Πάνε ακριβώς δυό χρόνια από τότε που το ξεκίνησα .Εντάξει το κιτ ήταν το χρέπι το ίδιο....χωρίς πολλά πολλά παρατράγουδα το έκλεισα δημιουργώντας καινούργιο κόκπιτ από την αρχή ,όπως και κινητήρα.Όπου μπορούσα το βελτίωσα ακόμα και στα σημεία που στο τέλος δεν θα φαίνεται τίποτα.......όλα έβαιναν καλώς ώσπου φτάνει η στιγμή που δοκιμάζω το αλέξινέμιο .....του κιτ ,για να δω την εφαρμογή του !Τζίφος σε σχέση με τα όργανα του HUD και με ότι είχα βάλει δεξιά αριστερά ήταν μικροσκοπικό......πέρασε λοιπόν ο καιρός και το πρόβλημα παρέμενε στο μοντέλο αλλά και στο κεφάλι μου......''τόση δουλειά να πάει χαμένη'' έλεγα.....από βακ έιχα μεσάνυχτα.
Ελπίζω να μην σας κουράζω......τέλος πάντων μετά από ενα μισυ χρόνο και ...φίλος μοντελιστής μου φτιάχνει τις περίφημες βακ καλύπτρες .......ωραιότατες!Και τώρα πως τις ντύνουμε με το σκελετό τους,εντάξει την καλύπτρα ,το αλεξινέμιο με αυτό το γ@μ$μ$ν)0 κύκλο πάνω του......πετώντας τουλάχιστον τρείς πέρασαν άλλοι έξι μήνες .......Από εχθές μεταξύ άλλων κατάφερα αυτό....δεν είναι τέλειο αλλά πολύ καλύτερο από τις πρώτες προσπάθειες.....να επισημάνω οτι άλλη βακ καλύπτρα δεν έχω!

Τον σκελετό του αλεξινέμιου τον έφτιαξα με φύλλο πλαστικού ,δεν μπορούσα με τίποτα να κόψω σωστα το κυκλικό κομμάτι από αλουμινόφυλλο.
τα κομμάτια της ταινίας που βλέπεται γύρω του μπήκαν γιατί αυτά τα δύο πάνελ είναι πολύ κολλητά στην άτρακτο και αν έβαζα αλουμινόφυλλο θα εξείχαν αφύσικα!
Στην καλύτρα έχει γίνει και το εξόγκωμα που έχει το τζάμι της και θα μπεί αργότερα.
Μπήκε επίσης και το δαχτυλίδι μπροστά στην εισαγωγή..το σκαλοπάτι θα στοκαριστεί και θα τριφτεί!
Αυτά προς το παρόν ελπίζω να βάψω γρήγορα!Παρατιρήσεις και σχόλια όπως πάντα ευπρόσδεκτα!