Αποστολέας Θέμα: Gilles Villeneuve Tribute (στην 1/24)!  (Αναγνώστηκε 45501 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vagelis207

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πατρα
Απ: Gilles Villeneuve Tribute (στην 1/24 και 1/20)!
« Απάντηση #100 στις: Μαΐου 08, 2010, 05:36:23 μμ »
Απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
 Συγχαρητηρια!::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #101 στις: Μαΐου 09, 2010, 11:43:38 πμ »
Γιώργο η δουλειά σου είναι όπως πάντα κορυφαία. Και σε αυτό το κιτ
αξίζεις πολύ περισσότερα θετικά σχόλια αφού δούλεψες με υλικό (σπρέυ)
για πρώτη φορά. Μπράβο σου ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

Μήπως υπάρχει και καμμία φωτό χωρις το καπώ για να δούμε τον κινητήρα?? Έχω ένα.....κόλλημα με τους κινητήρες!!!!!
Απ' ότι κατάλαβα το decal του Καναδού στην αριστερή πόρτα είχε ένα ατύχημα ή γυαλίζει η φωτό??

Τα ακουστικά είναι όλα τα λεφτά!!!!!

Ποιό είναι το επόμενο project σας κύριε Γιώργο μας??

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική - Καβάλα
  • Πάνος - Pashion for model cars!
« Απάντηση #102 στις: Μαΐου 09, 2010, 12:34:40 μμ »
Γιώργο το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!!!
Η γυαλάδα το φινίρσμα, μέχρι και η φωτογράφηση υπέροχη!
Και εις άλλα ανώτερα με υγεία.

Spoiler (hover to show)
Tόσα πολλά ωραία μοντέλα... Τόσο τεμπέλης εγώ...

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Στην πολη που γραφεται με 2 "σ" και προφερεται με 2 "λ"..
« Απάντηση #103 στις: Μαΐου 09, 2010, 12:41:20 μμ »
Ναι Γιωργο,μας αρεσει.Μας αρεσει πολυ...Εγω προσωπικα λατρευω τα αυτοκινητα εκεινης της εποχης οπου οι μηχανικοι και οι τεχνικοι των ομαδων χρησιμοποιουσαν ολα αυτα τα αμφιβολου αισθητικης φουσκωματα " και "πρηξιματα" κανοντας τα να μοιαζουν υπερφυσικα,ετοιμα να κατασπαραξουν τα χιλιομετρα του αγωνα,αλλα και το οχημα του αντιπαλου,σε μια εποχη που η λεξη "αεροδυναμικη" υπηρχε σε χρηση μονο στα σχεδιαστηρια των αεροναυπηγων.
Θεωρω οτι η αρραβωνιαστικια σου εχει μισο δικιο,γιατι οπως και να το κανουμε beauty is in the eye of the be(er)holder :mrgreen: :mrgreen:,αλλα επειδη οπως ειπα εχω μια αδυναμια σ'εκεινη την εποχη,ποτε δεν θα τα συγκρινα αισθητικα με κατασκευες πρεοερχομενες απο "συνεργεια αισθητικων βελτιωσεων" της Επταλοφου :lol: :lol:.

Παράθεση
Επίσης επειδή δεν έχω αποφασίσει, ακόμη, πιο θα είναι το επόμενο μοντέλο του αφιερώματος μου, οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας και προτάσεις.
Τη Lancia,τη Lancia....

Spoiler (hover to show)

Εχω την αισθηση οτι σ'αυτο το φορουμ εισαι πολυυυυ μπροστα κι'εμεις απλα ακολουθουμε απο αποσταση...
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Understeer is when you hit a wall with the front of your car.
Oversteer is when you hit a wall with the back.
Power is how fast you hit the wall.
Torque is how far you move the wall after the hit.

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Τζιαφάς Γιώργος
    • Car Modelling in Greece
« Απάντηση #104 στις: Μαΐου 09, 2010, 01:49:58 μμ »
Σας ευχαριστώ πολύ, όλους, για τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη σας.  :oops: :oops:
Μήπως υπάρχει και καμμία φωτό χωρις το καπώ για να δούμε τον κινητήρα?? Έχω ένα.....κόλλημα με τους κινητήρες!!!!!
Δεν μπορώ να σας χαλάσω χατίρι φίλε μου. Οπότε ορίστε
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Απ' ότι κατάλαβα το decal του Καναδού στην αριστερή πόρτα είχε ένα ατύχημα ή γυαλίζει η φωτό??
Έχετε μάτι αντιστρόφως ανάλογο τις ηλικίας σας φίλε μου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Όντως είναι μέσα στις ατέλιες που είδα κατα την φωτογράφηση. Το διόρθωσα με ένα πινελάκι αλλά θέλει ένα περασμα ακόμη...
Για να δείς πόσο καμένος είμαι  :mrgreen:, στις ατέλιες ήταν και μια δακτυλια, εσωτερική, στο τζάμι... οπότε ο μαύρος τα ξεμόνταρα όλα, το καθαρισα και το ξανασυναρμολόγησα  ::glossa:: 

Ποιό είναι το επόμενο project σας κύριε Γιώργο μας??
Η Ferrari (τι άλλο?) 328!!!  :D

Η γυαλάδα το φινίρσμα, μέχρι και η φωτογράφηση υπέροχη!
Παναγιώτη το σχλιο σου για τις φώτο με χαροποιεί μιας και δεν είναι το φόρτε μου, όπως ξέρεις  :wink:
Χρησιμοποίησα αυτή τη απλή διάταξη...
Click to see the original size.

Ναι Γιωργο,μας αρεσει.Μας αρεσει πολυ...Εγω προσωπικα λατρευω τα αυτοκινητα εκεινης της εποχης οπου οι μηχανικοι και οι τεχνικοι των ομαδων χρησιμοποιουσαν ολα αυτα τα αμφιβολου αισθητικης φουσκωματα " και "πρηξιματα" κανοντας τα να μοιαζουν υπερφυσικα,ετοιμα να κατασπαραξουν τα χιλιομετρα του αγωνα,αλλα και το οχημα του αντιπαλου,σε μια εποχη που η λεξη "αεροδυναμικη" υπηρχε σε χρηση μονο στα σχεδιαστηρια των αεροναυπηγων.
Θεωρω οτι η αρραβωνιαστικια σου εχει μισο δικιο,γιατι οπως και να το κανουμε beauty is in the eye of the be(er)holder :mrgreen: :mrgreen:,αλλα επειδη οπως ειπα εχω μια αδυναμια σ'εκεινη την εποχη,ποτε δεν θα τα συγκρινα αισθητικα με κατασκευες πρεοερχομενες απο "συνεργεια αισθητικων βελτιωσεων" της Επταλοφου :lol: :lol:.
Spoiler (hover to show)

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου, αν και προσωπικά προτιμώ τα καθορόαιμα αισθητικώς αγωνιστικά π.χ. 330P4, 917, Stratos κλπ...

Τη Lancia,τη Lancia....

Θα το λάβω υπόψη μου, αν και πρέπει να ελαφρωθώ κατα 150$  +μεταφορικά (Η καλύτερη τιμή που βρήκα)
Ούτως αλλιώς για Σεπτέμβρη το κόβω...

Εχω την αισθηση οτι σ'αυτο το φορουμ εισαι πολυυυυ μπροστα κι'εμεις απλα ακολουθουμε απο αποσταση...
Γιατί νομίζω ότι όταν, επιτέλους  :mrgreen:, μας παρουσιάσεις το επόμενο project σου θα ζητήσω από τον admin να σβήσει όλα τα πόστ μου :wink:

Σας ευχαριστώ και πάλι ειλικρινά. Να είστε όλοι καλά  ::salut::
Ο χρόνος λειτουργεί, υπέρ αυτού που τον εκμεταλλεύεται...
http://gtziaf.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #105 στις: Μαΐου 10, 2010, 12:49:01 μμ »
Παράθεση
Γιατί νομίζω ότι όταν, επιτέλους, μας παρουσιάσεις το επόμενο project σου θα ζητήσω από τον admin να σβήσει όλα τα πόστ μου?
Εγω παλι γιατι νομιζω οτι οταν παρουσιασω το επομενο project μου :oops: :oops: :oops: τα μαλλια σου θα εχουν αποκτησει μια αποχρωση του silver? :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nakis92

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
« Απάντηση #106 στις: Μαΐου 10, 2010, 02:24:10 μμ »
Μετά από αρκετά μεγάλη αποχή από το forum λόγω υπερβολικά αυξημένων υποχρεώσεων
έρχομαι να χειροκροτήσω κι εγώ με τη σειρά μου άλλη μια κατασκευή αναφοράς..  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Συγχαρητήρια φίλε Γιώργο, άψογη από όλες τις πλευρές η θρυλική μπέμπα! ::proskino:: ::proskino::

Παράθεση

Παράθεση από: overlord στις Χθες στις 12:41:20 μμ
Τη Lancia,τη Lancia....

Ναι, ναι, ναι!!!!!  :D

Αποσυνδεδεμένος Dakota

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Φραπεδούπολη
  • Το μοντελάριν εστί φιλοσοφείν
    • aeroprint.shop
« Απάντηση #107 στις: Μαΐου 10, 2010, 03:18:14 μμ »
Lancia? ποια Lancia?

Καμιά μπαρουτοκαπνισμένη integrale? με τον Kankkunen στο τιμόνι?
Νικήτρια του Ακρόπολις το 1991?

μήπως του Biasion?

μια ιδέα έριξα... ::eusa_whistle::
Coolantza model-maker

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #108 στις: Μαΐου 10, 2010, 03:23:28 μμ »
Gilles Villeneuve Tribute κανει ο Γιώργος!!!

Γιώργο έχεις pm.

Αποσυνδεδεμένος overlord

• Scale 1/72
  • *
« Απάντηση #109 στις: Μαΐου 10, 2010, 03:56:41 μμ »
Παράθεση
Lancia? ποια Lancia?
Αυτη τη Lancia...
http://www.racingsportscars.com/photo/1979/Giro_d_Italia-1979-10-25-576.jpg

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #110 στις: Μαΐου 10, 2010, 06:04:55 μμ »
Nakis σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια...
Η Lancia που ανέφερε ο overlord είναι η Lancia Beta Monte Carlo του 1979 (Γύρος της Ιταλίας)...
Λεπτομέρειες του κιτ από το hiroboy...
http://www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?currency=EUR&cPath=80_109_103&products_id=2591
Ή αν θέλετε να δώσετε 100 EUR παραπάνω, μπορείτε να το πάρετε απο εδώ...  :!: :!: :!:(Είναι τρελοι αυτοι οι τύποι  :twisted: :twisted: :twisted:)
http://global.ebay.com/MFH_HIRO_MM_124_LANCIA_BETA_MONTE_CARLO_74_VILLENEUVE/290376518318/item
Ακριβό για Curbside Kit, όπως όλα τα Hiro...
Νομιζω ότι μπορώ να το βρω απο Αμερική για 150$, αλλα δεν ξέρω διαθεσιμότητα.
Θα δείξει...
Αν το ξεκινήσω θα είναι περίπου το Σεπτέμβρη, μάλλον :arrow: :arrow: :arrow: :!:
Αλλά μέχρι τότε, σας υπόσχομαι οτι δεν θα πλήξετε  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος paparadiation

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νικαια
« Απάντηση #111 στις: Μαΐου 10, 2010, 08:41:39 μμ »
Πολυ ωραια κατασκευη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Μια που το πηρες ζεστα με τον GV, προταση για το επομενο, Ferrari 126CΚ Καναδικο Γκραν Πρι με βροχινα λαστιχα και σπασμενη εμπρος αεροτομη  :D :D :D

Η γυναικα τι λεει για τα 150EUR ?!?!?!?!  :lol:

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #112 στις: Μαΐου 10, 2010, 08:46:36 μμ »
Παράθεση
Lancia? ποια Lancia?
Αυτη τη Lancia...

Lancia?! ʼκουσα καλά?!
Και beta κιόλας...

Την lancia subito!

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #113 στις: Μαΐου 10, 2010, 10:24:22 μμ »
Πολυ ωραια κατασκευη  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μια που το πηρες ζεστα με τον GV, προταση για το επομενο, Ferrari 126CΚ Καναδικο Γκραν Πρι με βροχινα λαστιχα και σπασμενη εμπρος αεροτομη  :D :D :D
Η γυναικα τι λεει για τα 150EUR ?!?!?!?!  :lol:
Σε ευχαρστώ φίλε...
Η 126CΚ θα γίνει οπωσδήποτε. Για το Καναδικό ωραία ιδέα, θα τη λάβω υπόψη μου  ::icon_thumright::
Προς το παρόν έχω βάλει άλλο "διάολο" στον πάγκο, οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα με το tribute...
Η γυναίκα είναι τόσο κάλη ::love7::, που με ανέχεται ::haushalt_001::
 ::salut:: ::salut::

Παράθεση
Lancia? ποια Lancia?
Αυτη τη Lancia...
Lancia?! ʼκουσα καλά?!
Και beta κιόλας...
Την lancia subito!
Θα το λάβω υπόψη μου Πάνο...
Σήμερα είδα οτι την έβγαζε και η Εsci... Με διάφορα σήματα και μια την έκδοση που θέλω....
Την έχει κάνεις και του είναι βάρος... :mrgreen: Όποιος βρει κάτι, κάπου, κάποτε...

Αποσυνδεδεμένος APR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • APR
« Απάντηση #114 στις: Μαΐου 13, 2010, 01:42:08 πμ »
Το αφιέρωμα ξεκινάει με την ΒΜW 320i Gr5 της Tamiya στην 1/24, με την οποία ο Gilles έτρεξε μαζί με τον Eddie Cheever στον 6ώρο αγώνα του Mosport στον Καναδά. Ο αγώνας προσμετρούσε στο Endurance World Championship.  Το αποτέλεσμα για τους δύο πιλότους ήταν η τρίτη θέση γενικής και η πρώτη στην κατηγορία τους (Ο Villeneuve οδηγούσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!), έχοντας ξεκινήσει από την 11η θέση της εκκίνησης.

Να διορθώσω, οτι οι VILLENEUVE/CHEEVER, τελικά ήταν 2οι γενικής, διοτι οι GREGG/WOLLEK με PORSCHE 934/5 - BRUMOS PORSCHE AUDI, τέθηκαν εκτός αγώνα διοτι το αυτοκίνητό τους βρέθηκε παράνομο στην πίσω ανάρτηση... :shock: 3οι γενικής τελικά, τερμάτισαν οι   Bob Tullius /Brian Fuerstenau με JAGUAR XJS, ακουσων ακουσων!Τερματίζουν και τα JAGUAR... :lol:
Αυτά για την ιστορία... Με το συμπάθειο και χωρίς να κάνω τον εξυπνο... :oops:

Ο GILLES και για εμένα αποτελούσε και αποτελεί (μαζί με τον SENNA) οδηγό αγώνων και οχι βαθμοθυρευτη-σημερινό. Θυμάμαι ακόμα το ατύχημα στην τηλεόραση(μολις είχαμε αγοράσει την εγχρωμη) της ΕΡΤ, ζωντανά, με τον Παύλο Αλέπη ή τον Κόλια, νομίζω.

Κατα τα άλλα το αυτοκίνητο ειναι...Εκπληκτικό. Ολα τα λεφτά είναι τα σημάδια στα ελαστικά.Τι μ@λ@κ@ς είμαι...Σχεδόν κάθε μέρα κάνω τέτοια σημάδια στα 1/1 λάστιχα και δεν μου πέρασε απο το μυαλό να τα εφαρμόσω σε μοντέλο.
Πιστεύω οτι πραγματικά αν είχες ενα καλύτερο και με πιο πολύ λεπτομέρεια, μοντέλο, θα εκανες...παπάδες... ::pop:: ::pop::. Ισως ενα της ESCI ή της NICHIMO, που εχει μακράν πιο πολύ και καλή λεπτομέρεια απο την μαμά του...

Ερώτηση:Το χρώμα που εβαψες το "χταπόδι" τι είναι? Μοιάζει λες και είναι πραγματικό και "εργοστασιακό"!

Εχω να μάθω πολλά ακόμα απο εσάς... :(
VASSILIOS ANAGNOSTOPOULOS

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #115 στις: Μαΐου 13, 2010, 02:46:19 πμ »
Κατα άρχην σε ευχαιστώ για τα καλά σου λόγια... ::icon_thumright::
Το αφιέρωμα ξεκινάει με την ΒΜW 320i Gr5 της Tamiya στην 1/24, με την οποία ο Gilles έτρεξε μαζί με τον Eddie Cheever στον 6ώρο αγώνα του Mosport στον Καναδά. Ο αγώνας προσμετρούσε στο Endurance World Championship.  Το αποτέλεσμα για τους δύο πιλότους ήταν η τρίτη θέση γενικής και η πρώτη στην κατηγορία τους (Ο Villeneuve οδηγούσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!), έχοντας ξεκινήσει από την 11η θέση της εκκίνησης.
Να διορθώσω, οτι οι VILLENEUVE/CHEEVER, τελικά ήταν 2οι γενικής, διοτι οι GREGG/WOLLEK με PORSCHE 934/5 - BRUMOS PORSCHE AUDI, τέθηκαν εκτός αγώνα διοτι το αυτοκίνητό τους βρέθηκε παράνομο στην πίσω ανάρτηση... Shocked 3οι γενικής τελικά, τερμάτισαν οι   Bob Tullius /Brian Fuerstenau με JAGUAR XJS, ακουσων ακουσων!Τερματίζουν και τα JAGUAR... Laughing
Αυτά για την ιστορία... Με το συμπάθειο και χωρίς να κάνω τον εξυπνο... Embarassed

Ναι δίκιο έχεις, το είχα δει αλλά ξέχασα να το διορθώσω  :oops:, το αλσχάιμερ άρχισε να χτυπά :mrgreen: :mrgreen:

Ο GILLES και για εμένα αποτελούσε και αποτελεί (μαζί με τον SENNA) οδηγό αγώνων και οχι βαθμοθυρευτη-σημερινό. Θυμάμαι ακόμα το ατύχημα στην τηλεόραση(μολις είχαμε αγοράσει την εγχρωμη) της ΕΡΤ, ζωντανά, με τον Παύλο Αλέπη ή τον Κόλια, νομίζω.
Δυνατές αναμνήσεις... όντως...Τώρα για το Σένα, επειδή έχουμε ξανααναφερθεί, απλά θα πω ότι είναι τόσο διαφορετικοί, φυσικά ξεχωριστοί, αλλά δεν θα τους έβαζα ποτέ μαζί σε μια αναφορά μου... με τον Νουβάλορι ή τον Πέτερσον ναι... Μην ξεχνάς ότι ο Gilles ήταν εκτός από εξαιρετικός πιλότος και πραγματικά καλός άνθρωπος - ψυχούλα θα το λέγαμε. Δεν θα το έλεγα για τους μεταγενέστερους, του βραζιλιάνου συμπεριλαμβανομένου, χωρίς να αποτελεί μομφή για κανέναν, μια και οι αγώνες, δυστυχώς άλλαξαν στην πορεία του χρόνου... Αλλά τι γράφω τέτοια ώρα? Προσωπική γνώμη είναι, απλά...

Κατα τα άλλα το αυτοκίνητο ειναι...Εκπληκτικό. Ολα τα λεφτά είναι τα σημάδια στα ελαστικά.Τι μ@λ@κ@ς είμαι...Σχεδόν κάθε μέρα κάνω τέτοια σημάδια στα 1/1 λάστιχα και δεν μου πέρασε απο το μυαλό να τα εφαρμόσω σε μοντέλο.
Πιστεύω οτι πραγματικά αν είχες ενα καλύτερο και με πιο πολύ λεπτομέρεια, μοντέλο, θα εκανες...παπάδες... ::pop:: ::pop::. Ισως ενα της ESCI ή της NICHIMO, που εχει μακράν πιο πολύ και καλή λεπτομέρεια απο την μαμά του...
Ερώτηση:Το χρώμα που εβαψες το "χταπόδι" τι είναι? Μοιάζει λες και είναι πραγματικό και "εργοστασιακό"!
Εχω να μάθω πολλά ακόμα απο εσάς... :(

Το χταπόδι βάφτηκε με Burnt Iron της ALCLAD. Το έχω γράψει κι αλλού, ότι καλύτερο έχω βάψει σε χρώμα....
Για την ESCI ή τη NICHIMO, αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο μοντέλο - ούτε ήξερα ότι έβγαζαν την ΒΜW?
Αν αναφέρεσαι γενικά, σίγουρα δεν έχεις δει κάποιο Tamiya (σύγχρονο), Fujimi (όχι όλα) ή Hasegawa???!!!!
Σίγουρα το κιτ είναι παλιό αλλά είχε καλή εφαρμογή που πάντα βοηθάει. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να ασχοληθώ με τις επιμέρους λεπτομέρειες παραπάνω (π.χ. χώρος κινητήρα), αλλά δεν με ενδιέφερε - βαρέθηκα στο συγκεκριμένο μοντέλο...

Σε ευχαριστώ και πάλι για τα καλά λόγια σου και συγνώμη αν σας κούρασα με τις αναλύσεις  μου για F1.    ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #116 στις: Μαΐου 13, 2010, 10:42:32 μμ »
Ευχάριστα νέα για το tribute  ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::
http://www.hobby-show.info/shizuoka2010/0003.htm
Βλέπεται το άσπρο μονοθέσιο πάνω στο stand :?: :!: Τι σας θυμίζει :?:
Ναι η Tamiya στο Shizuoka hobby show 2010 ανακοινώνει την επανακυκλοφορία της M23...
Πότε δεν χάρηκα τόσο βλέποντας μια Mclaren,  :twisted: :twisted: :twisted: κι ουτε θα ξαναγίνει βέβαια... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τα υπόλοιπα όταν έρθει στο πάγκο εργασίας μου...
Απλά χάρηκα  :twisted: κι είπα να το μοιραστώ μαζί σας... ::salut::

Αποσυνδεδεμένος paparadiation

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νικαια
« Απάντηση #117 στις: Μαΐου 14, 2010, 12:53:37 πμ »
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #118 στις: Μαΐου 14, 2010, 01:34:37 πμ »
Spoiler (hover to show)
Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος gastone

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #119 στις: Μαΐου 17, 2010, 07:54:43 μμ »

[/quote]
Σήμερα είδα οτι την έβγαζε και η Εsci... Με διάφορα σήματα και μια την έκδοση που θέλω....
Την έχει κάνεις και του είναι βάρος... :mrgreen: Όποιος βρει κάτι, κάπου, κάποτε...

[/quote]
Μήπως ψάχνεις γι'αυτή την έκδοση? http://cgi.ebay.co.uk/ESCI-1-24-LANCIA-BETA-ALITALIA-RALLY-1979-KIT-UNBUILT-/140408479516?cmd=ViewItem&pt=UK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN&hash=item20b0ff5f1c#ht_500wt_1182

Αποσυνδεδεμένος natna

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #120 στις: Μαΐου 18, 2010, 02:17:14 πμ »
Έχω ήδη στο ράφι μια beta 037 martini της hasegawa που περιμένει εναγωνίως... :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #121 στις: Μαΐου 18, 2010, 11:48:36 μμ »
Μήπως ψάχνεις γι'αυτή την έκδοση? http://cgi.ebay.co.uk/ESCI-1-24-LANCIA-BETA-ALITALIA-RALLY-1979-KIT-UNBUILT-/140408479516?cmd=ViewItem&pt=UK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN&hash=item20b0ff5f1c#ht_500wt_1182
Σε ευχαριστώ πολύ... ναι αυτή ψάχνω... ::icon_thumright::
Βέβαια είναι ήδη πολύ ψηλά, στις 53 λίρες Αγγλίας, τώρα που το είδα...
Αν μεινει σε λογική τιμη θα το κτυπήσω, αν πάει παραπάνω θα προτιμήσω το Hiro... Θα δείξει  :wink:

Αποσυνδεδεμένος APR

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
    • APR
« Απάντηση #122 στις: Μαΐου 20, 2010, 10:33:51 μμ »
Έχω ήδη στο ράφι μια beta 037 martini της hasegawa που περιμένει εναγωνίως... :mrgreen:

ΕΕΕΕΕΕπππππππ! Ιεροσυλία ::pop::
VASSILIOS ANAGNOSTOPOULOS

Αποσυνδεδεμένος gtziaf

• Kavala ModelClub
  • Scale 1/35
  • *
  • Τζιαφάς Γιώργος
« Απάντηση #123 στις: Ιουνίου 02, 2010, 07:38:24 μμ »
Καλησπέρα,
μετά απο παράκληση κάποιων φίλων, μέσω pm, ξανά ανεβάζω τις τεχνικές μοντελισμού αυτοκινήτων, οργανωμένες σε κατηγορίες.
http://rcpt.yousendit.com/883362169/3d31f4c46fb818a839c6687afbdf380d
Ξαναθυμίζω οτι το αρχείο είναι διαθέσιμο για 7 ημέρες ή 100 κατεβάσματα.
Να είστε όλοι καλά και καλό καλοκαίρι...

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #124 στις: Ιουνίου 02, 2010, 08:07:00 μμ »
  ::icon_thumright::

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::salut::

Tags: