Αποστολέας Θέμα: AKA-MAT on floaters  (Αναγνώστηκε 7278 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Hummel Moss

• Μποζίνης Αθανάσιος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Das Reich
Απ: AKA-MAT on floaters
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 29, 2010, 07:03:49 μμ »
Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου τόσο τούς συναδέλφους που σχολίασαν στο καινούριο μας θέμα με τα πολύ όμορφα τους λόγια , όσο και τους συναδέλφους ΑΚΑΜΑΤηδες για την υπομονή και συναδελφικό πνεύμα που επέδειξαν και σε αυτή την ομαδική δημιουργία!... η  συνδρομή τους τόσο στον μοντελιστικό πάγκο , όσο και στα εκάστοτε καφέ και ταβερνία ,για όλο αυτό το διάστημα, ήταν το αλάτι και το πιπέρι σε αυτή την προσπάθεια! ::eusa_clap:: ::eusa_clap::..και όπως λέμε εδω στο ΑΚΑΜΑΤΙΣΤΑΝ, ΒΟΥΟΥΟΥΡ για το επόμενο!!! ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος NebelWerfer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Riyadh
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:05:35 μμ »
Περάσαμε αλλη μια φορά τελεια.
Κατασκευαστικά δεν μπορούσα να συνησφέρω μιας και είχα γερό διάβασμα ώστε να παρω πτυχίο( επιτέλους το σήκωσα), αλλα  στις ταβέρνες η συνδρομή μου ήταν υψηλού επιπέδου  :mrgreen:

Ευχαριστώ παιδιά για τις υποδείξεις για τα grill stripes αλλα έκανα λάθος δεν ανάφερα ότι είναι εκδοση raw για κρυο πιάτο.
Την επόμενη φορά θα είναι εκδοση grill ή σαγανάκι που έδρασε στην καυτή σχάρα ή τηγάνι

::salut::
Αλβινος
  [img]http://www.modelclub.gr/images/bob.jpg

Αποσυνδεδεμένος apostolos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νίκη - Λουτράκι πάνω κάτω
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:11:37 μμ »
Παιδιά μπράβο, είναι όλα τους χάρμα οφθαλμών  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:43:06 μμ »
 Συγχαρητήρια παιδιά τα ...πλεούμενά σας είναι εξαιρετικά τόσο σαν ομαδική δουλειά όσο και το καθένα ξεχωριστά ::eusa_clap::

Επιτρέψτε μου να ξεχωρίσω τη δημιουργία του jogiav αφού το συγκεκριμένο κιτ το έχω και εγώ και τόσο καιρό όλο λέω να το ξεκινήσω...
 Λοιπόν Γιάννη μήπως θα μπορούσες να περιγράψεις λίγο πως έφθειρες την παραλλαγή; Επίσης για το πριτσίνωμα βρήκες τίποτα σχέδια;

Επίσης ένα ξεχωριστό μπράβο για τον Θανάση που πέρυσι στην έκθεση της IPMS τον γνώρισα ως "αρματά" αλλά αποδεικνεί ότι δεν υπάρχουν τέτοια στεγανά γα όσους αγαπούν το θέμα τους και το κάνουν με μεράκι και ταλέντο.

Ελπίζω να δούμε τις δημιουργίες σας από κοντά στην προσεχή έκθεση της IPMS ::salut::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:55:35 μμ »
Συγχαρητήρια παιδιά τα ...πλεούμενά σας είναι εξαιρετικά τόσο σαν ομαδική δουλειά όσο και το καθένα ξεχωριστά ::eusa_clap::

Επιτρέψτε μου να ξεχωρίσω τη δημιουργία του jogiav αφού το συγκεκριμένο κιτ το έχω και εγώ και τόσο καιρό όλο λέω να το ξεκινήσω...
 Λοιπόν Γιάννη μήπως θα μπορούσες να περιγράψεις λίγο πως έφθειρες την παραλλαγή; Επίσης για το πριτσίνωμα βρήκες τίποτα σχέδια;

Επίσης ένα ξεχωριστό μπράβο για τον Θανάση που πέρυσι στην έκθεση της IPMS τον γνώρισα ως "αρματά" αλλά αποδεικνεί ότι δεν υπάρχουν τέτοια στεγανά γα όσους αγαπούν το θέμα τους και το κάνουν με μεράκι και ταλέντο.

Ελπίζω να δούμε τις δημιουργίες σας από κοντά στην προσεχή έκθεση της IPMS ::salut::

Ευχαριστούμε, θα τα πούμε από κοντά και στην IPMS!  ::icon_thumright::

Για την παραλλαγή, αφού ψεκάστηκε το βασικό χρώμα, μετά δημιουργήθηκαν δύο ακόμη αποχρώσεις, μια ανοικτότερη η οποία ψεκάστηκε στα panels, αλλού επιμένοντας περισσότερο και αλλού λιγότερο και μια σκουρότερη η οποία ψεκάστηκε επάνω στις γραμμώσεις.
Για το πιρτσίνωμα ναι, βρήκα κάποια σχέδια, θα σου στείλω με π.μ.
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:38:38 μμ »

Για την παραλλαγή, αφού ψεκάστηκε το βασικό χρώμα, μετά δημιουργήθηκαν δύο ακόμη αποχρώσεις, μια ανοικτότερη η οποία ψεκάστηκε στα panels, αλλού επιμένοντας περισσότερο και αλλού λιγότερο και μια σκουρότερη η οποία ψεκάστηκε επάνω στις γραμμώσεις.
Συνχαρητήρια,και πάλι,εκεί που λες'' και ένα σκουρότερο''εννοείς από το βασικό ή από το φώτισμα.Σε ευχαριστώ πολύ.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:43:02 μμ »

Συνχαρητήρια,και πάλι,εκεί που λες'' και ένα σκουρότερο''εννοείς από το βασικό ή από το φώτισμα.Σε ευχαριστώ πολύ.

Σκουρότερη από το βασικό, συγνώμη, δεν το εξέφρασα σωστά...
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 29, 2010, 10:53:29 μμ »

Σκουρότερη από το βασικό, συγνώμη, δεν το εξέφρασα σωστά...
Συνχωρεμένος φίλε,μας αποζημίωσατε με τις δουλειές σας,με το παραπάνω.Τι να πω δεν χορταίνονται.

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Corto

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: San Mateo, CA
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 30, 2010, 01:57:30 πμ »
Φανταστικές δουλειές παιδιά και ειδικά η Catalina εκπληκτική απόδοση παραλλαγής!
Εάν έχετε και άλλες φωτογραφίες της προόδου των κατασκευών βάλτε να απολαύσουμε!
Να'στε πάντα καλά,
Γιάννης (IPMS Hellas 594 - IPMS USA 44615)

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 30, 2010, 02:24:30 πμ »
Πφφφφ... σιγά τα αυγά! ::glossa::

Του Γιαβάση είναι σαν ξεπλυμένο τζίν, του Γιαννάκη του Siva είναι λάθος τα χρώματα, του Θανάση του βγήκε στραβή η πτέρυγα (αρματάς άνθρωπας τί να ξέρει απο αεροπλάνα) και του Παναγιώτη του σκιστήκανε οι χαλκομανίες! :twisted:
Πάλι καλά που έχετε και τον Αλβίνο να παρουσιάσει και κάτι της προκοπής! :mrgreen:

Μπράβο ρε παληκάρια! Φαίνεται οτι σας ζηλεύω? :lol:

Αποσυνδεδεμένος HFAISTOS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΛΗΜΝΟΣ
  • Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 30, 2010, 09:15:17 πμ »
καλο πολλη ωραια ιδεα ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 30, 2010, 09:57:55 πμ »
Να σας ευχαριστήσω και 'γώ με την σειρά μου για τα καλά σας λόγια  :wink: :wink:  Το τί γέλιο "έπεσε" με τους ΑΚΑΜΑΤ δεν λέγεται  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: αλλά και το τί τσιμπούσια σε ποικίλες ταβέρνες δεν περιγράφεται  ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
 Αυτός είναι και ο σκοπός (λόγος), μέσα απο τον μοντελλισμό να περνάμε καλά σαν παρέα  ::icon_thumright:: Βούρρρρρ στο επόμενο  8)

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:05:19 μμ »
Αυτά ειναι τα ωραία οφθαλμοβγαλτικά καλιτεχνικά αποτελέσματα after scharadge ( μετά σχάρας ) τσιλιμπουρδίματα!
Μακάρι να βρισκόμουν ανάμεσά σας!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

salonikios

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:22:03 μμ »
άν και άσχετος απο πετούμενα, πολύ καλές δουλειές!  ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος John-John

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: 80% Θεσ/νικη - 20% Κοζανη
  • Γιαννης Ματιακης
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 30, 2010, 12:26:54 μμ »
Καταπληκτικές δουλείες ::eusa_clap:: ::eusa_clap::, αλλα του Αλβηνου  ήταν η καλύτερη ::glossa:: ::glossa::
Η άποψη και η γνώμη είναι σαν την κ..τρυπιδα, όλοι έχουν από μια, Τα προβλήματα αρχίζουν όταν κλ@νει..

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #40 στις: Ιουλίου 31, 2010, 01:45:05 μμ »
..Επιτρέψτε μου να ξεχωρίσω τη δημιουργία του jogiav αφού το συγκεκριμένο κιτ το έχω και εγώ και τόσο καιρό όλο λέω να το ξεκινήσω...

και καλά θα κάνεις μιας και εγώ μόλις άνοιξα το κουτί και είδα το κιτ του ευχήθηκα περαστικά!  :shock: Εξαιρετικά δύσκολη κατασκευή, όπως και του Θανάση! Short run κιτ και τα δύο και γι' αυτό τους βγάζω το καπέλο για την υπομονή τους αλλά φυσικά και για το τελικό αποτέλεσμα!

Να είμαστε καλά να τα πούμε στην IPMS.. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #41 στις: Ιουλίου 31, 2010, 01:58:33 μμ »
   Μπράβο σε όλους σας. Πραγματικά πολύ ωραίες δημιουργίες. Η μία καλύτερη από την άλλη.  ::icon_thumright::
   Επίσης ιδιαίτερα ευρηματική και η εισαγωγή.  ::icon_thumright::

............και καλά θα κάνεις μιας και εγώ μόλις άνοιξα το κουτί και είδα το κιτ του ευχήθηκα περαστικά!  :shock: Εξαιρετικά δύσκολη κατασκευή, όπως και του Θανάση! Short run κιτ και τα δύο και γι' αυτό τους βγάζω το καπέλο

Καί γιατί το κάνεις αυτό...... :roll: :roll:
  Γιά να εκπλαγούν από το νέο σου .......χτένισμα ?........ ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος siva

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σπάρτη
« Απάντηση #42 στις: Ιουλίου 31, 2010, 04:14:40 μμ »
  Καί γιατί το κάνεις αυτό...... :roll: :roll:
  Γιά να εκπλαγούν από το νέο σου .......χτένισμα ?........ ::glossa::

::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Φίλε δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορείς να κάνεις με 98 τρίχες (συν της μύτης)!!!  :shock: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
« Απάντηση #43 στις: Ιουλίου 31, 2010, 04:18:02 μμ »
Spoiler (hover to show)

Tags: