0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα δεν μου αρέσει!!!!!!............Spoiler (hover to show)Για να λέμε κάτι διαφορετικό απο τούς άλλους! ...........
Βεβαια θα ελεγα οτι μας εχεται παρει στο δουλεμα με τον Πετρο και ποσταρετε και οι 2 το ιδιο κιτ
Πολυ καλο Φιλιππε Οι σκονες ειναι περασμενες στεγνες ;
Το προχωρώ πάντως, και ας είναι σε γνώση μου τα χρωματικά προβλήματα...τo reset είναι μία άγνωστη τεχνική στο στραβοκέφαλό μου, ελπίζοντας ότι με ένα σύννεφο buff στο τέλος θα ανοίξει αρκετά το μπεζοκίτρινο και θα γίνει πιό μουντό το λαμπιρίζον γαλάζιο.Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Παράθεση από: philio στις Μαρτίου 30, 2010, 11:17:07 πμΤο προχωρώ πάντως, και ας είναι σε γνώση μου τα χρωματικά προβλήματα...τo reset είναι μία άγνωστη τεχνική στο στραβοκέφαλό μου, ελπίζοντας ότι με ένα σύννεφο buff στο τέλος θα ανοίξει αρκετά το μπεζοκίτρινο και θα γίνει πιό μουντό το λαμπιρίζον γαλάζιο.Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Παιδιά, παραξηγήσατε, όταν λέω ότι είναι μία άγνωστη τεχνική...εννοώ ότι ΚΑΙ θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ No reset λοιπόν.
αφού κατάφερες κι έβαλες το μονόγραμμα σου στον πύργο άρματος (μιλάω για το κόκκινο "Φ" στον πύργο του γκαζοτενεκέ) , μπράβο σου!...πολύ όμορφη κατασκευή φίλε!...έχει λίγο απ΄όλα, γι αυτό και μου αρέσει!...θα συμφωνήσω με τον Γρηγόρη για το θέμα βάσης. ....Υ.Γ. Spoiler (hover to show)μοναδική ένσταση το 30άρι στον πύργο που δεν με πείθει ότι είναι μεταλλικό, αλλά φυσικά αυτό είναι προσωπική μου άποψη!...
Πολύ καλύτερο τώρα. Μπράβο Φίλιππε Aν ήσουν διοραματικά κουλός (σαν και μένα ), δεν θα έλεγα τίποτα για βάση. Εσύ όμως σίγουρα να του φτιάξεις Spoiler (hover to show)Το κουτί με τα πυρομαχικά του 30αριού (και τη βάση που το κρατάει) να τα βάψεις sand, με μπόλικο Chipping ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗΔΚ