0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δυστηχώς(ή ευτηχώς ) αυτο το Σάββατο θα δουλεύω μέχρι τις 5......Χλωμό να σας προλάβω....
Παράθεση από: Nicolas_mk2 στις Μαΐου 19, 2010, 05:38:26 μμΔυστηχώς(ή ευτηχώς ) αυτο το Σάββατο θα δουλεύω μέχρι τις 5......Χλωμό να σας προλάβω.... ʼμα βρήκες δουλειά καλά να κανουμε και δεν θα σε δουμε
Παράθεση από: Nicolas_mk2 στις Μαΐου 19, 2010, 05:38:26 μμΔυστηχώς(ή ευτηχώς ) αυτο το Σάββατο θα δουλεύω μέχρι τις 5......Χλωμό να σας προλάβω.... μπράβο Νικόλα, καλή αρχή με την νέα σου δουλειά φίλε!
Μπράβο βρε Νικόλα ʼντε, βρήκες εσύ, θα ψάχνουμε εμείς σε λίγο !!!
Εγώ δεν θα ξαναποσταρο για αυτήν την συνάντηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείδωμα της συνάντησης στης 15\5
Παράθεση από: soumi στις Μαΐου 20, 2010, 11:22:46 μμΕγώ δεν θα ξαναποσταρο για αυτήν την συνάντηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείδωμα της συνάντησης στης 15\5 Καλά .... αν θέλεις πόσταρε για την επόμενη, στις 29/5 !!!
Τέτοια μέρα και τέτοια ώρα, είναι γνωστό με τι ασχολούμαι Καλά να περάσετε!
Παράθεση από: Ni_Kos στις Μαΐου 20, 2010, 11:38:56 μμΠαράθεση από: soumi στις Μαΐου 20, 2010, 11:22:46 μμΕγώ δεν θα ξαναποσταρο για αυτήν την συνάντηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείδωμα της συνάντησης στης 15\5 Καλά .... αν θέλεις πόσταρε για την επόμενη, στις 29/5 !!! Είπαμε δεν ξαναποσταρο
Μια ερώτηση έτσι φιλοσοφική θα πιούμε καφέ αύριο Σάββατο 1230 οκ ;;; που;;;;
πες μας πιες ώρες και μέρες δεν τρως, για να κανονίσουμε, να σε δούμε λίγο
Παράθεση από: John-John στις Μαΐου 21, 2010, 03:10:30 μμπες μας πιες ώρες και μέρες δεν τρως, για να κανονίσουμε, να σε δούμε λίγο Έχω πει και ξαναπεί. Σ/Κ απογεύματα, Κυριακή πρωί. Μεσημέρια πάντως με τίποτα, είναι ιερή στιγμή
Έχω πει και ξαναπεί. Σ/Κ απογεύματα, Κυριακή πρωί. Μεσημέρια πάντως με τίποτα, είναι ιερή στιγμή