθρωπε;
Δεν υπάρχουν λόγια ειδικά για τον φοινικά..τον χαζεύω πόση ώρα τώρα και πάλι δεν πιστεύω στα ματιά μου.

Παναγιώτη άλλο ένα ρεσιτάλ μοντελισμού απο τα χεράκια σου  :wink:
Νασαι καλα Σταυρο! Ευχαριστω! Παντως το να κοιτα καποιος φωτο σαν αυτες παρακατω -και εχω δει απειρες τετοιες ολους αυτους τους μηνες που ειμαι με τον Πετρακη- δεν μπορει παρα να του φτιαχνουν το κεφι,ε??? Παραλιες Νοτιου Ειρηνικου, made by God!!!

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
« Απάντηση #436 στις: Μαρτίου 22, 2013, 08:37:08 πμ »
Τέτοιες παραλίες... και οι άλλοι πήγαν και κάναν εκεί μια κόλαση από οβίδες και βόμβες... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #437 στις: Μαρτίου 22, 2013, 09:47:29 πμ »
Μπορείτε να με πάτε και να με αφήσετε εκεί; Δεν αντέχω άλλο την πόλη!!!!...
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος xristosstergiou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #438 στις: Μαρτίου 22, 2013, 07:00:13 μμ »
Η καλύβα, ο φοίνικας..... ::sterb121:: όλα βασικά! Που να γίνει και η παραλία... :D
 ::salut:: (και προσοχή με το πόδι σε ορθή γωνία  :lol:)

Οι βιτρίνες αποδεικνύονται πάντα μικρές...!

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...(επιχείρηση Ζορρό).
« Απάντηση #439 στις: Μαρτίου 25, 2013, 06:06:53 πμ »
Η καλύβα, ο φοίνικας..... ::sterb121:: όλα βασικά! Που να γίνει και η παραλία... :D
 ::salut:: (και προσοχή με το πόδι σε ορθή γωνία  :lol:)
Eυχαριστω φιλε μου! ::salut::

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΖΟΡΡΟ..Η ΜΗΠΩΣ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ???

:twisted: :twisted:

Click to see the original size.  Click to see the original size.  Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #440 στις: Μαρτίου 27, 2013, 08:41:21 μμ »
Επισης, ενα πολυ καλο βιντεο που περαν της καταπληκτικης ομορφιας, δειχνει πώς ειναι η βλαστηση ακριβως διπλα στις ακτες του Ν. Ειρηνικου..

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...(λίφτινγκ).
« Απάντηση #441 στις: Απριλίου 02, 2013, 01:26:29 πμ »
Kαλησπερα!
Αρχιζω με το 'λιφτινγκ' στις πανινες επιφανειες του μοντελου μετα απο προσεκτικο μασκαρισμα..Ηθελα να φαινεται εντονα η διαφορα των σατινε κ ματ επιφανειων του Πετρακη..Προσωπικα το αποτελεσμα με ικανοποιει περισσοτερο απο την αρχικη προσπαθεια..Στο φωτογραφειο λοιπον για καποια 'close-ups'..

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Σε οτι αφορα το εδαφος, εκτος των αλλων, ηθελα να αποδωσω οσο μπορουσα τις πατημασιες των στρατιωτων καθως κ αυτη την ψιλη γραμμη που αποτελειται απο φυκια :?: που εχω παρατηρησει σε παρα πολλες φωτογραφιες απο το ιντερνετ..

Ατλακολ λοιπον,σοδα και λιγο 'microbaloons', τοποθετηση κατα σειρα ξερων φοινικοφυλλων,κορμων/μεγαλων κλαδιων,καλυβας, προβλητας, γρασιδιου,ξυλινης επιφανειες με κινητηρα κλπ,(σαν να χρειαζεται ενα αντισκηνο εδω μου φαινεται :? ) και καποιων αλλων φυτων/αναπτυσσομενων φοινικων...

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Ο μπελας θα ειναι να καθαρισω το εσωτερικο της καλυβας απο τα πολλα κομματια γρασιδιου που εχουν εισχωρησει παντου..

Επισης το σκεφτομαι πολυ αν ενα πολυ ανοιχτο καφε ή γκρι θαταν καλυτερο για wash στο κατασπρο της αμμου..Να το αφησω ετσι δεν μου φαινεται σωστο λογω κλιμακας βεβαια.. :? :?  Στο δε θεμα του νερου που θα αναδειξει ή 'σκοτωσει',(ελπιζω οχι  :roll:), το διοραμα, αναθαρρησα καπως αφου στο 3ο λεπτο στρωμα του 'realistic water' και μετα απο 3 ωρες, οσο ηταν ακομα υγρο,αλλα αρκετα πυκνορρευστο, μπορεσα να κανω καποια σχεδιακια ελαφριου κυματισμου..Για πρωτη αποπειρα δεν ηταν ασχημα...Φανταζομαι το modeling paste που εχω να με βοηθησει να κανω καποια ελαχιστα μικρα κυματακια που θα σκανε στην ακρη του νερου... ::dontknow::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #442 στις: Απριλίου 02, 2013, 09:31:53 πμ »
Αφού ξέρω τι θα δω τι θέλω και ανοίγω τα θέματα σου πρωί πρωί... Να δω πως θα δουλέψω τώρα!  Θα ονειρεύομαι παραλίες...  :mrgreen:

Σε οτι αφορα το εδαφος, εκτος των αλλων, ηθελα να αποδωσω οσο μπορουσα τις πατημασιες των στρατιωτων καθως κ αυτη την ψιλη γραμμη που αποτελειται απο φυκια :?: που εχω παρατηρησει σε παρα πολλες φωτογραφιες απο το ιντερνετ..
Ναι, φύκια είναι και γενικά φύλα από θαλάσσια φυτά που ξεβράστηκαν.

