Με καινουργιο σκληρό και ευτυχώς με όλα τα αρχία στη θέση τους ...το Mogami συνεχίζεται.
Πέρασα λοιπόν στα φωτίσματα του γκρι ...χρησιμοποίησα γκρι λάδι μαζί με άσπρο,για να έχω χρόνο να το απλώνω και να μην μου κάνει γραμμές.
Η ποσότητα που χρησιμοποίησα επί του μοντέλου ήταν ελάχιστη κάθε φορά.Μην ξεχνάμε έιχε προηγηθεί μαυρο παστέλ και το κοντράστ έπρεπε να κρατηθεί
χαμηλά.Καλύτερα λιγότερο παρά περισσότερο....

Εδω φαίνεται καθαρά το φώτισμα .Στους αριστερούς σωλήνες έχει ίδη γίνει στους δεξιούς ακόμα.

Φωτίσματα στο κατάστρωμα αεροσκαφών .Εδώ θέλουμε λίγο παραπάνω ταλαιπορεία.Οι λόγοι προφανείς.
Εδώ ΤΟ κομμάτι με όλα του τα ''φώτα''

Τα πυροβόλα με το πρώτο χρώμα στους σάκους και Wash,θα ακολουθήσουν φωτίσματα για να φαίνονται άσπρα λερωμένα.
Η ίσαλος γραμμή ,εδώ χρησιμοποίησα οτι βρήκα μπροστά μου.Στη προκειμένη Wine 173 MOLAK...ωραιότατο και πινελάτο!!!
και μερικές πρώτες φθορές με κάποιο κόκκινο ακρυλικό για να σπάσει το πολύ γκρι.

Τα ψιλικοκό για το Νικόλα ......ψιλό πινελάκι και σταθερό χεράκι.
Στις τελευταίες δυο έγινε φωτισμα έξτρα με τη μορφή φθοράς με το Brilliant yellow deep.Eνα ''σκοτωμένο'' ασπροκίτρινο.
Ζητώ συγνώμη από τους φίλους διαχειριστές για τη λίγη ακαταστασία στο ποστ μου.Κάτι έχει αλλάξει στο pc μου και το ψάχνω .......συνεχίζεται με μοιρα αεροπορείας και μοντάρισμα των κομματιών των υπερκατασκευών.
Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας!!!