Ο μπελας θα ειναι να καθαρισω το εσωτερικο της καλυβας απο τα πολλα κομματια γρασιδιου που εχουν εισχωρησει παντου..
Βάλε σκούπα!...  ::glossa::  ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Μας έφτιαξες πάλι πρωί πρωί... ʼντε...  :lol:
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #443 στις: Απριλίου 02, 2013, 09:08:15 μμ »
νομιζω οτι ειμαι στον ειρηνικο οσο για τον πετρακη η πανδαισια του πρασινου τελεια δεμενα μεταξυ τους
καλη συνεχεια ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
« Απάντηση #444 στις: Απριλίου 03, 2013, 05:57:15 πμ »
Γιωργο σε ευχαριστω για το σχολιο κ την απαντηση στην απορια μου! ::salut::

νομιζω οτι ειμαι στον ειρηνικο οσο για τον πετρακη η πανδαισια του πρασινου τελεια δεμενα μεταξυ τους
καλη συνεχεια ::salut::
Kαι γω φιλε μου ολους αυτους τους μηνες παρεα με το ιντερνετ ειναι σαν να εχω παει.. :wink:  ΣΑΝ ειπα.. :lol:
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...(προ[ν]ε[ρ]όρτια).
« Απάντηση #445 στις: Απριλίου 05, 2013, 04:36:26 πμ »
Χτες, μετα απο ενα τριωρο παιξιμο με τα χρωματα κ εννοειται μπολικο σνιφαρισμα, ψεκασα το υποστρωμα της παραλιας..Καθαρα για μοντελιστικους λογους το γαλανοτυρκουαζ 'ηρθε' πιο κοντα στην ακτη. Οι πασσαλοι της προβλητας θελουν σουλουπωμα στο κατω μερος τους. :evil: Η γα'ι'δουροκαλυβα θελει κι αυτη λιγο παιξιμο κ με αλλα χρωματα στην οροφη της..Ακομα το ψαχνω τί να κανω.. :? Ολη η παραλια περαστηκε ενα γερο χερι future..
Boυρ για τις φιγουρες  κ τους δυο τελευταιους φοινικες τωρα... ::salut::

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος papadakis.n

• Νίκος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #446 στις: Απριλίου 05, 2013, 07:24:42 πμ »
Είμαι έτοιμος για βουτιά  ::hlioskaytos::
...καταπληκτικό το σκηνικό μέχρι στιγμής :wink:

Αποσυνδεδεμένος Αγριος Αετος

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #447 στις: Απριλίου 05, 2013, 11:29:42 πμ »
Δεν βλέπω απολύτως τίποτα στραβό στις φωτό που ανέβασες. Ίσα ίσα, τα πάντα φαίνονται ακριβώς σαν να περπατάω ξανά στις παραλίες της Saipan. Το χρώμα του νερού, της αμουδιάς, των χόρτων...όλα τέλεια. Ακόμα και η αμουδιά στο διόραμα έχει αυτή την αίσθηση πούδρας που έχει και η αληθινή παραλία. Και η καλύβα μια χαρά είναι. Τίποτα στραβό. ::good_job_smilie::

Αποσυνδεδεμένος Pankoub

• IPMS Hellas 651
  • Scale 1/35
  • *
  • CCCP, B'ΠΠ
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...(κ ολίγον γυμνό!)
« Απάντηση #448 στις: Απριλίου 11, 2013, 06:04:25 πμ »
Είμαι έτοιμος για βουτιά  ::hlioskaytos::
...καταπληκτικό το σκηνικό μέχρι στιγμής :wink:
Να περιμενεις πρωτα να ριξω το νερο βρε..Πού πας ετσι? ::glossa:: ::thanks_smilie::

Δεν βλέπω απολύτως τίποτα στραβό στις φωτό που ανέβασες. Ίσα ίσα, τα πάντα φαίνονται ακριβώς σαν να περπατάω ξανά στις παραλίες της Saipan. Το χρώμα του νερού, της αμουδιάς, των χόρτων...όλα τέλεια. Ακόμα και η αμουδιά στο διόραμα έχει αυτή την αίσθηση πούδρας που έχει και η αληθινή παραλία. Και η καλύβα μια χαρά είναι. Τίποτα στραβό. ::good_job_smilie::
Sugoku urayamashii Γεωργιε! Σε ευχαριστω!

Λοιπον οι 8 παλληκαροι- εκ των οποιων μονο οι 3 ειναι ευπρεπως ενδεδυμενοι :mrgreen: αλληλοδανειστηκαν κεφαλια,καπελα,χερια, ποδια,σωβρακακια και αρβυλα, εφαγαν κ μπολικο στοκο κι αν ολα πανε καλα αυριο-μεθαυριο θα ασταρωθουν..
Καλημερα! ::salut::

• Scale 1/35
  • *
    • coarse landscapes
Απ: ο Πετράκης ξεκουράζεται στην παραλία...(κ ολίγον γυμνό!)
« Απάντηση #449 στις: Απριλίου 11, 2013, 07:11:55 πμ »
Πολύ ωραία πάει. Περιμένω και το νερό.
Αλλά... ο Ταρζάν κουρεύτηκε :?: :?: :?:

Tags: